kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
Böyle bir adamdan baba olmaz. Bu adamdan çocuğun olsa bu sefer seni çocuğunla bir başına bırakır, hem maddi hem manevi...Ben şuan istabuldayım, buradaki görev sürem bitmedi. Boşanma durumunda burda kalmak zorundayım ve ne acı ki kenarda 1 liralık birikimim yok:) güya 8 senedir çalışan bir kadınım ben:) ailem destek olur keşke yanlarına dönebilsem.
Esasen eşimi her şeye rağmen seviyorum çok salakça ama. bir de korkuyorum sanırım 30larımı geçtim, boşansam bir daha çocuk sahibi olamam muhtemelen. Boşanmadığım senaryoda önceliği kendim olarak belirleyip eşime merhamet etmeden bencil bir eş olarak evliliğime devam etmem lazım. İstediğim ne varsa geç de olsa gerçekleştirmeliyim.. eşime mesajlar veriyorum tüm maddi yükü her şeye rağmen sana bırakmıyorum ki bahanen olmasın, bir sene sonra elinde ne var görmek istiyorum, doganın kanunu kadın güçlü erkek ister, lütfen bana gelecek kaygısı taşıttırma bu yaştan sonra. O kadar doluyum ki. En güzel yaşlarım hoyratça harcandı. Giden keşke sadece para olsaydı.
Erkeğin karakteri elbette en önemlisi ama insanın standartları ve beklentileri olması gerekiyor. Ben de evlenirken spesifik olarak “x isterim” demedim ama gelinliğimi de kendim alacak değilim, ayıp yani. Eski bardağımı da gelin geldiğim eve kullanmam, bu kadar da kıymetsiz olmamalı. Düğünün yarısını ben vereceksem neden düğün yapayım mesela, bir zahmet koca adam ya düğün yapsın ailesiyle veya durumu yoksa da hiç yapmasın sade nikahla evlenirim. Onu istemem bunu istemem eskiyi kullanırım diye diye bu kıçıkırık işe yaramaz herifler iyice çoğaldı. Kendi rahatımı bozup evleneceğim bir de herif paralarımı yiyecek, e oldu.Zaten gerek çevremde gördüklerim de gerekse buradan okuduğum konularda hiç şaşmayan bir durum varsa o da tembel, karısına yük olan, vasıfsız, borcu bitmeyen adamların asla ama asla değişmediği sonunda kadını hayal kırıklığına uğratıp borca soktuğudur. Bunun aksini görmedim daha. Benim liseden görüştüğüm birkaç erkek arkadaşım var adamlar evlenmeden evini arabasını almış bunun için çabalamış ve '' evliliğe borçla girmek istemiyorum rahat olalım eşimle geçim sıkıntısı çekmeyelim '' diye planlar yapıyor. Sorumluluk sahibi olmak budur diğer şekil o adam ne borçtan ne borsadan hayali milyonlarından ne de karısını ömrünü çürütmekten başka işe yaramaz huyu bu çünkü.
Adam karısını el üstünde tutacağına g.t üstünde tutuyor.En başından hatalısınız kusura bakmayın. 18 yaşından beri çalışan bir kadınım, hem okudum hem çalıştım gebe kaldığımdan beri çalışmaya ara verdim. Bunları çok da geleneksel bir yapıda olmadığımı belirtmek için paylaşıyorum ama sizinki bambaşka bir boyut. Üzgünüm ama evin erkeği karısına, evine ve varsa çocuklarına bakmakla yükümlüdür. Bitti. Elindeki imkanlar dahilinde elbette. Gelinliğimi bile kendim alacaksam ne halt etmeye evleneyim? Neden standartlarımı düşüreyim? Yani bu beceriksiz işe yaramaz herife neden daha fazla katlanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Adam sizi el üstünde tutacağına borç içinde yüzen, devamlı sizi aşağı çeken biri ve siz de katlanmaya devam ediyorsunuz. Kendi değerinizin farkına varırsınız umarım.
Bu kadar da fırsat verilmez ya. Kçımı yesin açıkçası.Adam karısını el üstünde tutacağına g.t üstünde tutuyor.
Kimse kusura bakmasın, böyle adama aha da bu cümle yazılır.
