- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.801
Hehehheh aynı benim oğlanAz gorunsede kalori olarak 1000 bile gectioglanla atistik daha toparladi derken yine ateslenmeye basladi bugun hicbirsey yediremiyorum sinirden kendimi yedim
Tatildeyken vermemişim almışım kesin sonuncu oldumKızlarcımmm selam hepinize iyi haftalar olsun,
bu haftasonu kilo verme yüzdelerimiz kapışacak haberiniz olsun
Kendine güvenen, şöyle gelsin
Bıraksın inadı, dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
hepinize Sıla'dan acayip kafa dağıtan bu şarkıyı armağan ediyorum, açın tepinin enerjiniz yerine gelsin
Kimdi o bugün canım sıkkın diyen
Valla suç kocamın, poposunda karınca var yerinde duramıyor habire geziyor beni de peşinden sürüklüyorahahahaha
doyamadin mi gezmelere yatla.
misafir olalim sana bizi de gezdir
Maceralı bir yolculuk sonrası sanırım aşırı yorgunluk olabilir.Geçmiş olsun soguk algınlığı gibi mi
O ağır kaldırmak kas yapmak seni büyütmez aksine inceltir güzelim o kas yapan insanlar ekstra bir sürü şeyler yiyip içiyorlar kas yapmak için.Yok canım , ağırlık daha fazla sisirmezmi kolumu kaslı kasli olmasın hepten
Sabah dinlendim öğleden sonra sporumu yaptım çok şükür. Spor yapmasam kendimi kötü hissediyorum, sadece psikolojik olarak değil fiziki olarak da kötü hissediyorum.LadyMiami kizcene gecmis olsun.
Her gun spor yapmasan daha iyi zaten, arada bir rest günleri iyi gelir. Dun bolca yüzdüm demistin, bugun de dinlen
Senin keto menülerini okurken çok eğleniyorumKiz keto yapiyom ya. Cok seyler yasak. Yasak olunca dahada istah oluyorbugunku menume baksana. Bukadar hic yemezdim
Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar ama pozitif çıkarsa da moralini bozma diğer arkadaşlarında dediği gibi eminim doğal yöntemlerle falan üstesinden gelirsiniz.Çok sağolun kızlar, bugün testler için geldik hastaneye. Perşembe doktorla görüşeceğiz.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Doktora sormam yada araştırılmasını istemem gereken başka bir şey var mı?
Sonuçlar çıksın konuşalım tekrar. Kullandığın doğal şeyler var mı? Değerlere ne kadar da bir baktırıp ilaç kullanıyorsun? İyot eksikliğini nasıl kapatıyorsun? Tuzlar yeterli olmuyormuş sanırım. İlaçların yanında doğal şeyleride araştırmak istiyorum.
Küçükken alerjik bronşit tedavisi gördü, kortizonlu ilaçlar kullandık. Yanlış hatırlamıyorsam doktor tetikleyici olabilir dedi.
Kal tabii ki gidilir mi hiç? Ayrıca farklı bir şeye başlamak her zaman çok zor olur. İlk zamanlar insan hayatından bezerebilir. Önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmek. Baştan kendini çok fazla sıkma yavaş yavaş diyete adapte ol, yemeyi sevdiklerinden hemen tamamen vazgeçme sadece miktarlarını azalt ama yine yemeye devam et aksi halde hayattan nefret edersen mutsuz olursun. Yavaş yavaş da spor yapmaya başla günde 10 dakika bile yapsan adapte olman için yeterli sonra yavaş yavaş artırsın ben ilk başladığımda günde 15 dakika yapıyordum yerlerde sürünüyordum o kadar zor geliyordu şimdi 2 saat 3 saat bazen istersem 4 saat spor yapabiliyorum ama zamanla oluyor bunlar hemen birden ilk haftada ilk günde olmuyor yani sabırlı ol. Ya ben ne kadar yavaş yavaş kelimesini kullanmışım Despacitooooo (yavaş yavaş anlamı)Tamam kalayım o zaman