- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.861
Grupta pozitif bir tek ben kaldım ama ben genelde pozitifim zaten. Negatif olacak yaşı çoktan geçtim. O beni üzen şeylerin ne kadar da gereksiz olduğunu görüyorum şimdi. Neyse sizde benim yaşıma geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız.
he varmış bende ilk kez aldımWasaya surme, direk kasikla
Bitterin cokosu mu varmis, benim neden haberim yok, niye komse bana soylemiyor
Şu mesajın üzerine 300 ip atlama diyorum konuyu kapatıyorum
söz yarın yapıcamŞu mesajın üzerine 300 ip atlama diyorum konuyu kapatıyorum
Zaten migrenin tutmuş tabi ki yarına yaparsın. At kendini karanlık odalarasöz yarın yapıcam
bugün elleşme bana
Benımde aklımda sılıkon ama meme zaten 80-85 e gırıyor şimdi. Silikondan sonra kac olur dersınSilikon kesin çözümbenimkilerde epey söndü şimdi upper body yapıyorum ağırlıklarla göğüs falan çalışıyorum işe yararsa haber edeyim yoksa ileride parayı bulursam silikon yolları gözüküyor
kırbacının arkasında pammııkk kalbi var diyorumZaten migrenin tutmuş tabi ki yarına yaparsın. At kendini karanlık odalara
Arkadaşın yerine kilo vermeyeceğine göre bazı şeylere hayır demeyi öğrenmeliyiz. Diyet zamanı en büyük kötülük yakın çevremizden geliyor.Sabah : tavada 1 tane yeşil biberli yumurta, 2 yk lor, Yarım domates 1 dilim salatalık
Öğle : 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Ara: 2 dilim soğuk baklava
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 6 yk yeşil mercimek yemeği 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Kuchisabishii sedulu H3RA_
Arkadaşım bana hediye olarak soğuk baklava almışmecbur yedim kalorisine baktım yıkıldım ya. Cezama razıyım kızlar
Kalori takibi yapıyor musun ? Islak keki yakmak için ne yapmayı planlıyorsun ?Bugün biraz fazla kaçırdım birde regl öncesi dönemim yiyesim var yiyorum. Yarın kızımın okulunda kek günü şimdi ona ıslak kek yapacağım muhtemelen ondan da yerim su o|talama 2,5 litre spor yok
Muz fazla olmuş 2 adet ve en beğenmediğim nescafe oldu. Hazır kahvelerde özellikle böyle 2 si 1 arada olanlarda kalori yüksek oluyor. Halbuki granül ya da filtre kahve içine biraz süt ile çok daha az kalori alırsın.
Silikondan sonra sigmasa da olur memelere özgürlük bi daha sütyen takmam dimdik gezerimBenımde aklımda sılıkon ama meme zaten 80-85 e gırıyor şimdi. Silikondan sonra kac olur dersın
Kalori takibi yapmıyorum diyetisyenimin bana verdiği listeyi uyguluyorum böyle regl öncesi ve regl dönemi rahat takılmamı istiyor. Islak kek i yakmak için değilde genel anlamda spor yapıyorumm 1 saat fitness+yürüyüşArkadaşın yerine kilo vermeyeceğine göre bazı şeylere hayır demeyi öğrenmeliyiz. Diyet zamanı en büyük kötülük yakın çevremizden geliyor.
Bunun kalorisinde bir ceza 1 saat aralıksız cardio ya denk geliyor.
Youtubedan cardio videoları yapabilirsin ara vermeden bir saat. Maalesef yerken 1 dk yakarken 1 saat uğraşılması gerek.
Kalori takibi yapıyor musun ? Islak keki yakmak için ne yapmayı planlıyorsun ?
Muz fazla olmuş 2 adet ve en beğenmediğim nescafe oldu. Hazır kahvelerde özellikle böyle 2 si 1 arada olanlarda kalori yüksek oluyor. Halbuki granül ya da filtre kahve içine biraz süt ile çok daha az kalori alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?