Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende vücuduma bir şey yaptırmama olayı var. Dövme hariç
Vazektomi düşünmediniz mi ? Mesela tüp baglatmak ileride menopoz dönemini etkiliyor mu ? Gerçi etkilese doktorlar tavsiye etmez bendeki de soru

Vazektomi dusunmedik, çünkü esim senin gibi dusunuyordu, benim olmama da karsiydi hatta. Zaten benim hap kullanmama falan da karşıydı, prezervatif yeter diyordu her normal insan gibi ama ben o %10luk riski alabilecek biri degilim maalesef

Biliyorsundur esin imzasi gerekiyor, onu ikna etmeye uğraştım bir de, tey allahim

Sedulu sorun yok zaten sen rahatsan.

Ben psikopata bagliyordum 1 günlük gecikmede bile. Akil sagligim normale dondu, resmen evlilik hayatim normalleşti.

O sebeple benim için hayat degistiren bir karar oldu.

Hiç kız çoçuğu istemedin mi?
Gerçi 2 çocuk şimdiki dünya için yeterli bence de, 2ci de erkek olursa ben yine de kapattırma taraftarı olurum da meraktan sordum

Kızım sen aslan burcu musun

Bende kolayca ikna oldu saniyorum. Benimki de karsi olmama

Gerçi 2 çocuk şimdiki dünya için yeterli bence de, 2ci de erkek olursa ben yine de kapattırma taraftarı olurum da meraktan sordum
Sen bir erkekten sonra istiyor musun ikinciyi ?
Benim velet 3 yaşında mümkünatı yok %50 riskine girmem

Ahaha
Kiz ben 2 sipaya da kiz ismi ile seslendim ilk 4 ay, sonra cinsiyet belli olunca işte erkek ismi bulduk

O kadar manyak kiz istiyorduk.
Ama benim 2. Hamileligim cok zor gecti, hem fizilsel hem de manevi olarak. 3. Yu kaldiramazdim zaten.

Bir de şöyle dusundum. Lotoyu falan tutturursam 3. Cocugu cocugu düşünürüm, e o zaman da zaten genetik testleri falan yaptırıp tüp bebek yaparim, para da dert değilse hic normal yoldan gitmem bak gene ise yaradı görüyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…