Cidden kaç gündür farklı kişiler hep aynı konuları açıyor; koca ya issiz ya da kazandığını çarçur ediyor.Ne çok karısını yiyip tüketen koca konuları var. Üstelik çoğunun evlenmeden önce ki hali de aynı ve bu şekilde kabu edip evlenmek kendinize yapılacak en büyük haksızlık. Sorumluluk sahibi bir erkek borçla evlenmemeli zaten borcu olmaz. Size kendini yük etmez. Elbette birbirinize destek olursunuz ancak bu tek taraflı bir destek ve sizi resmen dolandırmış. Bi verdiniz iki verdiniz yok siz tüm kapıları açık bırakmışsınız. Borsa dediğiniz öyle ayrıntılı grafikten anlayan biri olmadığı müddetçe günlük aylık kazandırmaz zaten. Uzun vadeli girdiyse kazanç için en az 3-5 yılı var. Ben de hiç anlamadan girdim borsaya kuzenimin tavsiyesi ile ancak adam baştan söyledi '' sabırlı olacaksın parayı en az 5 yıl çekmeyeceksin o zaman katlanır para '' diye düşünerek girdim. Öyle ha diye kar olmuyor. Bunun için uzman olmalı, grafiği takip edip iyi anlayanlardan olmalı ki olsaydı zaten zengindi şuan demek ki borsadan da anlayan biri değil onun bunun fikriyle ilerliyor.
Ne olursa olsun sizi bu duruma düşürmemeli. Ama hatanın çoğu sizde üzgünüm ama izin veren sizsiniz.
Ben de diyorum niye bu kadar çok nazlı, tripli erkek var. Küsüyorlar, evi terk edip annesine gidiyorlar, karısıyla konuşmuyor asdfg oldu olacak regl de olun tam olsun. Ama böyle olması yine hem cinslerimdenmiş adama '' evlen yeter ki hiçbir şey istemem '' moduna sokup kadın rolüne büründürürsen olacağı bu :) Kadın erkek eşittir derken bunu kastetmemiştikErkeğin karakteri elbette en önemlisi ama insanın standartları ve beklentileri olması gerekiyor. Ben de evlenirken spesifik olarak “x isterim” demedim ama gelinliğimi de kendim alacak değilim, ayıp yani. Eski bardağımı da gelin geldiğim eve kullanmam, bu kadar da kıymetsiz olmamalı. Düğünün yarısını ben vereceksem neden düğün yapayım mesela, bir zahmet koca adam ya düğün yapsın ailesiyle veya durumu yoksa da hiç yapmasın sade nikahla evlenirim. Onu istemem bunu istemem eskiyi kullanırım diye diye bu kıçıkırık işe yaramaz herifler iyice çoğaldı. Kendi rahatımı bozup evleneceğim bir de herif paralarımı yiyecek, e oldu.
Maalesef öyle. Tamam ekonomi şartları aynı değil kadının da çalışması gerektiği dönemdeyiz ancak zaten çoğu kadın çalışıyor artık zaten değişmeyen tek şey hala çocukla ve ev işleriyle, yemekle uğraşanın hala yine kadın olduğu. Kadın çalışıyorsa bunlara da ortak olacak. Yükünü azaltıcaksın. Önce kadınların çalışmasını istemediler, zırladılar şimdi ise çalışsınlar diye zırlıyorlar ama aynı zamanda altınlarına maaşına göz dikiyorlar. Yamyam olmuşlar bu süreçte. Bu halini kabul edip evlenen olunca totoları kalkıyor tabi.Cidden kaç gündür farklı kişiler hep aynı konuları açıyor; koca ya issiz ya da kazandığını çarçur ediyor.
7-8 sene önce böyle konular açılmazdı. O zamanki konularda erkek ne kadar sorunlu da olsa evine ekmek getirirdi, kumarı borsası olmazdı. 10 senede ülke çok değişmiş.
Ben de buradaki konuları okudukça evlenmeden ev, araba sahibi olayım da kocam kelek çıkarsa ayrılma durumunda bekarlıkta taksidini ödemeye başladığım mallara konmasın diye düşünüyorum.Zaten gerek çevremde gördüklerim de gerekse buradan okuduğum konularda hiç şaşmayan bir durum varsa o da tembel, karısına yük olan, vasıfsız, borcu bitmeyen adamların asla ama asla değişmediği sonunda kadını hayal kırıklığına uğratıp borca soktuğudur. Bunun aksini görmedim daha. Benim liseden görüştüğüm birkaç erkek arkadaşım var adamlar evlenmeden evini arabasını almış bunun için çabalamış ve '' evliliğe borçla girmek istemiyorum rahat olalım eşimle geçim sıkıntısı çekmeyelim '' diye planlar yapıyor. Sorumluluk sahibi olmak budur diğer şekil o adam ne borçtan ne borsada ki hayali milyonlarından ne de karısının ömrünü çürütmekten başka işe yaramaz huyu bu çünkü.
