• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Aha
Direk boşanma sebebi 😜 seni bdv ye alalim 😅

Ben çok severim soğan sarımsak 🤗 allahtan korona var da kimseyle öpüşüp koklasmiyoz. Ya bu korona bana çok yaradi, düşünüyorum da 😜
Tevbe deee😂😂 sevgi her şeyin üstesinden gelir😂
Ben yiyorum , hiç bişey demez sağolsun , diyemez de zaten😁

Hiç istemiyorum ya, 3 gündür sabahları midem bulanıyordu, oğluma zor bakıyordum, bunun 3-4 ay sürmesi korkunc geliyor şu an :ruh:
Sahi sen tüpleri sezeryan olurken mi kapattırdın ya nasıl yaptın?
Şimdi düşünmem de 1i daha olursa sonrası için kesin isterim :confused: :KK53:

Hemen yapalim 😜

Ben o kadar memnunum ki, üstüne destan yazarim yani.

Evet sezeryanla birlikte oldu.

Ben de aynen.

Gecen 2 çocuklu bir eve misafirlige gittim, oyuncak gormekten midem bulandi, her yer ama her yer.

Ben benimkilerin 2 ay oynamadiklarini direk veriyorum 🤣

Yok ama gecen kayinvalideme sinir olmustum ya. Benim kocaya masraf yaptırmış 😂 aha dedim ben de harciyorum ulen, iste ikeaya gittik biliyorsunuz 😭😭😭 almamiz gereken seyler 2 yildir almak istedigimiz ama hep geciktirdigimiz şeylerdi. Bu da böyle bir animdir 😬😬😬
Ikea a gidince dunyanin en sacma ivir zivirini da almadan cikamiyor insan 🙄

Ben oldschool tarzda devam 😀 tugba ekinci şarkısı gibi geziyorum ortada 😀

Heveslendim ya, birini daha doğurup kapattırsam mı napsamm :KK70: :KK70:

Sedulu sorun yok zaten sen rahatsan.

Ben psikopata bagliyordum 1 günlük gecikmede bile. Akil sagligim normale dondu, resmen evlilik hayatim normalleşti.

O sebeple benim için hayat degistiren bir karar oldu.

Sedulu sorun yok zaten sen rahatsan.

Ben psikopata bagliyordum 1 günlük gecikmede bile. Akil sagligim normale dondu, resmen evlilik hayatim normalleşti.

O sebeple benim için hayat degistiren bir karar oldu.
Bende vücuduma bir şey yaptırmama olayı var. Dövme hariç 😀😀
Vazektomi düşünmediniz mi ? Mesela tüp baglatmak ileride menopoz dönemini etkiliyor mu ? Gerçi etkilese doktorlar tavsiye etmez bendeki de soru 😀

Maasi aldim vitamine gömdüm bu ay,

Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.

D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle 😭
Sen nerdeydin?Bu Avrupa ülkelerinde d vit şart.UK de kışın en kısa günlerinde güneş 8.30 da doğup 3.30 da batıyor😵

İlk manzara resmini yolluyorum 😂😂

Eklentiler

• 93C8184C-9466-49F0-B7E5-0DE12E368716.jpeg
    93C8184C-9466-49F0-B7E5-0DE12E368716.jpeg
    185,1 KB · Görüntüleme: 31
Back