• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar aksama ne yapcagıma karar verdım

ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası (anam ne bereketlı corbaymıs, kucucuk tencere bıtmedı gıttı :)
1 tabak ıspanak (pirincsiz)
kocamaaaaannnn ton balıklı göbek salata :)))

150 mekık cektım
aksama da 100-150 cekerım.
45 dk falan da kosu bandında yururum. bacaksız pıtırcık ıyıce kosmaya basladı artık :) ben kosu bandında yururken o da cıkmaya calışıo, cok geriliyorum. o yuzden esım gelmeden artık yuruyemıorum..

2 haftam kaldı. 1 haftayı sızınle atlattım :) ayın 21 ınde bıtıcek kefaret orucum. bıde 3 gun ekstradan tutmam lazm. onu da sonra tutarım. 1.5 ay makarna yemıcem dıye yemın etmıstım. 1 ay sonunda makarnasızlıktan gozum döndü :D bozdum yemınımı :)

eylülcüm hasta gıbıysen bence bırak yaaa... bunyen zayıf dusmesın. yavas olsun ama saglıklı elemsiz olsun canım, bunyenı düşürme. :(

yorgun :S sen nasılsn

Senın pıtırcık buuyor senı gecıcek dıkatlı ol bencede esın gelınce yap,makarna benım de canım cekıyorr.az yedığın ıcın kucuk tencerede bıtmez en azından yemek derdın azalıyor

canım hani çizelge oluşturduğumuz yer varya oraya girdiğinde hedef kilon başlangıç kilonu yazıyosun Your current weight:yazan yerede şimdiki kilonu yazıyorsun sonrada profiline yapıştırıyorsun.

7511 songün bana moralim bozuk yemek yemedim geç saatte belki yerim dedi sonrada pasif olmuş.

senin boyunla orantılı kilon, spor yapan azimli hatunlardan birisin :nazar:

tesekur ederım canım sen bana göre daha ıyı gıdıyosun,spor kas yaptı baya kılo gıtmedı gıbı bısey oldu:16:dedığını denıycem saol,7511 belkı bı gun gelır anlatır bıze

minnakkk ne zamandır mekik çekiyorsun.
1 aydır falan cekıorum gobegım coook uzun zamandır bu kadar duz olmamıstı.
dıyete ılk basladıgımda cekemıodum. 10 kılo verınce rahat cekmeye basladım.
bahar yorgunluğu bendede var kıçımı kaldırıp bi temizlik yapamadım bugün :27:
aynen kılımı kıpırdatasım yok yaaa :S

1 aydır falan cekıorum gobegım coook uzun zamandır bu kadar duz olmamıstı.
dıyete ılk basladıgımda cekemıodum. 10 kılo verınce rahat cekmeye basladım.

aynen kılımı kıpırdatasım yok yaaa :S

ben bi ara günde 400-500 mekik çekiyordum sabit yaptığım bir kaç hareket vardı onlarla vucudumun her yerini çalıştırıyordum 1 ay kadar sonra adet günüm 9 gün gecikti kasıklarımda belimde sürekli ağrı gebelik testide yaptırdım birşey yok.sonra farkettimki çok spor yapmaktan sağ tarafımda kasığımın üzerinde şişlik oluşmuştu elimle hissediyordum.vucudumu zorlamışım herhalde sende dikkatli ol çok yüklenme.

koşu bandının markası ne bende araştırıyorum.

Son düzenleme:
ben bi ara günde 400-500 mekik çekiyordum sabit yaptığım bir kaç hareket vardı onlarla vucudumun her yerini çalıştırıyordum 1 ay kadar sonra adet günüm 9 gün gecikti kasıklarımda belimde sürekli ağrı gebelik testide yaptırdım birşey yok.sonra farkettimki çok spor yapmaktan sağ tarafımda kasığımın üzerinde şişlik oluşmuştu elimle hissediyordum.vucudumu zorlamışım herhalde sende dikkatli ol çok yüklenme.

