- 28 Ağustos 2020
- 8.730
- 38.796
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sopa gibi de olmak istemiyorum ama böyle kocaman popolar ilgimi çekmiyorSusmuyor seni anladık zaten sen sopa gibi olmak istiyorsun ol annem ol![]()
Kız neresi kocaman o poponun gayet dozunda aslindaYa sopa gibi de olmak istemiyorum ama böyle kocaman popolar ilgimi çekmiyor![]()
Dozunda buysa ben g*tsüz yaşıyorum afedersinKız neresi kocaman o poponun gayet dozunda aslinda
Valla bana normal popo gibi görünüyor spor yapan için hele çünki baya büyütenlerde oluyo gereksizceDozunda buysa ben g*tsüz yaşıyorum afedersin![]()
![]()
Becere bilsek burda işimiz ne kiAz yemeyi neden beceremiyorum ya![]()
Iste bu popo videodaki kadinin poposunun ilk haliŞu iyi, max böyle olmalı benim.
Eki Görüntüle 3578102
Sen kahvaltı yapmayı sevmeyen insansın sus jdjddBecere bilsek burda işimiz ne ki![]()
Mideme taş gibi oturuyor napim kizSen kahvaltı yapmayı sevmeyen insansın sus jdjdd
Sen az yiyorsun bence. Çok da az yeme yeterli beslenmen lazım.Az yemeyi neden beceremiyorum ya![]()
Bana fazla geliyor ya, ama Cardi B’ye sorsan avuç içi kadar derValla bana normal popo gibi görünüyor spor yapan için hele çünki baya büyütenlerde oluyo gereksizce
Ne güzel işte neyine yetmemişIste bu popo videodaki kadinin poposunun ilk hali![]()
Onların zaten poposu olmasa naparlar işlerinin bir kısmıda g*t şov çünki salla salla bir hal oldularBana fazla geliyor ya, ama Cardi B’ye sorsan avuç içi kadar der![]()
Benim için ikisinidede sıkıntı yokNe güzel işte neyine yetmemişyayvan, basık yumuşak ve selülitli olmadığı sürece küçük popo candır
![]()
Bu kocaman mi kızYa sopa gibi de olmak istemiyorum ama böyle kocaman popolar ilgimi çekmiyor![]()
Eski motivasyonum yok onu demek istedimBecere bilsek burda işimiz ne ki![]()
Neresi az bebeyimmmmmSen az yiyorsun bence. Çok da az yeme yeterli beslenmen lazım.
Bende anlamadimKız neresi kocaman o poponun gayet dozunda aslinda