- 4 Kasım 2018
- 26.156
- 108.602
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.421
Ceneleri düstüLa tamam çokta yazışmayın hadi dağılın sonra menü aricam bu sayfalarda
Tereyağı sürmüş sandım.Ya benim burda karnım acıktı resmen , ağzım sulanıyor aartııkkEnfes gorunuyor
Ortasi cig mi kalmis bana mi oyle gorunuyor?
Raydan çıkanlar yaşanıyor burada romanı sallaCeneleri düstühalbuki romanimi bu aksam bitirmeyi planliyordum. 3sayfa okuyup buraya donuyorum
Bir bardak soguk su ic Hadi bebisTereyağı sürmüş sandım.Ya benim burda karnım acıktı resmen , ağzım sulanıyor aartııkk
Ceneleri düstühalbuki romanimi bu aksam bitirmeyi planliyordum. 3sayfa okuyup buraya donuyorum
Topdan tüpleri baglattiracagizRaydan çıkanlar yaşanıyor burada romanı salla
Kk ya indirim isterizTopdan tüpleri baglattiracagiz
Tadi da superTereyağı sürmüş sandım.Ya benim burda karnım acıktı resmen , ağzım sulanıyor aartııkk
Aaaa cantorun ablaaaa yoksa sen misinnnMerhabalar, hayırlı cumalar.
Gezimizi yarıda bırakmak zorunda kaldık veya bırakıldık, her neyse...
Annemi ablama birakmistik, bu gece yine yola çıkacağım. 15 gün ablamın bağ evinde kalacağım, yani inşaallah. Tatil planımıza +1 hafta ile tek devam edeceğim inşallah...Sonra da annemle dönerim veya eşim gelir alır, duruma göre bakarız artık.
Bugün eşime yemek pişiriyorum, yardımcı hanım da geldi, yıka utule, topla supur, tam gaz çalışıyoruz.
Bu sabah tartıldım, uykusuz ve WC olmamasına rağmen 61.7 çıktım. Her zamanki gibi yememden kismadim, sadece sağlıklı olmalarına dikkat ettim. Bir de hergun 1 mil Leslie yaptım, metabolizmamin yavaslamasina izin vermedim. Sabit kalmadigimiz için duzenli olmasa da, ara ara yüzdüm. Güzel geçti...
Otele kapanmalı tatilleri gezemez olunca yaparız.
Bugün ara ara uğrarım.
Sanki bir kedicik gördüm, @_Vera_ miydi o?
Ya bu mesajı tekrar okuyunca farkettim, yaşam kalitemi dusuruyosa piskologu tavsiye etti yani, d vitamini diilTahlil yaptırsaydin "belki" de eksik diildir D
Ben genelde halsizim; nadiren kendimi kaybeder gibi oluyorum Allah korusun, doktora gittim tahlil icin, vitamin depoları hep doluymuş, piskolojik olabilirmiş, yaşam kalitemi dusuruyosa tavsiye etti
Iyi geceler bebekTadi da superben yatiyorum bebeler iyi gecelerr
Harikasın , eşya bize hizmet edeceğine , biz eşyaya hizmet ediyorumKalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zaten
Sifir sus esyasi. Bizde tek sorun,gozume cok gelen seyleri atmamfazla battaniye mi var?lamba mi var ? Hemen ikinci el e veririm
Cimri degilsin. Tutumlusun
Israf olmuyor iste
Iyi geceler bebek
Iyi geceler pintiHadi gidelim kitap okuyalim kaptanisko.
Iyi geceler ahali
Ya ben şimdi okuyorum mesajları.Bir yandan sayfa da yoğun, yeni mesajlar eklenip duruyor.Yeniler eskiler birbirine karıştıYanitladiya kiiz
Bizim kizlar bugun hepden uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?