Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende reklam yok

Şanslı üye seniii
Bıktırdı ya, bilgisayarda böyle olmuyordur herhalde, telefonda durum berbatt, kaç kere yazmaya gelip vazgeçtim ya, yazılmıyor sürekli bir donma, her yerden reklam fışkırıyor resmen

Sividan dolayi baski yaptigi icin agri var. Ama dayanilmiyacak gibi degil. Agri kesici alacagim yatmadan.
Korunuyorsan stress yapma

Çok geçmiş olsun tekrar..

Öyle de, 4-5 günü geçti mi stres yapıyorum

Vakit en buyuk sorun. BikeErg i mi satsam mi diyorum
Benim is yerinde spor odasi var. Ne ararsan var. Gel gorki faydalanmiyorum. Dövün beni

Senin evde de yok yok

Bana evde esya batiyor, otel odasi gibi dosuyorum evi, sadece gerekli seyler. Esimle sürekli tartisiyoruz alisveris yaparken. Tam tersiz.

Evliligimizin ilk yillarinda ona uydum, inanmazsin yurtdisina tasinirken bizim evden 3 eve esya cikti simdi yok almam, almaya karar verdigimi bile 3 ay bekletir, hala ayni fikirde isem öyle alirim. Oyle de cimriyimdir

He ya, sogansiz lahmacun yiyecegime hic yemem.

Bir de sarimsaksiz manti yiyenler var

Manti ismarliyorsun soruyor sarimsakli mi diye e sarimsaksiz manti olmaz ki
Eşimin yemediği nadir şeylerden biri sarımsak.Hiç sevmiyor , gram kullansam anlıyor.Ben elde kalan ve ağızda bıraktığı kokuyu hiç sevmem.Ama sarımsağın asıl kokusunu ve tadını çook severim.Ondan vazgeçemem.Hep derim eşime , keşke sen de sevsen de çılgınlar gibi yesek , diye.

Ay ben de stres yapardim çok. Rahatlamak lazim ama kaptanisko hakli.

Menüm..

Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek üzerine ekşi krema

Öğlen
1 haşlanmış köfte
1 büyük salatalık
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Akşam
Döner eti
Domates, salatalık
1 dilim ekmek

Şu günlerde ekmeksiz yiyemiyorum, midem almıyor, o yüzden her öğünde var..

Su şimdilik 1 lt

Aha
Direk boşanma sebebi seni bdv ye alalim

Ben çok severim soğan sarımsak allahtan korona var da kimseyle öpüşüp koklasmiyoz. Ya bu korona bana çok yaradi, düşünüyorum da

Kalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zaten
Sifir sus esyasi. Bizde tek sorun,gozume cok gelen seyleri atmam fazla battaniye mi var?lamba mi var ? Hemen ikinci el e veririm
Cimri degilsin. Tutumlusun
Israf olmuyor iste

Afiyet olsun☺
Haşlanmış köfte nedir?

Ay ben de stres yapardim çok. Rahatlamak lazim ama kaptanisko hakli.

Hiç istemiyorum ya, 3 gündür sabahları midem bulanıyordu, oğluma zor bakıyordum, bunun 3-4 ay sürmesi korkunc geliyor şu an
Sahi sen tüpleri sezeryan olurken mi kapattırdın ya nasıl yaptın?
Şimdi düşünmem de 1i daha olursa sonrası için kesin isterim

Kalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zaten
Sifir sus esyasi. Bizde tek sorun,gozume cok gelen seyleri atmam fazla battaniye mi var?lamba mi var ? Hemen ikinci el e veririm
Cimri degilsin. Tutumlusun
Israf olmuyor iste

Ben de aynen.

Gecen 2 çocuklu bir eve misafirlige gittim, oyuncak gormekten midem bulandi, her yer ama her yer.

Ben benimkilerin 2 ay oynamadiklarini direk veriyorum

Yok ama gecen kayinvalideme sinir olmustum ya. Benim kocaya masraf yaptırmış aha dedim ben de harciyorum ulen, iste ikeaya gittik biliyorsunuz almamiz gereken seyler 2 yildir almak istedigimiz ama hep geciktirdigimiz şeylerdi. Bu da böyle bir animdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…