• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Deli kiz 🤭

Agri kesici alip erkenden yatiyorum ben kizlar.
Baska hastalar varmi okuyamadim. Varsa gecmis olsun,dikkat edin kendinize.
Ipin ucunu kaciran uzulmesin. Yarin silbastan demek yeterli. Acelemiz yok zaten,saglikli sekilde verelimde. Onemli olan o. Spor yapamayanda cok uzulmesin 🙄 beslenmeye odaklanin
Hadi git yat dinlen geçmiş olsun
bende yatacağım bitsin bugün
Hayırlı güzel günlere uyanalım inşallah 🙏🏼

Estağfurullah ne kusuru ❤️
Metabolizma yavaşlaması var
zaten diyetisyen kilo veremediği için doktora yönlendirdi. Bunları yazman çok iyi oldu, çok teşekkür ederim
test sonuçlarına göre ne soracağımı, yapacağımı biliyorum en azından.

Bugün diyetisyenede uğradık, haşimato şüphesini duyunca direkt iyot yazdı başlasın diye. Bende doktora sormadan başlamama taraftarıyım. Ama doktorlarda ilaç harici alternatif tıpada çok ters bakıyorlar, araştıracağım
Rica ederim ne demek 💓 Diyetisyene gitmeniz çok iyi olmuş, onlar da bilgili oluyor nasıl beslenmesi konusunda tavsiyeler verir. Allah şifa versin 🌻

Son düzenleme:
Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün
Bir çikolatayla motivasyon bitecekse ohoooooo senin motivasyon pamuk ipliğine bağlıymiş demekki. Unut bugünü yarın yeniden başla. Bir tane çikolatayla bir şey olmaz. 😉
Kızlar iyi akşamlar
Ben bugün hastanede nöbetçiyim o yüzden yarın sabah tartılamam diye bugünden tartıldım 55.5 çıktım +600 yani
:KK43: nedense hep artı çıkıyorum tartı gününden sonra
Sen devam et tartıya fazla takma. Spor yapmaya, düzgün beslenmeye devam et, gram gram da olsa verirsin zaten çok fazla bir kilon yok.😉
Kızlar selam
akşam 18:00 gibi girdik eve
Sabah 10 dan akşamüstü 16 ya kadar hastanedeydik
saçma bir şekilde sigorta firması ile hastanenin sistemsel problemleri yüzünden saatlerce işlem bekledik
İyi sabretmişim şimdi niye müşteri hizmetlerini basıp çıngar çıkarmadım diye hayıflanıyorum
Migrenim tuttu oda mideme vurdu, uyuyamasamda yattım gelince

11:00 gibi yarım tost yemiştim onunla duruyorum
şimdi kalkıp evde ne varsa atıştıracağım bir şeyler

Reglide yaklaştı havada kapalı bol yağışlı. Oturup ağlamalık bir gün 😞
Benden anca negatiflik alırsınız uğramasam mı yarına kadar
Grupta pozitif bir tek ben kaldım ama ben genelde pozitifim zaten. Negatif olacak yaşı çoktan geçtim. O beni üzen şeylerin ne kadar da gereksiz olduğunu görüyorum şimdi. Neyse sizde benim yaşıma geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız. 🤣🤣🤣🤣
Git ye bisiler de keyfin yerine gelsin.

Herkese bitter yazıyorum bugün 👌
Herkesi görmüş beni unutmuşsun, hani bana marul? 🤣🤣🤣
İyi akşamlar kızlar,bugun ağzım boş durmadı gene 🙈
Eğer öyle bir alışkanlığın varsa şekersiz sakız çiğne, çok işe yarıyor. Bir de leblebi yiyebilirsin zamanla atıştırma isteğin biter. 😉
Ay bilirim o acıyı
legolara basınca havalara zıplardım 🙄
Ben bizim evin içinde mayın tarlasında yürür gibi yürüyorum. :KK70::KK70::KK70:
Bismillahirahmanirahimmmm
Ya rabbim takimda herkesin ustunde bisey var ney var bilmiyorum. Birilerin gozu mu var. Hepsine bisey oli 😞 Allahim sen koru onlari. Hastalara sifa, cikolatalara saldirana direnc takimi birakmak isteyenlere akil ver yaraabbii
Amennn
:KK70::KK70::KK70::KK70: Sana da bir adet huni nasip etsin🤣🤣🤣
Kereviz sapimi len o? Onu ye ama wcye yastigini koy. Ordan cikmazsin cunku🤣
Evet kereviz sapı, bayılırım kereviz sapına böyle çıtır çıtır çıtır, çıtır yersin, bir de acılı humusa banıp yemek var, Allah! şahane bir şey, her gün olsa her gün yerim yani.😋😋😋

LadyMiami LadyMiami sana da kıvırcık marul 😉

Diğerlerine bitter,

Endorfini ucusa geciriyoruz.

Kızlar reglimin ilk günü is stresi dışında baya iyi gecti.
Bir kac gündür araliksiz yoga yapiyordum, onun pozitif etkisi de olabilir, ayrica biraz yediklerimi artirdim bilerek, onun da etkisi vardir.

Kendinize iyi davranin zor gununuzde. Iyi gününüzde de vücudunuz size iyi davransin, hemen versin kilo kilo yaglari.

💃💃💃

Bir çikolatayla motivasyon bitecekse ohoooooo senin motivasyon pamuk ipliğine bağlıymiş demekki. Unut bugünü yarın yeniden başla. Bir tane çikolatayla bir şey olmaz. 😉

Sen devam et tartıya fazla takma. Spor yapmaya, düzgün beslenmeye devam et, gram gram da olsa verirsin zaten çok fazla bir kilon yok.😉

Grupta pozitif bir tek ben kaldım ama ben genelde pozitifim zaten. Negatif olacak yaşı çoktan geçtim. O beni üzen şeylerin ne kadar da gereksiz olduğunu görüyorum şimdi. Neyse sizde benim yaşıma geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız. 🤣🤣🤣🤣

Herkesi görmüş beni unutmuşsun, hani bana marul? 🤣🤣🤣

Eğer öyle bir alışkanlığın varsa şekersiz sakız çiğne, çok işe yarıyor. Bir de leblebi yiyebilirsin zamanla atıştırma isteğin biter. 😉

Ben bizim evin içinde mayın tarlasında yürür gibi yürüyorum. :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: Sana da bir adet huni nasip etsin🤣🤣🤣

Evet kereviz sapı, bayılırım kereviz sapına böyle çıtır çıtır çıtır, çıtır yersin, bir de acılı humusa banıp yemek var, Allah! şahane bir şey, her gün olsa her gün yerim yani.😋😋😋
Huni ne la?

Back