- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.901
Kaslar odem tutmuştur. Öğleden sonra tartılırsan daha az çıkabilirsin.Günaydın
Dün akşam spor yapabildim çok şükür yarım saat cardio,
Yalnız çok geç uyudum sabaha doğru 4 civarıydı. Vücut dinlenip yakmadi sanırım.
Biraz artı çıktım sabah
Geçmiş olsuun , hayırdır?Tekrardan günaydın kızlar
Cidden başımıza sağlık sorunları gelmiş, biz de acildeydik, İnşallah iyileşiriz biz de en kısa zamanda
Ben de geçen okumuştum bunu , tartılmamak gereken zamanların biri de spordan sonrası.+çıkma ihtimali yüksek.Kaslar odem tutmuştur. Öğleden sonra tartılırsan daha az çıkabilirsin.
Loricim bir diyetisyenle mi çalışıyorsun?Miktarı çok değil sanırım ama her öğün tavuk yemek nasıl?Dunku menum:
Sabah: 1 parca keto ekmegi1 dlm kasar 1 dlm tavuk
10.00: 2 yumurta beyazi
12.30: tavuklu salata
15.30:1 parca tavuk
Aksam: 1 kase sehriye corbasi
1 kase broccoli ve tavuk firinda
Ara: yesil cay ve kahve
Su 1,5 litre
30 sn plank
40 sn wallsit
9856 adim
Kuchisabishii sedulu H3RA_
Mantar ve yoğurttan almışımdır biraz.Protein olarak ne yedin?
Yakında yumurta vermeye başlar yada gıdıklamaya :))Loricim bir diyetisyenle mi çalışıyorsun?Miktarı çok değil sanırım ama her öğün tavuk yemek nasıl?
Ben çook severim tavuğu ama çok yersem bi değişik oluyorum
Cok teşekkür ederim yaptım sonunda. Buralara daha sık uğraşan iyi olacak iyi geliyor.Ben de geçen okumuştum bunu , tartılmamak gereken zamanların biri de spordan sonrası.+çıkma ihtimali yüksek.
Tebrik ederim sporunutomrs ciğim
Ay akşam kafa basmamış benim :))Zaten migrenin tutmuş tabi ki yarına yaparsın. At kendini karanlık odalara
Evet akşam yemeği saatin dikkatimi çekmişti baya geç yemiştin.Bazen böyle olabiliyor.Ağır bir yemek değildi ama gece rahatsız etmemiştir umarımMantar ve yoğurttan almışımdır biraz.
Planlı programlı bir menü değildi zaten
Geç olmuştu evde olanları yedim
Benim akşam yemekleri genelde geç saate kalıyorEvet akşam yemeği saatin dikkatimi çekmişti baya geç yemiştin.Bazen böyle olabiliyor.Ağır bir yemek değildi ama gece rahatsız etmemiştir umarım
Çokta severimArkadaşın yerine kilo vermeyeceğine göre bazı şeylere hayır demeyi öğrenmeliyiz. Diyet zamanı en büyük kötülük yakın çevremizden geliyor.
Bunun kalorisinde bir ceza 1 saat aralıksız cardio ya denk geliyor.
Youtubedan cardio videoları yapabilirsin ara vermeden bir saat. Maalesef yerken 1 dk yakarken 1 saat uğraşılması gerek.
Kalori takibi yapıyor musun ? Islak keki yakmak için ne yapmayı planlıyorsun ?
Muz fazla olmuş 2 adet ve en beğenmediğim nescafe oldu. Hazır kahvelerde özellikle böyle 2 si 1 arada olanlarda kalori yüksek oluyor. Halbuki granül ya da filtre kahve içine biraz süt ile çok daha az kalori alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?