• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Grupta pozitif bir tek ben kaldım ama ben genelde pozitifim zaten. Negatif olacak yaşı çoktan geçtim. O beni üzen şeylerin ne kadar da gereksiz olduğunu görüyorum şimdi. Neyse sizde benim yaşıma geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız. 🤣🤣🤣🤣

Ahaha bak ayni kafa 🤣
Entel kafasi 😜

Adim fotosu atip kaçayım ben

Sabah yarim saat yürüyüş disinda bir spor yok

IMG_20211012_215002.jpg

Bende menümü yazayım
Kahvaltı
Yulaf tostu yarım
Bir haşlanmış yumurta
25 gr çeçil peyniri 15 gr sepet peyniri
Salatalık bir adet
Yeşil çay
2 siyah zeytin

Ara
Şekersiz fıstık ezmesi ve kahve

Akşam
Fırında 2 kabak 1 havuç 1 patates
270 gr yoğurt

Su 2 lt
60 dk cardio
30 dk dumbell ile upper body
H3RA_ H3RA_
610B1336-58C8-4FBE-8359-7E62EB8BD068.jpeg
6101003B-F22D-479E-BD61-2B8AE8C1DC1B.jpeg

Silikon kesin çözüm 😀 benimkilerde epey söndü şimdi upper body yapıyorum ağırlıklarla göğüs falan çalışıyorum işe yararsa haber edeyim 😀 yoksa ileride parayı bulursam silikon yolları gözüküyor 😀
Benımde aklımda sılıkon ama meme zaten 80-85 e gırıyor şimdi. Silikondan sonra kac olur dersın😂😂

Sabah : tavada 1 tane yeşil biberli yumurta, 2 yk lor, Yarım domates 1 dilim salatalık
Öğle : 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Ara: 2 dilim soğuk baklava
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 6 yk yeşil mercimek yemeği 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 2 kaşık yeşil salata

Kuchisabishii Kuchisabishii sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Arkadaşım bana hediye olarak soğuk baklava almış :KK43: mecbur yedim kalorisine baktım yıkıldım ya. Cezama razıyım kızlar :KK43:
Arkadaşın yerine kilo vermeyeceğine göre bazı şeylere hayır demeyi öğrenmeliyiz. Diyet zamanı en büyük kötülük yakın çevremizden geliyor.
Bunun kalorisinde bir ceza 1 saat aralıksız cardio ya denk geliyor.
Youtubedan cardio videoları yapabilirsin ara vermeden bir saat. Maalesef yerken 1 dk yakarken 1 saat uğraşılması gerek.
Bugün biraz fazla kaçırdım birde regl öncesi dönemim yiyesim var yiyorum. Yarın kızımın okulunda kek günü şimdi ona ıslak kek yapacağım muhtemelen ondan da yerim su o|talama 2,5 litre spor yok
Kalori takibi yapıyor musun ? Islak keki yakmak için ne yapmayı planlıyorsun ?
Muz fazla olmuş 2 adet ve en beğenmediğim nescafe oldu. Hazır kahvelerde özellikle böyle 2 si 1 arada olanlarda kalori yüksek oluyor. Halbuki granül ya da filtre kahve içine biraz süt ile çok daha az kalori alırsın.

Arkadaşın yerine kilo vermeyeceğine göre bazı şeylere hayır demeyi öğrenmeliyiz. Diyet zamanı en büyük kötülük yakın çevremizden geliyor.
Bunun kalorisinde bir ceza 1 saat aralıksız cardio ya denk geliyor.
Youtubedan cardio videoları yapabilirsin ara vermeden bir saat. Maalesef yerken 1 dk yakarken 1 saat uğraşılması gerek.

Kalori takibi yapıyor musun ? Islak keki yakmak için ne yapmayı planlıyorsun ?

Muz fazla olmuş 2 adet ve en beğenmediğim nescafe oldu. Hazır kahvelerde özellikle böyle 2 si 1 arada olanlarda kalori yüksek oluyor. Halbuki granül ya da filtre kahve içine biraz süt ile çok daha az kalori alırsın.
Kalori takibi yapmıyorum diyetisyenimin bana verdiği listeyi uyguluyorum böyle regl öncesi ve regl dönemi rahat takılmamı istiyor. Islak kek i yakmak için değilde genel anlamda spor yapıyorumm 1 saat fitness+yürüyüş✌️🥰

bugunku menum
sabah : 2 dilim tb ekmegi , haslanmis yumurta , zeytin peynir salata azar azar , ekmegin ucuyla tereyagi bal, cay
ogle: balli sut
aksam; bir kase mercimek , bir porsiyon kabakli nohut yemegi, 4 kasik bulgur pilavi , 1 bardak ayran
su 2 lt
simdi bir limon zencefil cayi icicem.Gun icinde cok yogundum , cocuklar da gec yatti , simdi sporumu yapicam insaallah

sedulu sedulu Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_

Bu arada sonradan soylenenler eklenmiyor biliyorum ama haftasonu 2ser saatlik yuruyus yaptim.Ama pantolonumun cebi olmadigi icin telefonu tasiyamadim.Oyle olunca da soylemeyi unuttum.

Back