Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler yorgunluktan uyumuşum erkenden menümü paylaşayım
Sabah zeytin peynir bir dilim ekmek
Öğlen kırmızı biber közleme yoğurtlu
Akşam 2 dilim köfte suyumu içtim Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250417-040226_Step Counter - Pedometer.webp
    Screenshot_20250417-040226_Step Counter - Pedometer.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 11
İyi geceler kızlar

Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.

Sabah
1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmeğe tost

Başkada bişey yemedim

Chocolita Chocolita
Çok geçmiş olsun canım dilerim ciddi birşeyi yoktur.Dün benim kucuk kızda okulda bilegini burkmus hastanede sardılar baglarını zedelemiş.Evlatlara en ufak birşey olunca annenin dünyayla bagı kopuyor resmen Rabbim kuzularımızı korusun insallah

ucanpayanda ucanpayanda
Yeni işin sana hayırlı ugurlu olsun insallah canım

Hayırlı huzurlu saglıklı bir gün diliyorum güzel kadınlar.Hepiniz çok özel ve degerlisiniz bunu hiç unutmayın💐❤️🧡

Eklentiler

• 1000048486.webp
    1000048486.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 8
Sabah sporu yapıldı 💪 motive olması adına atalım grup pek sessiz çünkü
Klasık leslieye göre çok çok hareketli yapmak isteyenler için linki

Eklentiler

• 1000048507.webp
    1000048507.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 9
Çok geçmiş olsun canım dilerim ciddi birşeyi yoktur.Dün benim kucuk kızda okulda bilegini burkmus hastanede sardılar baglarını zedelemiş.Evlatlara en ufak birşey olunca annenin dünyayla bagı kopuyor resmen Rabbim kuzularımızı korusun insallah

ucanpayanda ucanpayanda
Çok geçmiş olsun Ruh-u Revann Ruh-u Revann Dilerim bileği daha iyidir.🙏💐🌸🌺

Kızlar ben yeni bir işe başladım. İş yeri evime çok uzak olduğu için akşam yemeklerim çok daha geç olacak. Bir de ani bir başlangıc oldu bu hafta başı belli oldu hiç beklemediğim anda. Yemek yapamadım haftaiçi aksamları için. Bugun ilk gunum olduğu için işten de biraz geç çıktığım için 2şer lahmacun söyledik eşimle. Bakalım bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum hiç. Artık haftasonu haftaiçi yemek için yemek stoğu yaparım 😄 öğlen için tavuklu salata goturdum evden. Onu yedim. Spor yapacak vaktim olmadığına üzlüyorum en cok. 🥲
Hayırlı olsun canım yeni işin. Sen yaparsın evden hafif hafif yapar götürürsün 😘

Kızlar ben misafirlerim gidene kadar izinli olacağım. Yine bildirimler için buradayım. Çünkü ne egzersiz ne yürüyüş yapabiliyorum. Bu şekilde yediklerim yarayacak biliyorum.

Çok geçmiş olsun şuan nasıl bişey yoktur inşallah

Çok şükür Dün ameliyata gerek kalmadan diktiler de şu an iyi Teşekkür ederim canım

ucanpayanda ucanpayanda
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun vallahi elim ayağım boşaldı ya gerçekten öyle evladı elini ufak bir şey oldu mu İnsanın eli kolu bağlanıyor

Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun neyi var

Damağına oyuncak saplandı Allah'tan çok sivri bir şey değildi ama yardı orayı dikmek için ameliyat dediler de çok şükür lokal anestezi ile dikebildiler

Çok şükür Dün ameliyata gerek kalmadan diktiler de şu an iyi Teşekkür ederim canım

Sağ ol canım sana da geçmiş olsun vallahi elim ayağım boşaldı ya gerçekten öyle evladı elini ufak bir şey oldu mu İnsanın eli kolu bağlanıyor

Teşekkür ederim canım

Damağına oyuncak saplandı Allah'tan çok sivri bir şey değildi ama yardı orayı dikmek için ameliyat dediler de çok şükür lokal anestezi ile dikebildiler
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Teşekkür ederim canım

Off ya ev kazası gerçekten çok zor ve bir anda oluyor verilmis sadakaniz varmış gözüne yuzune görünen bir yerine de batabilirdi
Allah korumuş 🙏

Back
X