Aksam 2 kasık tavuklu kuskus pilavı yedım(mayonezlıydı azıcık)normalde et gunum du ama sabah öğle yıyınce aksam canım ıstemedı ve attım yemedım,2 etı form cıkolatalı bıskuvı yedım.yanı kacamak yaptım.
Bugun meyve gunum
sabah:kalkar kalkmaz 1 bardak su(su ıcemıyorum fazla artık yutkunamıyorum)
1 kase meyve saltası(içinde kıvı,elma ve çağla)bunları yıyorum hala
canım arada yoğurtta yee istesen meyvada şişirir gaz yapmasın dikkatli ol.kanal d de şimdi yoğurt mayalanması ve faydası ile ilgili program var.
evde yulaf var tvde gösterince aklıma geldi böyle kurabiye gibi yulaflı sağlıklı ne yapabilirim acaba:44:
sabah 08:301 brdk su
ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmıs yumurta
yesıllık(maydonoz, tere,roka)bırkac dal
işte bu kadar he2 bardak ta cay:))
nasılıyımız ve az oncetempolu sporyaptım30 dk cık:) bırazdan damerdıvenlerı ınırım arkd.gıdıdegımgelırkende cıkarım:)))) gercıonada yuruyerek gıdecegımama nyseee gercey guselbır vudut ıcın:))))
sabah 08:301 brdk su
ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmıs yumurta
yesıllık(maydonoz, tere,roka)bırkac dal
işte bu kadar he2 bardak ta cay:))
nasılıyımız ve az oncetempolu sporyaptım30 dk cık:) bırazdan damerdıvenlerı ınırım arkd.gıdıdegımgelırkende cıkarım:)))) gercıonada yuruyerek gıdecegımama nyseee gercey guselbır vudut ıcın:))))
google amca ya sorsanabana kurabıye deme canım cekıyor bıde peynırlı pogaca cekıyor
canım menün süper
arkadaşına gidince dikkat et kısırlar poğaçalar falan aman dikkat
canım evet netten bi bakayım,canın poğaca falan çekmesin öyle yağlı yağlı cısss onlar
canım menün süper
arkadaşına gidince dikkat et kısırlar poğaçalar falan aman dikkat
canım evet netten bi bakayım,canın poğaca falan çekmesin öyle yağlı yağlı cısss onlar
sağol canım.benimde temizlik yapmam lazım kaç gündür birşey yapamadım bugün en geç yarın yapmam lazım
sağol canım daha iyiyimbendede oluyo kabızlık ishal yediklerimizle alakalı oluyo galiba sütte ishal yapıyo yediklerini orantılı yemeye çalış.
afiyet olsun canım ne zaman bitiyo orucun.
canım geçmiş olsun bu mevsimde hava değişimleri hasta ediyo bizi vitamin al bol bol c vitamini tüket.meyva yee.
gripsen sıcak acılı karabiberli limonlu çorba iç iyice terle duşunu al.
iyileş sonra devam edersin.
Bahar olduğu ıcın bır arkadasımız da senın gibioldu yanı cgdozdgnaksam menun cok guzel cnm bol su da ıcsen guzel olucak ama okuldasın malesef,ne kadar su ıcersen o kadar yağ vucuttan cabuk atılıyor artık yazın bol su ıcersın ve hafta sonları
çok tşk ederim cnm
grip değilim ama halsizdim, kımıldayasım yoktu 2gündür. ama bugün çok daha iyiydim, toparladım sayılır. kaldığım yerden devam inşallah
eve gelir gelmez suya saldırıyorum zaten cnm, yanımdan ayrılmıo hiç sürahiakşam menüm gerçekten süper oldu cnm yaa çok hafifti, hiç rahatsız etmedi, bugünde aynısını yiycem, dünden kalmıştı ziyan olmasın yine yanında 4 kaşık yoğurtu indiricem mideye
kahvaltıda : 1 paket çubuk kraker
öğlen : 1domates 1salatalık 1kk peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek
akşam menümde dünkünün aynısı..
buarada market ekmek getirmiş çok sevindimuno denge light ,1dilimi 39 kalori
yarın sabah bu ekmekten yağsız tost yapıp okula götürücem ohhh misler gibi
günaydın kızlar,
sabah
omlet
1 kk peynir
2 siyah zeytin
domayes salatalık
folik asidden sonra iştahım mı açıldı ne sanki hiç kilo vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?