Bizi bu modernlik bitirdi ya, bu salak herifleri de tembelleştirdi. Kadınlar da güçlü kadın olayım derken pehlivana dönüştü. Çalışmak para kazanmak müthiş bir doyum aksini düşünemiyorum bile ama kocama sırtımı yaslayamadıktan sonra evliliğin hiçbir önemi yok benim için. Annem de her anlamda babamdan çok güçlüydü, hala öyledir ve mutlu olsalar bile bilirim annemin içten içe prenses olmak istediğini. Böyle bir dinamikte mutluyum diyen kadın dürüst değildir benceBen de diyorum niye bu kadar çok nazlı, tripli erkek var. Küsüyorlar, evi terk edip annesine gidiyorlar, karısıyla konuşmuyor asdfg oldu olacak regl de olun tam olsun. Ama böyle olması yine hem cinslerimdenmiş adama '' evlen yeter ki hiçbir şey istemem '' moduna sokup kadın rolüne büründürürsen olacağı bu :) Kadın erkek eşittir derken bunu kastetmemiştik
Sen beni olmaz siz haklısınız. Fakat eşiniz inanılmaz bencil. Siz de çalışıyorsunuz diye yüklendikce yüklenmiş size. Erkek evi geçindirmek zorunda. Siz maaşınızı biriktirin madem ben alırım ben yaparım diyor. Guvenceniz olsun ilerleyen yıllar için. Ben insanların değişeceğine inanmıyorum eski alışkanlıklarına geri dönecektir sadece uygun ortamı bekliyor.
Tamam, görev süren ne zaman bitiyor Papua? Ya da bitmeden boşansan çok mu zorlanırsın orada tek yaşarken? Zaten 3 yıl boyunca bir anlamda tek başa çıkmışsın, yani en azından ekonomik boyutta.
Yaş ve çocuk meselesi kısmet işi, ben de 30'umu geçtim ve bekarım. :) O yüzden oraya saplanıp kalmak doğru değil.
Eşinin şu anki davranışlarının geçici olmadığı da kesin değil. Eşinin borcu daha sürecekse nasıl gerçekleştireceksin ki o dediklerini? Ya da yine borsaya bulaşırsa ve bulaştığında da çocuğun olmuş olursa?
İyi düşünmen lazım bence.
Ha bu arada ben olsam eve 1 kuruş vermezdim. Maaşımla birikim yapar, kalanını da çatır çatır kendime harcardım.
Güzel şeyler alırdım kendime, makyaj malzemesi kıyafet vs. gözümün kaldığı ne varsa işte.
En başından hatalısınız kusura bakmayın. 18 yaşından beri çalışan bir kadınım, hem okudum hem çalıştım gebe kaldığımdan beri çalışmaya ara verdim. Bunları çok da geleneksel bir yapıda olmadığımı belirtmek için paylaşıyorum ama sizinki bambaşka bir boyut. Üzgünüm ama evin erkeği karısına, evine ve varsa çocuklarına bakmakla yükümlüdür. Bitti. Elindeki imkanlar dahilinde elbette. Gelinliğimi bile kendim alacaksam ne halt etmeye evleneyim? Neden standartlarımı düşüreyim? Yani bu beceriksiz işe yaramaz herife neden daha fazla katlanıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Adam sizi el üstünde tutacağına borç içinde yüzen, devamlı sizi aşağı çeken biri ve siz de katlanmaya devam ediyorsunuz. Kendi değerinizin farkına varırsınız umarım.
Neden bunu bencillik olarak görüyorsunuz? Bir erkek kadının eline bakmamalı. Dini olarak da erkek kadının bir kuruş parasını bile alamaz. Erkek eve bakmakla yükümlüdür. Kadın isterse çalışır ve parası kendine aittir. Ayrıca hala mesaj mı veriyorsunuz? Bir sürü şey yaşamışsınız erkekler mesajdan anlamıyor. Cidden anlamıyor. Çirkeflikten anlıyor. Tabii ağzınızı bozun aranızı açın demiyorum ama pat pat söyleyin. Kalbi kırılır veya kırılmaz onun sorunu. Ben öyle yapmak durumunda kaldım açıkçası ve anca biraz biraz anladı çoğu şeyi. Hiç de öyle beklediğim gibi küsme darılma olmadı. Elinizi korkak alıştırmayın derim.
