Fit Club 🏋🏻‍♀️

Az gorunsede kalori olarak 1000 bile gecti oglanla atistik daha toparladi derken yine ateslenmeye basladi bugun hicbirsey yediremiyorum sinirden kendimi yedim
Hehehheh aynı benim oğlan
Tatildeyken vermemişim almışım kesin sonuncu oldum
ahahahaha

doyamadin mi gezmelere yatla.
misafir olalim sana bizi de gezdir
Valla suç kocamın, poposunda karınca var yerinde duramıyor habire geziyor beni de peşinden sürüklüyor
Geçmiş olsun soguk algınlığı gibi mi
Maceralı bir yolculuk sonrası sanırım aşırı yorgunluk olabilir.
Yok canım , ağırlık daha fazla sisirmezmi kolumu kaslı kasli olmasın hepten
O ağır kaldırmak kas yapmak seni büyütmez aksine inceltir güzelim o kas yapan insanlar ekstra bir sürü şeyler yiyip içiyorlar kas yapmak için.
LadyMiami kizcene gecmis olsun.

Her gun spor yapmasan daha iyi zaten, arada bir rest günleri iyi gelir. Dun bolca yüzdüm demistin, bugun de dinlen
Sabah dinlendim öğleden sonra sporumu yaptım çok şükür. Spor yapmasam kendimi kötü hissediyorum, sadece psikolojik olarak değil fiziki olarak da kötü hissediyorum.
Kiz keto yapiyom ya. Cok seyler yasak. Yasak olunca dahada istah oluyor bugunku menume baksana. Bukadar hic yemezdim
Senin keto menülerini okurken çok eğleniyorum
Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar ama pozitif çıkarsa da moralini bozma diğer arkadaşlarında dediği gibi eminim doğal yöntemlerle falan üstesinden gelirsiniz.
Tamam kalayım o zaman
Kal tabii ki gidilir mi hiç? Ayrıca farklı bir şeye başlamak her zaman çok zor olur. İlk zamanlar insan hayatından bezerebilir. Önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmek. Baştan kendini çok fazla sıkma yavaş yavaş diyete adapte ol, yemeyi sevdiklerinden hemen tamamen vazgeçme sadece miktarlarını azalt ama yine yemeye devam et aksi halde hayattan nefret edersen mutsuz olursun. Yavaş yavaş da spor yapmaya başla günde 10 dakika bile yapsan adapte olman için yeterli sonra yavaş yavaş artırsın ben ilk başladığımda günde 15 dakika yapıyordum yerlerde sürünüyordum o kadar zor geliyordu şimdi 2 saat 3 saat bazen istersem 4 saat spor yapabiliyorum ama zamanla oluyor bunlar hemen birden ilk haftada ilk günde olmuyor yani sabırlı ol. Ya ben ne kadar yavaş yavaş kelimesini kullanmışım Despacitooooo (yavaş yavaş anlamı)

Sağol spor aklımda, baslicam yavaş yavaş ama 1-2 hafta geçsin, yavaş da olsa hazır hissedemedim. Zamanla kolay gelir inşallah

Kızlar ben buraya cumartesi akşam yazdım ya, pazar günü dahil oldum ama tartım cuma gününün tartısiydi, belirttiğim gibi.
Ben şimdi hangi kiloyu baz alıcam Çarşamba ve cuma günü?
Başarıp basarmadigimi da anlamam lazım

08.10.2021 CUMA
8 EKİM .
10 EKİM.
12 EKİM .

Eklentiler

• IMG_20211008_131645.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 24
Bence 8 ekim cumayi baz almalısın. Sonuçta bir gün önce tartılmış oldun.

