• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Herkese merhaba rezil bir gün geçirdim. Regl oldum 1 paket çikolata yedim. Pişmanım. Kendimi berbat hissediyorum. Tüm motivasyonum bitmiş bugün

Pişman olma.
Regl zamani ihtiyaç arttigi için aseriyoruz zaten. Normal yani. Sen yarin hazirlikli ol, bitterin veya diyetindeki bu tarz acil durumlar icin ne varsa o bulunsun köşede 😉

Sabah : tavada 1 tane yeşil biberli yumurta, 2 yk lor, Yarım domates 1 dilim salatalık
Öğle : 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık yoğurtlu mor lahana salatası 2 kaşık yeşil salata
Ara: 2 dilim soğuk baklava
Akşam : 1 kase tarhana çorbası 6 yk yeşil mercimek yemeği 3 kaşık yoğurtlu lahana salatası 2 kaşık yeşil salata

Kuchisabishii Kuchisabishii sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Arkadaşım bana hediye olarak soğuk baklava almış :( mecbur yedim kalorisine baktım yıkıldım ya. Cezama razıyım kızlar :(

Bugün biraz fazla kaçırdım birde regl öncesi dönemim yiyesim var yiyorum. Yarın kızımın okulunda kek günü şimdi ona ıslak kek yapacağım muhtemelen ondan da yerim su o|talama 2,5 litre spor yok

Eklentiler

• IMG_20211012_211608.jpg
    IMG_20211012_211608.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba tekrardan, kusura bakma yeni dönebildim. Şimdi test istedi ya doktor, eğer antikorlar pozitif gelirse haşimato oluyor. Bu sefer de tiroid hormonlarının durumuna bakar, T3 T4 ve TSH'a. Bunlara göre ilaç tedavisine başlar. Mesela benim antikorlarım pozitif ama tiroid hormonlarım normal sınırlarda hala. O yüzden ilaç kullanmıyorum. Anne tarafımda tiroid hastalığı var doktora öyle söyleyince Antikor testi istemişti. Hipotiroidinin en sık görülen sebebi haşimato bu arada. Yani gerçekten çok sık görülen bir hastalık. Antikor baktırmazsan farkına bile varamazsın. Halsizlik, uyku hali, metabolizmada yavaşlama, çok üşüme, saç dökülmesi gibi özellikleri var hastalığıtn. Türkiye de çok, özellikle de kadınlarda çok. Eğer haşimato çıkarsa, inşallah çıkmaz hayırlısıyla ama eğer antikorlar pozitif gelirse sen de baktır bence Antikor.

Doktor bana ilaç kullanmana gerek yok şuan için dedi ve selenyum önerdi. Ayrıca başka hocalardan da duydum bizzat endokrinoloji hocasından duydum selenyum önerdi o da . Sana dedim ya vücut kendi tiroid hücrelerine saldırıyor diye, yani ilerde hipotiroidiye gidiyor. İşte selenyum bu gidişi yavaşlatıyor. İyotun eksikliği kadar aşırı alımı da hipotiroidi yapıyor. Yani beslenme konusunu doktora bir sor bence dışardan iyot alalım mı ne kadar alalım vs. Bunları doktora sor çünkü ben gittiğimde bunlarla ilgili bir şey söylemedi. Sadece selenyum kullan dedi. Günde 100 mikrogram.
Estağfurullah ne kusuru ❤️
Metabolizma yavaşlaması var
zaten diyetisyen kilo veremediği için doktora yönlendirdi. Bunları yazman çok iyi oldu, çok teşekkür ederim
test sonuçlarına göre ne soracağımı, yapacağımı biliyorum en azından.

Bugün diyetisyenede uğradık, haşimato şüphesini duyunca direkt iyot yazdı başlasın diye. Bende doktora sormadan başlamama taraftarıyım. Ama doktorlarda ilaç harici alternatif tıpada çok ters bakıyorlar, araştıracağım

Selam kizlar
Bugun beni muaf tutarmisiniz H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu
Agrim var yine. Birde yarin hastaneye cagrildim. Halbuki cumartesi gunki gibi sancin olursa ulas demislerdi.
Umarim baska birsey gormemislerdir
İnşallah başka bir şey yoktur canım
ulen noluyo herkeste bir dert var 😔

Menum
Sabah
Filtre kahve ,double cay
Ogle 12h
3zeytin ,1 ince di.ekmek,1porsiyon kabaksote ,2yk suzme yogurt
Ara 15h
10findik ,5 6kirmizi uzum
Aksam 18h
2yk bulgur pilavi ,3 yk yogurt

1.5lt su

30dk leslie
10dk kosu
8700adim

Eklentiler

• Screenshot_20211012-204114_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211012-204114_Samsung Health.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 15
Bismillahirahmanirahimmmm
Ya rabbim takimda herkesin ustunde bisey var ney var bilmiyorum. Birilerin gozu mu var. Hepsine bisey oli 😞 Allahim sen koru onlari. Hastalara sifa, cikolatalara saldirana direnc takimi birakmak isteyenlere akil ver yaraabbii
Amennn
Deli kiz 🤭

Agri kesici alip erkenden yatiyorum ben kizlar.
Baska hastalar varmi okuyamadim. Varsa gecmis olsun,dikkat edin kendinize.
Ipin ucunu kaciran uzulmesin. Yarin silbastan demek yeterli. Acelemiz yok zaten,saglikli sekilde verelimde. Onemli olan o. Spor yapamayanda cok uzulmesin 🙄 beslenmeye odaklanin

Back