Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

iyi aksamlar
Menum
Sabah 2 haslanmis yumurta biraz dere otu ve mandanoz peynir domates 1d ekmek 1b kahve

ögle
iki kucuk pogaca 2 kurabiye (misafirlike mecbur yedim) 1 kase corba
2lt su
Adım 16.464

Eklentiler

• 1000015798.webp
    1000015798.webp
    22 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000015799.webp
    1000015799.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 9
Merhabalar,
İyi akşamlar herkese💕🌸
16 Nisan, Çarşamba günü,
Kahvaltıda, 1 haşlanmış yumurta,6 yeşil zeytin,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar peynir,1 tatlı kaşığı reçel,tereyağı yedim.
Arada 1 fincan cafe latte içtim.
Akşam yemeğinde, 1 parça tavuk ızgara, zeytinyağlı bakla,1 kase yoğurt yedim.
2 lt. su içtim.
Adımlarım:3630
@Chocolita🌸💕
1000090105.webp

Kızlar ben yeni bir işe başladım. İş yeri evime çok uzak olduğu için akşam yemeklerim çok daha geç olacak. Bir de ani bir başlangıc oldu bu hafta başı belli oldu hiç beklemediğim anda. Yemek yapamadım haftaiçi aksamları için. Bugun ilk gunum olduğu için işten de biraz geç çıktığım için 2şer lahmacun söyledik eşimle. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum hiç. Artık haftasonu haftaiçi yemek için yemek stoğu yaparım 😄 öğlen için tavuklu salata goturdum evden. Onu yedim. Spor yapacak vaktim olmadığına üzlüyorum en cok. 🥲

Kızlar ben yeni bir işe başladım. İş yeri evime çok uzak olduğu için akşam yemeklerim çok daha geç olacak. Bir de ani bir başlangıc oldu bu hafta başı belli oldu hiç beklemediğim anda. Yemek yapamadım haftaiçi aksamları için. Bugun ilk gunum olduğu için işten de biraz geç çıktığım için 2şer lahmacun söyledik eşimle. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum hiç. Artık haftasonu haftaiçi yemek için yemek stoğu yaparım 😄 öğlen için tavuklu salata goturdum evden. Onu yedim. Spor yapacak vaktim olmadığına üzlüyorum en cok. 🥲
Başarırsın inanıyoruz lahmacundan ne gelir ki en fazla

Başarırsın inanıyoruz lahmacundan ne gelir ki en fazla
İnsallah otururum duzeni yavas yavas. Valla eşim hamburger mi yiyelim yoksa lahmacun mu dedi. Lahmacun dedim 😂 diyeti düşündüğümden sırf daha sağlıklı secenek gibi geldi 😄 yoksa mis gibi hamburger pattes kola gömerdim o açlıkla🙊

Canım hamburger çekti patates iştahımı kabartin bu açlıkla 🤐🤐🤐🤐ama yemiyorum Allah'tan gece yarısı
İnsallah otururum duzeni yavas yavas. Valla eşim hamburger mi yiyelim yoksa lahmacun mu dedi. Lahmacun dedim 😂 diyeti düşündüğümden sırf daha sağlıklı secenek gibi geldi 😄 yoksa mis gibi hamburger pattes kola gömerdim o açlıkla🙊

Canım hamburger çekti patates iştahımı kabartin bu açlıkla 🤐🤐🤐🤐ama yemiyorum Allah'tan gece yarısı
Hii eyvah keske demeseydim. Ay yok yaa vıcık vıcık hallerini düşün miden bulansın yedikten sonraki o mideye oturunca gelen bin pişmanlık hissini düşün. 😣

Yeni işin hayırlı olsun ucanpayanda ucanpayanda 🙏💐🌸🌺

Back
X