- 11 Nisan 2025
- 116
- 231
- 18
- 26
Böyle gidersen haftanın birincisi olursun kesin maşallah azmin harikaMerhaba canım hanımlar
Sabah bir yumurta
Öğlen bir kurabiye
Akşam tavuk şinitzel biraz salaya biraz patates
Adım 10.3 K
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle gidersen haftanın birincisi olursun kesin maşallah azmin harikaMerhaba canım hanımlar
Sabah bir yumurta
Öğlen bir kurabiye
Akşam tavuk şinitzel biraz salaya biraz patates
Adım 10.3 K
Oluyor tabi canım yarasın iyi yapmışsınEki Görüntüle 3577860
Ceza böyle oluyor mu ?
Chocolita
Kordonum kopmustu kargo bugün elime ulaştı artık sürekli adım sayarım![]()
Saol canım kendimi şiş hissediyorum ama , yeşillik salata yok bu aralar , onu yeyince çok fark ediyor aslındaBöyle gidersen haftanın birincisi olursun kesin maşallah azmin harika
Başarırsın inanıyoruz lahmacundan ne gelir ki en fazlaKızlar ben yeni bir işe başladım. İş yeri evime çok uzak olduğu için akşam yemeklerim çok daha geç olacak. Bir de ani bir başlangıc oldu bu hafta başı belli oldu hiç beklemediğim anda. Yemek yapamadım haftaiçi aksamları için. Bugun ilk gunum olduğu için işten de biraz geç çıktığım için 2şer lahmacun söyledik eşimle. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum hiç. Artık haftasonu haftaiçi yemek için yemek stoğu yaparımöğlen için tavuklu salata goturdum evden. Onu yedim. Spor yapacak vaktim olmadığına üzlüyorum en cok.
![]()
İnsallah otururum duzeni yavas yavas. Valla eşim hamburger mi yiyelim yoksa lahmacun mu dedi. Lahmacun dedimBaşarırsın inanıyoruz lahmacundan ne gelir ki en fazla
İşte budur sen bir harikasınİnsallah otururum duzeni yavas yavas. Valla eşim hamburger mi yiyelim yoksa lahmacun mu dedi. Lahmacun dedimdiyeti düşündüğümden sırf daha sağlıklı secenek gibi geldi
yoksa mis gibi hamburger pattes kola gömerdim o açlıkla
![]()
İnsallah otururum duzeni yavas yavas. Valla eşim hamburger mi yiyelim yoksa lahmacun mu dedi. Lahmacun dedimdiyeti düşündüğümden sırf daha sağlıklı secenek gibi geldi
yoksa mis gibi hamburger pattes kola gömerdim o açlıkla
![]()
Hii eyvah keske demeseydim. Ay yok yaa vıcık vıcık hallerini düşün miden bulansın yedikten sonraki o mideye oturunca gelen bin pişmanlık hissini düşün.Canım hamburger çekti patates iştahımı kabartin bu açlıklaama yemiyorum Allah'tan gece yarısı
Kesinlikle katiyen vazgeçtim yemeyi geç bakmam artıkHii eyvah keske demeseydim. Ay yok yaa vıcık vıcık hallerini düşün miden bulansın yedikten sonraki o mideye oturunca gelen bin pişmanlık hissini düşün.![]()
Yeni işin hayırlı olsunKızlar ben yeni bir işe başladım. İş yeri evime çok uzak olduğu için akşam yemeklerim çok daha geç olacak. Bir de ani bir başlangıc oldu bu hafta başı belli oldu hiç beklemediğim anda. Yemek yapamadım haftaiçi aksamları için. Bugun ilk gunum olduğu için işten de biraz geç çıktığım için 2şer lahmacun söyledik eşimle. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum hiç. Artık haftasonu haftaiçi yemek için yemek stoğu yaparımöğlen için tavuklu salata goturdum evden. Onu yedim. Spor yapacak vaktim olmadığına üzlüyorum en cok.
![]()