Ben çok hatalıyım diyorum ya kendime daha kızgınım bu kadar kendi hakkıma girdiğim için. Eşime sakin sakin anlatmıyorum bunu sürekli kafasına kakarak öc almaya çalışıyorum bak normal insanların hayatına bir de benimkine bak paçavraya döndüm diyorum. Senin yüzünden yaşadığım hayata bak hayata dair hiçbir hevesimi gerçekleştiremedim, şimdi de gerçekleştirmek için kuruş param kalmadı:) enerjim kalmadı gençliğim hevesim kalmadı.Ne çok karısını yiyip tüketen koca konuları var. Üstelik çoğunun evlenmeden önce ki hali de aynı ve bu şekilde kabu edip evlenmek kendinize yapılacak en büyük haksızlık. Sorumluluk sahibi bir erkek borçla evlenmemeli zaten borcu olmaz. Size kendini yük etmez. Elbette birbirinize destek olursunuz ancak bu tek taraflı bir destek ve sizi resmen dolandırmış. Bi verdiniz iki verdiniz yok siz tüm kapıları açık bırakmışsınız. Borsa dediğiniz öyle ayrıntılı grafikten anlayan biri olmadığı müddetçe günlük aylık kazandırmaz zaten. Uzun vadeli girdiyse kazanç için en az 3-5 yılı var. Ben de hiç anlamadan girdim borsaya kuzenimin tavsiyesi ile ancak adam baştan söyledi '' sabırlı olacaksın parayı en az 5 yıl çekmeyeceksin o zaman katlanır para '' diye düşünerek girdim. Öyle ha diye kar olmuyor. Bunun için uzman olmalı, grafiği takip edip iyi anlayanlardan olmalı ki olsaydı zaten zengindi şuan demek ki borsadan da anlayan biri değil onun bunun fikriyle ilerliyor.
Ne olursa olsun sizi bu duruma düşürmemeli. Ama hatanın çoğu sizde üzgünüm ama izin veren sizsiniz.
Güçlü olmak ayrı erkeğin prenses rolüne bürünmesi ayrı gerçekten. Dediğin gibi olmasa cinsiyet farklılığı olmazdı ne anlamı kaldı ki o zaman? Güç dediğin sadece fiziksel olmuyor tabi. Kadının maddi gücü adaletin de gram bulunmadığı ülke de şart tabi kii. Ancak erkekte evlilikte baba figürünü, koruma iç güdüsünü hissettirmeli. Hayır bir de kadını sömürürken kendi ailesine ev araba alan var tövbe ya evlerden ırak.Bizi bu modernlik bitirdi ya, bu salak herifleri de tembelleştirdi. Kadınlar da güçlü kadın olayım derken pehlivana dönüştü. Çalışmak para kazanmak müthiş bir doyum aksini düşünemiyorum bile ama kocama sırtımı yaslayamadıktan sonra evliliğin hiçbir önemi yok benim için. Annem de her anlamda babamdan çok güçlüydü, hala öyledir ve mutlu olsalar bile bilirim annemin içten içe prenses olmak istediğini. Böyle bir dinamikte mutluyum diyen kadın dürüst değildir bence
Ben şu an bekarım. İleride evlenirsem her şey ultra lüks olsun, koltuk takımı şu marka olsun, şu kadar gr bilezik takılsın gibi isteklerim muhtemelen olmaz. Amaaa şu an kullandığım eşyaların çoğu o zaman sağlam olsa bile yeni bir yemek takımı, nevresim takımı, havlu ve benzeri şeyler almak isterim.Erkeğin karakteri elbette en önemlisi ama insanın standartları ve beklentileri olması gerekiyor. Ben de evlenirken spesifik olarak “x isterim” demedim ama gelinliğimi de kendim alacak değilim, ayıp yani. Eski bardağımı da gelin geldiğim eve kullanmam, bu kadar da kıymetsiz olmamalı. Düğünün yarısını ben vereceksem neden düğün yapayım mesela, bir zahmet koca adam ya düğün yapsın ailesiyle veya durumu yoksa da hiç yapmasın sade nikahla evlenirim. Onu istemem bunu istemem eskiyi kullanırım diye diye bu kıçıkırık işe yaramaz herifler iyice çoğaldı. Kendi rahatımı bozup evleneceğim bir de herif paralarımı yiyecek, e oldu.
