- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.881
Protein olarak ne yedin?11:00
Yarım beyaz peynirli tost
Filtre kahve
21:00
3-4 yk semizotu yemeği
Yarım kase ev yoğurdu
3-4 yk mantar sote ile makarna
Kuchisabishii sedulu
Afiyet olsunCanım humus çektitabağımdaki her şeyin Toplamı 340 kalori civarında, ya da daha azdır belki.
Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün
ÜzüldümKızlar iyi akşamlar
Ben bugün hastanede nöbetçiyim o yüzden yarın sabah tartılamam diye bugünden tartıldım 55.5 çıktım +600 yani
nedense hep artı çıkıyorum tartı gününden sonra
Kızlar selam
akşam 18:00 gibi girdik eve
Sabah 10 dan akşamüstü 16 ya kadar hastanedeydik
saçma bir şekilde sigorta firması ile hastanenin sistemsel problemleri yüzünden saatlerce işlem bekledik
İyi sabretmişim şimdi niye müşteri hizmetlerini basıp çıngar çıkarmadım diye hayıflanıyorum
Migrenim tuttu oda mideme vurdu, uyuyamasamda yattım gelince
11:00 gibi yarım tost yemiştim onunla duruyorum
şimdi kalkıp evde ne varsa atıştıracağım bir şeyler
Reglide yaklaştı havada kapalı bol yağışlı. Oturup ağlamalık bir gün
Benden anca negatiflik alırsınız uğramasam mı yarına kadar
Git ye bisiler de keyfin yerine gelsin.
Herkese bitter yazıyorum bugün
Afiyet olsunSabah : tavada 1 tane yeşil biberli yumurta, 2 yk lor, Yarım domates 1 dilim salatalık
Öğle : 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Ara: 2 dilim soğuk baklava
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 6 yk yeşil mercimek yemeği 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Kuchisabishii sedulu H3RA_
Arkadaşım bana hediye olarak soğuk baklava almışmecbur yedim kalorisine baktım yıkıldım ya. Cezama razıyım kızlar
İnşallahPerşembe sporda tartılıcam inşallah 55den fazla çıkmam
Afiyet olsunBugün biraz fazla kaçırdım birde regl öncesi dönemim yiyesim var yiyorum. Yarın kızımın okulunda kek günü şimdi ona ıslak kek yapacağım muhtemelen ondan da yerim su o|talama 2,5 litre spor yok
Geçmiş olsun inşallah
Bu program i ben de kullanıyorum, vakitsizlik ten duzenleyemedimm
Evetİnşallah başka bir şey yoktur canım
ulen noluyo herkeste bir dert var
AminnBismillahirahmanirahimmmm
Ya rabbim takimda herkesin ustunde bisey var ney var bilmiyorum. Birilerin gozu mu var. Hepsine bisey oliAllahim sen koru onlari. Hastalara sifa, cikolatalara saldirana direnc takimi birakmak isteyenlere akil ver yaraabbii
Amennn
Menum
Sabah
Filtre kahve ,double cay
Ogle 12h
3zeytin ,1 ince di.ekmek,1porsiyon kabaksote ,2yk suzme yogurt
Ara 15h
10findik ,5 6kirmizi uzum
Aksam 18h
2yk bulgur pilavi ,3 yk yogurt
1.5lt su
30dk leslie
10dk kosu
8700adim
Afiyet olsunbugunku menum
sabah : 2 dilim tb ekmegi , haslanmis yumurta , zeytin peynir salata azar azar , ekmegin ucuyla tereyagi bal, cay
ogle: balli sut
aksam; bir kase mercimek , bir porsiyon kabakli nohut yemegi, 4 kasik bulgur pilavi , 1 bardak ayran
su 2 lt
simdi bir limon zencefil cayi icicem.Gun icinde cok yogundum , cocuklar da gec yatti , simdi sporumu yapicam insaallah
sedulu Kuchisabishii H3RA_
Bu arada sonradan soylenenler eklenmiyor biliyorum ama haftasonu 2ser saatlik yuruyus yaptim.Ama pantolonumun cebi olmadigi icin telefonu tasiyamadim.Oyle olunca da soylemeyi unuttum.
Afiyet olsunSabah menü:
2 yumurtalı ıspanak
Yaban mersini
Nespresso
Öğlen menü:
Kereviz sapıyla humus
Yarım sandviç hindi fümeli
3 hurma
Akşam menü:
2 kıymalı taco peynirsiz ve kremasız
2 litreden fazla su
Kuchisabishii H3RA_ sedulu
Allah şifa versinTekrardan günaydın kızlar
Cidden başımıza sağlık sorunları gelmiş, biz de acildeydik, İnşallah iyileşiriz biz de en kısa zamanda
AminAllah şifa versin
Ben de hasta oldum sanırım gastroenterit gibi bir şey midem çok fena bugün dişimi çektirmeye gidecektim inşallah halledebilirim
Allah şifa versin
Ben de hasta oldum sanırım gastroenterit gibi bir şey midem çok fena bugün dişimi çektirmeye gidecektim inşallah halledebilirim
Ben de çok var bebişim ne renk istersin hemen gönderem
Olsun canım sonuçta pes etmemişsin bir saat yürüyüş iyidir.
Ladyim senin kombinasyonların ne kadar ilginç yaa.Menülerini okuyunca sanki çok farklı şeyler yiyorsun gibi geliyor hep , orda yaşamaya başlayınca alıştığın yemek tarzları mı bunlar yoksa 'yoo gayet normal sıradan şeyler yiyorum' mu dersinSabah menü:
2 yumurtalı ıspanak
Yaban mersini
Nespresso
Öğlen menü:
Kereviz sapıyla humus
Yarım sandviç hindi fümeli
3 hurma
Akşam menü:
2 kıymalı taco peynirsiz ve kremasız
2 litreden fazla su
Kuchisabishii H3RA_ sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?