Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hadi git yat dinlen geçmiş olsun
bende yatacağım bitsin bugün
Hayırlı güzel günlere uyanalım inşallah

Rica ederim ne demek Diyetisyene gitmeniz çok iyi olmuş, onlar da bilgili oluyor nasıl beslenmesi konusunda tavsiyeler verir. Allah şifa versin

Son düzenleme:
Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün
Bir çikolatayla motivasyon bitecekse ohoooooo senin motivasyon pamuk ipliğine bağlıymiş demekki. Unut bugünü yarın yeniden başla. Bir tane çikolatayla bir şey olmaz.
Kızlar iyi akşamlar
Ben bugün hastanede nöbetçiyim o yüzden yarın sabah tartılamam diye bugünden tartıldım 55.5 çıktım +600 yani
nedense hep artı çıkıyorum tartı gününden sonra
Sen devam et tartıya fazla takma. Spor yapmaya, düzgün beslenmeye devam et, gram gram da olsa verirsin zaten çok fazla bir kilon yok.
Grupta pozitif bir tek ben kaldım ama ben genelde pozitifim zaten. Negatif olacak yaşı çoktan geçtim. O beni üzen şeylerin ne kadar da gereksiz olduğunu görüyorum şimdi. Neyse sizde benim yaşıma geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız.
Git ye bisiler de keyfin yerine gelsin.

Herkese bitter yazıyorum bugün
Herkesi görmüş beni unutmuşsun, hani bana marul?
İyi akşamlar kızlar,bugun ağzım boş durmadı gene
Eğer öyle bir alışkanlığın varsa şekersiz sakız çiğne, çok işe yarıyor. Bir de leblebi yiyebilirsin zamanla atıştırma isteğin biter.
Ay bilirim o acıyı
legolara basınca havalara zıplardım
Ben bizim evin içinde mayın tarlasında yürür gibi yürüyorum.
Sana da bir adet huni nasip etsin
Kereviz sapimi len o? Onu ye ama wcye yastigini koy. Ordan cikmazsin cunku
Evet kereviz sapı, bayılırım kereviz sapına böyle çıtır çıtır çıtır, çıtır yersin, bir de acılı humusa banıp yemek var, Allah! şahane bir şey, her gün olsa her gün yerim yani.

LadyMiami sana da kıvırcık marul

Diğerlerine bitter,

Endorfini ucusa geciriyoruz.

Kızlar reglimin ilk günü is stresi dışında baya iyi gecti.
Bir kac gündür araliksiz yoga yapiyordum, onun pozitif etkisi de olabilir, ayrica biraz yediklerimi artirdim bilerek, onun da etkisi vardir.

Kendinize iyi davranin zor gununuzde. Iyi gününüzde de vücudunuz size iyi davransin, hemen versin kilo kilo yaglari.

Huni ne la?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…