Bence siz böyle düşündüğünüz için eşiniz 'nasıl olsa parasını vermekte sorun görmüyor' gibi düşünmüş. Sizin düşüncenizi anlıyorum yine öyle düşünmeye devam edin ama net büyük bir sınır çizerseniz eşiniz anca sizin kafanıza gelecektir. Malum erkekler biraz geriden geliyor. Hatta yine de aynı kafaya gelmez ama yaklaşır biraz daha.Rosa 3 senem daha kaldı, yani zorlanırım ama geçinirim zaten kocam bakmıyor ki bana. İşte başladım ama 3 senedir kendime bir çanta almamışım inan körelmişim alışveriş yapmayı dahi unuttum ben. Yiyorum içiyorum, biraz biriktiriyorum. Ona kuruş vermiyorum. maaşlarımız allahtan iyi ve kira giderimiz yok gibi bir şey bir sitede bize tahsisli lojmanda oturuyoruz aidat vs ödüyoruz bu sebeple hala her şeye rağmen geçinebiliyoruz sanırım:) ben iradesiz bir adam istemiyorum tüm harcamaları o yapsın ben birikitreyim de demiyorum harcamalarımızı yapalım ve yetişkin insanlar gibi kenara bir miktar para da atalım çünkü hastalanabiliriz çünkü başımıza bir şey de gelebilir.. kocam bunu kendi iradesiyle düşünsün istiyorum.
Ben çok hatalıyım diyorum ya kendime daha kızgınım bu kadar kendi hakkıma girdiğim için. Eşime sakin sakin anlatmıyorum bunu sürekli kafasına kakarak öc almaya çalışıyorum bak normal insanların hayatına bir de benimkine bak paçavraya döndüm diyorum. Senin yüzünden yaşadığım hayata bak hayata dair hiçbir hevesimi gerçekleştiremedim, şimdi de gerçekleştirmek için kuruş param kalmadı:) enerjim kalmadı gençliğim hevesim kalmadı.
Beni ailem yanlış yetiştirmiş ben birinden bir şey talep etmeye alışkın değilim, onda yok bende var o zaman ben alırım sonuçta evliyiz diye düşündüm ya da kocamın borcu varken kendi keyfime bakamadım ama diyorum ya bakmalıydım o benim kocamdı beni zor anımda onun kalkındırması lazımdı.
Şimdi keyfime bakıyorum. İstesem bana sabit para da gönderir her ay ama ben iradesiz güçsüz bir koca da istemiyorum ki. Normal bir eş istiyorum.
Bundan sebep işte tatile gidicez biletleri alıyorsa oteli ben alıyorum ya da eve büyük kalem bir şey aldıysa diğerini ben alıyorum. Ödemeleri yapsın kenara para atsın insan gibi yaşadıktan sonra istiyorum tıpkı normal insanlar gibi.
Sözde pişman güya üzgün özürler diliyor ama vah ki gidene
Aileden ziyade birazda yapınız bu gibi geldi bana. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız, birbirinize destek olmak için çabalayışınız çok güzel bunda sorun yok zaten ancak karşınızda ki sizin iyi niyetinizi kullanıp kocalık vazifesini de hiçe sayıp kullanmış. Evlenmeden önce bile böyleymiş zaten. Umut ederek evlenmek bence çok büyük yanlış gerçekten değişmiyorlar. Bunu kumar bağımlılığı gibi düşünün. Sorumluluk bilinci olmayan birine sonradan bu bilinç yüklenmiyor. Hadi evlendiniz altınlarınızı, paranızı vermeseydiniz keşke o noktada zorda kalıp bir çıkar yolu bulmak için uğraşmalıydı. Borsa şuan bahane. Ki o bahsettiği de borsaysa tabi.Beni ailem yanlış yetiştirmiş ben birinden bir şey talep etmeye alışkın değilim, onda yok bende var o zaman ben alırım sonuçta evliyiz diye düşündüm ya da kocamın borcu varken kendi keyfime bakamadım ama diyorum ya bakmalıydım o benim kocamdı beni zor anımda onun
Yönetmek istemiyorsun, çünkü bu çok yorucu ve gerçek değil gibi geliyor değil mi?Rosa 3 senem daha kaldı, yani zorlanırım ama geçinirim zaten kocam bakmıyor ki bana. İşte başladım ama 3 senedir kendime bir çanta almamışım inan körelmişim alışveriş yapmayı dahi unuttum ben. Yiyorum içiyorum, biraz biriktiriyorum. Ona kuruş vermiyorum. maaşlarımız allahtan iyi ve kira giderimiz yok gibi bir şey bir sitede bize tahsisli lojmanda oturuyoruz aidat vs ödüyoruz bu sebeple hala her şeye rağmen geçinebiliyoruz sanırım:) ben iradesiz bir adam istemiyorum tüm harcamaları o yapsın ben birikitreyim de demiyorum harcamalarımızı yapalım ve yetişkin insanlar gibi kenara bir miktar para da atalım çünkü hastalanabiliriz çünkü başımıza bir şey de gelebilir.. kocam bunu kendi iradesiyle düşünsün istiyorum.
