- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 63
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.381
Tevbe deeeAha
Direk boşanma sebebiseni bdv ye alalim
Ben çok severim soğan sarımsakallahtan korona var da kimseyle öpüşüp koklasmiyoz. Ya bu korona bana çok yaradi, düşünüyorum da
HeaaGhetto da mi yasadin kizim sen
Hiç istemiyorum ya, 3 gündür sabahları midem bulanıyordu, oğluma zor bakıyordum, bunun 3-4 ay sürmesi korkunc geliyor şu an
Sahi sen tüpleri sezeryan olurken mi kapattırdın ya nasıl yaptın?
Şimdi düşünmem de 1i daha olursa sonrası için kesin isterim
Afiyet olsun☺
Haşlanmış köfte nedir?
Afiyet olsuunEşimle koştururken şu manzara eşliğinde ödül öğünümü yiyorum. Çavdar ekmeği arası ızgara balık veeeeeeeee patates kızartması
Ikea a gidince dunyanin en sacma ivir zivirini da almadan cikamiyor insanBen de aynen.
Gecen 2 çocuklu bir eve misafirlige gittim, oyuncak gormekten midem bulandi, her yer ama her yer.
Ben benimkilerin 2 ay oynamadiklarini direk veriyorum
Yok ama gecen kayinvalideme sinir olmustum ya. Benim kocaya masraf yaptırmışaha dedim ben de harciyorum ulen, iste ikeaya gittik biliyorsunuz almamiz gereken seyler 2 yildir almak istedigimiz ama hep geciktirdigimiz şeylerdi. Bu da böyle bir animdir
Ben oldschool tarzda devamHemen yapalim
Ben o kadar memnunum ki, üstüne destan yazarim yani.
Evet sezeryanla birlikte oldu.
Hos bulduk, yanıtladim bileHoşgeldin☺
İlk sayfadaki soruları da yanıtlarsan tanıyalım seni
Hemen yapalim
HeaaRotterdam delfshavende buyudum. Ordan sag cikmissam ben olmusumdur
Bende olmak istiyorumHemen yapalim
Sen ne olcan bırak adam olsun vazektomiAllahim ya. Delüü
Bende olmak istiyorumdaha fazla cocuk planim yok malum.
Ben oldschool tarzda devamtugba ekinci şarkısı gibi geziyorum ortada
Heveslendim ya, birini daha doğurup kapattırsam mı napsamm
Bende vücuduma bir şey yaptırmama olayı var. Dövme hariçSedulu sorun yok zaten sen rahatsan.
Ben psikopata bagliyordum 1 günlük gecikmede bile. Akil sagligim normale dondu, resmen evlilik hayatim normalleşti.
O sebeple benim için hayat degistiren bir karar oldu.
Sen nerdeydin?Bu Avrupa ülkelerinde d vit şart.UK de kışın en kısa günlerinde güneş 8.30 da doğup 3.30 da batıyorMaasi aldim vitamine gömdüm bu ay,
Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.
D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle
Erkeklerin cani tatlidir. Bilmiyor musun senSen ne olcan bırak adam olsun vazektomi
Gülüm onlar ne güzel karbonhidratlar , neyini bitiremedin ?Yutuvercektin ohhPatatesten 5-6 tane yiyebildim midem bulandı yiyemedim sandwiiçinde tamamını bitiremedim eşim bitirdi.
Şimdi bununla ilgili bir akrostis yazardım ama ayıplı olurErkeklerin cani tatlidir. Bilmiyor musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?