Fit Club 🏋🏻‍♀️

Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün

Pişman olma.
Regl zamani ihtiyaç arttigi için aseriyoruz zaten. Normal yani. Sen yarin hazirlikli ol, bitterin veya diyetindeki bu tarz acil durumlar icin ne varsa o bulunsun köşede

Sabah : tavada 1 tane yeşil biberli yumurta, 2 yk lor, Yarım domates 1 dilim salatalık
Öğle : 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Ara: 2 dilim soğuk baklava
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 6 yk yeşil mercimek yemeği 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 2 kaşık yeşil salata

Kuchisabishii sedulu H3RA_

Arkadaşım bana hediye olarak soğuk baklava almış mecbur yedim kalorisine baktım yıkıldım ya. Cezama razıyım kızlar

Bugün biraz fazla kaçırdım birde regl öncesi dönemim yiyesim var yiyorum. Yarın kızımın okulunda kek günü şimdi ona ıslak kek yapacağım muhtemelen ondan da yerim su o|talama 2,5 litre spor yok

Eklentiler

• IMG_20211012_211608.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 31
Estağfurullah ne kusuru
Metabolizma yavaşlaması var
zaten diyetisyen kilo veremediği için doktora yönlendirdi. Bunları yazman çok iyi oldu, çok teşekkür ederim
test sonuçlarına göre ne soracağımı, yapacağımı biliyorum en azından.

Bugün diyetisyenede uğradık, haşimato şüphesini duyunca direkt iyot yazdı başlasın diye. Bende doktora sormadan başlamama taraftarıyım. Ama doktorlarda ilaç harici alternatif tıpada çok ters bakıyorlar, araştıracağım

Selam kizlar
Bugun beni muaf tutarmisiniz H3RA_ sedulu
Agrim var yine. Birde yarin hastaneye cagrildim. Halbuki cumartesi gunki gibi sancin olursa ulas demislerdi.
Umarim baska birsey gormemislerdir
İnşallah başka bir şey yoktur canım
ulen noluyo herkeste bir dert var

Menum
Sabah
Filtre kahve ,double cay
Ogle 12h
3zeytin ,1 ince di.ekmek,1porsiyon kabaksote ,2yk suzme yogurt
Ara 15h
10findik ,5 6kirmizi uzum
Aksam 18h
2yk bulgur pilavi ,3 yk yogurt

1.5lt su

30dk leslie
10dk kosu
8700adim

Eklentiler

• Screenshot_20211012-204114_Samsung Health.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 16
Deli kiz

Agri kesici alip erkenden yatiyorum ben kizlar.
Baska hastalar varmi okuyamadim. Varsa gecmis olsun,dikkat edin kendinize.
Ipin ucunu kaciran uzulmesin. Yarin silbastan demek yeterli. Acelemiz yok zaten,saglikli sekilde verelimde. Onemli olan o. Spor yapamayanda cok uzulmesin beslenmeye odaklanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…