Ben çok hatalıyım diyorum ya kendime daha kızgınım bu kadar kendi hakkıma girdiğim için. Eşime sakin sakin anlatmıyorum bunu sürekli kafasına kakarak öc almaya çalışıyorum bak normal insanların hayatına bir de benimkine bak paçavraya döndüm diyorum. Senin yüzünden yaşadığım hayata bak hayata dair hiçbir hevesimi gerçekleştiremedim, şimdi de gerçekleştirmek için kuruş param kalmadı:) enerjim kalmadı gençliğim hevesim kalmadı.
Beni ailem yanlış yetiştirmiş ben birinden bir şey talep etmeye alışkın değilim, onda yok bende var o zaman ben alırım sonuçta evliyiz diye düşündüm ya da kocamın borcu varken kendi keyfime bakamadım ama diyorum ya bakmalıydım o benim kocamdı beni zor anımda onun kalkındırması lazımdı.
Şimdi keyfime bakıyorum. İstesem bana sabit para da gönderir her ay ama ben iradesiz güçsüz bir koca da istemiyorum ki. Normal bir eş istiyorum.
Bundan sebep işte tatile gidicez biletleri alıyorsa oteli ben alıyorum ya da eve büyük kalem bir şey aldıysa diğerini ben alıyorum. Ödemeleri yapsın kenara para atsın insan gibi yaşadıktan sonra istiyorum tıpkı normal insanlar gibi.
Sözde pişman güya üzgün özürler diliyor ama vah ki gidene
Aynen dediğiniz gibi. Ben evlendikten sonra sizin söylediğiniz kafaya gelmeye başlamıştım, nişanlıyken vs hep aman kocacım düşünmen yeter modundaydım da sonradan akıllandım allahtan :) sizin daha bekarken böyle düşünmeniz çok güzel bence. Herkes imkanlar dahilinde en güzelini hak eder, eski püskü şeyleri kullanıp gelinliğimi maaşımdan verecek değilim valla.Ben şu an bekarım. İleride evlenirsem her şey ultra lüks olsun, koltuk takımı şu marka olsun, şu kadar gr bilezik takılsın gibi isteklerim muhtemelen olmaz. Amaaa şu an kullandığım eşyaların çoğu o zaman sağlam olsa bile yeni bir yemek takımı, nevresim takımı, havlu ve benzeri şeyler almak isterim.
Konu sahibi o zaman farkına varmamis ama düğün ve diğer maddi konularda bu kadar verici olmasa karşı tarafa ne yazık ki şu mesajı veriyor " ben kusurluyum. Senden iyisini bulamam. Seninle evlenemezsem benimle evlenecek başka birini bulamam".
Kısacası, konu sahibi, zamanında sırf evlenmek için varını yoğunu seren bir kadın profili çizmiş.
Bu şekilde düzelecek mi? Adam çöp ama sizde de hata var. Hatta hatanın başı sizsiniz. Ödünüz kopmuş eşim ve ailesi bana kuruş harcayacak diye. Nişana kınaya tamam da gelinliği niye kendiniz aldınız? Onu ben öderim bunu ben öderim aman senin borcun olmasın al benim birikimimi arabam bile sana feda... Eşiniz fırsatçı hain biri ama birikimi parayı zorla elinizden almamış değil mi? Bir gidip ailece babasından istemediğiniz kalmış. Siz kıyamamışsınız ama o size kıymış. Benim eşim zor durumdaysa borsada para tutmam tutamam. Bakın düzgün haysiyetli merhametli ve eşine değer veren insan empati yapar. Ben keyfimdeyim ama eşim sıkıntıda der utanır. Sizinki prenses modunda.Eşime sakin sakin anlatmıyorum bunu sürekli kafasına kakarak öc almaya çalışıyorum bak normal insanların hayatına bir de benimkine bak paçavraya döndüm diyorum. Senin yüzünden yaşadığım hayata bak hayata dair hiçbir hevesimi gerçekleştiremedim, şimdi de gerçekleştirmek için kuruş param kalmadı:) enerjim kalmadı gençliğim hevesim kalmadı.