- 4 Kasım 2018
- 26.156
- 108.602
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.401
Depresyon havasi resmenSen nerdeydin?Bu Avrupa ülkelerinde d vit şart.UK de kışın en kısa günlerinde güneş 8.30 da doğup 3.30 da batıyor
Bende vücuduma bir şey yaptırmama olayı var. Dövme hariç
Vazektomi düşünmediniz mi ? Mesela tüp baglatmak ileride menopoz dönemini etkiliyor mu ? Gerçi etkilese doktorlar tavsiye etmez bendeki de soru
Sedulu sorun yok zaten sen rahatsan.
Ben psikopata bagliyordum 1 günlük gecikmede bile. Akil sagligim normale dondu, resmen evlilik hayatim normalleşti.
O sebeple benim için hayat degistiren bir karar oldu.
Oyy tipini yedigimİlk manzara resmini yolluyorum
Yaz aramizda nede olsaŞimdi bununla ilgili bir akrostis yazardım ama ayıplı olur
Kızım sen aslan burcu musunVazektomi dusunmedik, çünkü esim senin gibi dusunuyordu, benim olmama da karsiydi hatta. Zaten benim hap kullanmama falan da karşıydı, prezervatif yeter diyordu her normal insan gibiama ben o %10luk riski alabilecek biri degilim maalesef
Biliyorsundur esin imzasi gerekiyor, onu ikna etmeye uğraştım bir de, tey allahim
Bende kolayca ikna oldu saniyorum. Benimki de karsi olmamaVazektomi dusunmedik, çünkü esim senin gibi dusunuyordu, benim olmama da karsiydi hatta. Zaten benim hap kullanmama falan da karşıydı, prezervatif yeter diyordu her normal insan gibiama ben o %10luk riski alabilecek biri degilim maalesef
Biliyorsundur esin imzasi gerekiyor, onu ikna etmeye uğraştım bir de, tey allahim
Starbucksın cookie lerine benzemişEki Görüntüle 2930508 Bu nasil ekmek olcak la
Sen bir erkekten sonra istiyor musun ikinciyi ?Hiç kız çoçuğu istemedin mi?
Gerçi 2 çocuk şimdiki dünya için yeterli bence de, 2ci de erkek olursa ben yine de kapattırma taraftarı olurum da meraktan sordum
Sende bi kocaya baskı hali görüyorum hepIkizler
Hiç kız çoçuğu istemedin mi?
Gerçi 2 çocuk şimdiki dünya için yeterli bence de, 2ci de erkek olursa ben yine de kapattırma taraftarı olurum da meraktan sordum
Bayılırım
Kocan salmış artık yayıipler sana geçmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?