- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.441
Sen bir erkekten sonra istiyor musun ikinciyi ?
Benim velet 3 yaşında mümkünatı yok %50 riskine girmem
Ahaha
Kiz ben 2 sipaya da kiz ismi ile seslendim ilk 4 ay, sonra cinsiyet belli olunca işte erkek ismi bulduk
O kadar manyak kiz istiyorduk.
Ama benim 2. Hamileligim cok zor gecti, hem fizilsel hem de manevi olarak. 3. Yu kaldiramazdim zaten.
Bir de şöyle dusundum. Lotoyu falan tutturursam 3. Cocugu cocugu düşünürüm, e o zaman da zaten genetik testleri falan yaptırıp tüp bebek yaparim, para da dert değilse hic normal yoldan gitmembak gene ise yaradı görüyon mu
Hadi gidelim kitap okuyalim kaptanisko.
Iyi geceler ahali
Iyi geceler pinti
100 sayfam kaldi. Okuyup bitireyim
Iyi geceler kizlar
Sen su sevmiyor musun LoricimUyumadan menumu yazayim
Sabah: omlet kucuk parca
Oglen: 1 burger
Aksam sebzeli noodlesli etli wok
Su 1 litre
Adim 7186
Kalori olarak fena değil ama yediklerinin %47 si karbonhidrat olmuş.
Senin bugün karb dolmuş gibi. Patatesli soğanlı yumurta ekmek falan ama çocuklar var işte emziriyorsun. Dişler için kolay gelsin. Zor bir süreç maalesef. Ben arada meme ucu kremi sürerdim rahatlatırdı. Bir de kehribar kolyesi aldım. Bilmiyorum bilimsel şeyi var mi ya da plasebo etkisi mi ama işime yaramıştı.Kuchisabishii sedulu H3RA_
Bugünkü menüm
Patatesli soğanlı yumurta , azar azar mozarella, salata , ceviz, zeytin , 1 bardak çay , 2 dilim tb ekmeği
Öğlen : ev yapımı limonata
Akşsm: zeytinyağlı taze fasulye ,4 kaşık pilav , yoğurt çorbası , salata
Su 2 lt
Bugün spor yok maalesef.Gün boyu atom karınca gibi koşturdum evde.Çocuklar da bi enerji doldu gece gece.Ancak uyudular.
Miniğim alt üst ön dişlerini çıkardı çok şükür.Ama arada fena ısırıyor.Azcık yara ettii.Göğüslerimi tutup 'canlarıımm kıyamam sizee' diye ağlıyorum
Ikea a gidince dunyanin en sacma ivir zivirini da almadan cikamiyor insan
Kuchisabishii sedulu H3RA_
Bugünkü menüm
Patatesli soğanlı yumurta , azar azar mozarella, salata , ceviz, zeytin , 1 bardak çay , 2 dilim tb ekmeği
Su 2 lt
Bugün spor yok maalesef.Gün boyu atom karınca gibi koşturdum evde.Çocuklar da bi enerji doldu gece gece.Ancak uyudular.
Miniğim alt üst ön dişlerini çıkardı çok şükür.Ama arada fena ısırıyor.Azcık yara ettii.Göğüslerimi tutup 'canlarıımm kıyamam sizee' diye ağlıyorum
Ben 55 olmak ıstıyoruuumm
Benimde emzirirken çok yara olurdu, kızımın emme saatlerinin gelmesinden korkardım.Kuchisabishii sedulu H3RA_
Bugünkü menüm
Su 2 lt
Spontone gelişti, lise arkadaşım ve eşi gelmişti.
Kotu degil bence. Cok az birsey cikmissin planladigin kalorinin ustune. Ayrica yolculukda vardi. Acisini cikarirsin bugun. Zaten harika vermissin bu haftaKuchisabishii H3RA_ sedulu
Bol proteinli, bol kalorili, az sporlu, az adımlı bir gün oldu.
Zamanımın çoğu arabada geçti.
İnşallah yarın daha hareketli bir gün olur.
Kahvaltı
1 dilim bitter çikolatalı, fıstık ezmeli ekmek
1 kızarmış yeşil biber
3 zeytin
0.50 dl beyaz peynir
Akşam
1 adet mücver
1 adet köfte
1 yk patlıcan salatası
2 yk semiz otu salatası
2 dl kavun
3-4 adet üzüm
2-3 dl portakal
2 minik cıslı içecek
Akşam yoğun görünüyor ama bir meze tabağı yaptım kendime.
Kuchisabishii sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?