İyiyim ben de..
Kilo alıp vermekten memeleri de bozduk
Sırf onun için egzersizler yapsana, çok gördüm videolarını..
Yaa hakkaten 2 danayı 2 şer sene emzir üstüne bıde kılo ver sönmüş balona dönsün zamanının taş memeleri ne vıdyosu mesela ben aradım ama oyle meme sporu bulamadım işe yararmıki

Yaa hakkaten 2 danayı 2 şer sene emzir üstüne bıde kılo ver sönmüş balona dönsün zamanının taş memeleri ne vıdyosu mesela ben aradım ama oyle meme sporu bulamadım işe yararmıki
Silikon kesin çözüm benimkilerde epey söndü şimdi upper body yapıyorum ağırlıklarla göğüs falan çalışıyorum işe yararsa haber edeyim yoksa ileride parayı bulursam silikon yolları gözüküyor

Menumu yazayim kacayim,

bugun cok calistim, bu demektir ki tum gun oturdum, sabah yuruyuse gitmistim, 5 bin adim yapmistim, su an 5800 deyim

10.00
1 hurma ve kahve
2 erik

12.30
2 yumurta ile sebzeli omlet
1 avuc kuruyemis

arada yarim elma,
1 adet biskuvi

17.00
2 porsiyon kadar nohutlu sebzeli bulgur pilavi, bulgur kismi 1 porsiyondan fazla degildir.
2 yk yogurt

adimlari on bin yapicam, gunu bitiricem.
Gece adim fotosu atarim.

H3RA_ sedulu

Sen de benim gibi"kadar" diyosun güzel menü

Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün

Tatli krizi olmamasi icin arada yani haftada nerdeyse 2ser kare bitter ye bence canim ,ya da ev yapimi cikolta alternatifi toplardan yapip dolaba at

Merhaba tekrardan, kusura bakma yeni dönebildim. Şimdi test istedi ya doktor, eğer antikorlar pozitif gelirse haşimato oluyor. Bu sefer de tiroid hormonlarının durumuna bakar, T3 T4 ve TSH'a. Bunlara göre ilaç tedavisine başlar. Mesela benim antikorlarım pozitif ama tiroid hormonlarım normal sınırlarda hala. O yüzden ilaç kullanmıyorum. Anne tarafımda tiroid hastalığı var doktora öyle söyleyince Antikor testi istemişti. Hipotiroidinin en sık görülen sebebi haşimato bu arada. Yani gerçekten çok sık görülen bir hastalık. Antikor baktırmazsan farkına bile varamazsın. Halsizlik, uyku hali, metabolizmada yavaşlama, çok üşüme, saç dökülmesi gibi özellikleri var hastalığıtn. Türkiye de çok, özellikle de kadınlarda çok. Eğer haşimato çıkarsa, inşallah çıkmaz hayırlısıyla ama eğer antikorlar pozitif gelirse sen de baktır bence Antikor.

Doktor bana ilaç kullanmana gerek yok şuan için dedi ve selenyum önerdi. Ayrıca başka hocalardan da duydum bizzat endokrinoloji hocasından duydum selenyum önerdi o da . Sana dedim ya vücut kendi tiroid hücrelerine saldırıyor diye, yani ilerde hipotiroidiye gidiyor. İşte selenyum bu gidişi yavaşlatıyor. İyotun eksikliği kadar aşırı alımı da hipotiroidi yapıyor. Yani beslenme konusunu doktora bir sor bence dışardan iyot alalım mı ne kadar alalım vs. Bunları doktora sor çünkü ben gittiğimde bunlarla ilgili bir şey söylemedi. Sadece selenyum kullan dedi. Günde 100 mikrogram.

Kızlar selam
akşam 18:00 gibi girdik eve
Sabah 10 dan akşamüstü 16 ya kadar hastanedeydik
saçma bir şekilde sigorta firması ile hastanenin sistemsel problemleri yüzünden saatlerce işlem bekledik
İyi sabretmişim şimdi niye müşteri hizmetlerini basıp çıngar çıkarmadım diye hayıflanıyorum
Migrenim tuttu oda mideme vurdu, uyuyamasamda yattım gelince

11:00 gibi yarım tost yemiştim onunla duruyorum
şimdi kalkıp evde ne varsa atıştıracağım bir şeyler

Reglide yaklaştı havada kapalı bol yağışlı. Oturup ağlamalık bir gün
Benden anca negatiflik alırsınız uğramasam mı yarına kadar

Git ye bisiler de keyfin yerine gelsin.

Herkese bitter yazıyorum bugün

Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün
Hiçbir şey olmamış gibi devam et. Böyle tökezlemeler olabilir yeter ki devamını getirip başladığın yere geri dönme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…