Ben yapamadım yıne o cızelge sayfası hep ıng bısey anlamıyorum sıfre falan da gırmeden eskı cızelgeme gıdemem ki,sımdı bır kuru ıncır ıcıne yarım cevız koydum yedım gıttı benım dıyet:1:

250-300 mekık cekıorum ben gunde
o kadar zorlanmıorum 2 set halinde cekıorum cunku
1 kerede 250 cekemem zaten..:37:
koşu bandım altis. ben cok memnunum. dynamıc voit falan cok baktım ama özellikleri onlarınkıyle aynı ve fıyatı cok daha uygun. ben 800 tl ye aldım kosu bandımı. yanında twıster, mekik aleti, sauna bandıda vardı hediye.
bant genıslıgıne dıkkat et. benımkı 40 cm, anca yetıo. dıgerlerı dar oluyor. motor gucu 2.0 hp den fazla olmasına geerk yok 12 km hızla saatlerce kosmıcaksın nasılsa. bıde eger apartmanda oturuosan altına mınder al kosu bandının ki cok ses gıtmesın asagıya. ben kapalı balkonuma koydum takılıorum orda :)

250-300 mekık cekıorum ben gunde
o kadar zorlanmıorum 2 set halinde cekıorum cunku
1 kerede 250 cekemem zaten..:37:
koşu bandım altis. ben cok memnunum. dynamıc voit falan cok baktım ama özellikleri onlarınkıyle aynı ve fıyatı cok daha uygun. ben 800 tl ye aldım kosu bandımı. yanında twıster, mekik aleti, sauna bandıda vardı hediye.
bant genıslıgıne dıkkat et. benımkı 40 cm, anca yetıo. dıgerlerı dar oluyor. motor gucu 2.0 hp den fazla olmasına geerk yok 12 km hızla saatlerce kosmıcaksın nasılsa. bıde eger apartmanda oturuosan altına mınder al kosu bandının ki cok ses gıtmesın asagıya. ben kapalı balkonuma koydum takılıorum orda :)

bende bikerede yapmıyordum gün içinde aklıma geldikçe yapıyordum.demekki sen daha dikkat ediyorsun :34:

sağol canım evet minder olunca sesi azltıyormuş.bant genişliğide önemli söylediklerini mutlaka aklımda tutacağım.dışarıda yürüyüş yapamıyorum evde yürüyüş yaparım eşimide hamile kalayım koşu bandı almak için ikna edicem evde yürüyüşümü yaparım :52::52:
altis modeli tam olark ne canım ?

bende bikerede yapmıyordum gün içinde aklıma geldikçe yapıyordum.demekki sen daha dikkat ediyorsun :34:

sağol canım evet minder olunca sesi azltıyormuş.bant genişliğide önemli söylediklerini mutlaka aklımda tutacağım.dışarıda yürüyüş yapamıyorum evde yürüyüş yaparım eşimide hamile kalayım koşu bandı almak için ikna edicem evde yürüyüşümü yaparım :52::52:
altis modeli tam olark ne canım ?

SD-5000 canım
2,5 hp motoru var
bandı genıs
elden nabız ölçüo
kosu bandının kollarında hızı yukseltıp azaltabılıosun, ekrana uzanmana gerek kalmıo
pratik güzel bı alet

ılk hafta 2 kılo verdım hafta sonu sehır dısındaydım bu hafta tartı tekrar basa donmusgıbıme geldı gercı karnım tok ve oglenden sonra tartıldım:((

bugunkımenum;
sabah:10:00 atıstırmalık az recel peynır bırazceyrekın ceyregı kepek ekmegı suuuuuuuu

öglen :su,
ceyrek
k.ekmegı
az menemen
1 bdrdk cay
4 zeytın
2kucuk dılım peynır

16:00
ıkındı
2 brdk su
yarım elma
15 adet yaprak sraması(komsu getırdıde:)

19:30
aksam3 kasık haslanmıs makarna(sossuz)
4 kasık salata
1 brdk su
bukadar ıste

ama dedıgım gıbıhafta sonu benı etkıledı yaaa wc sorunu oldu hemen ondan olabılırmıyoksa dıkkat edıyorum ve elımdn geldıgınce yuruyuz ve hareket yapmaya calısıyorum aklıma da su geldı evım 8.katta gunde ıkı sefer merdıvenlerı ınıpcıksam etkılı olurmu odaacaba ne dersınız??????

ılk hafta 2 kılo verdım hafta sonu sehır dısındaydım bu hafta tartı tekrar basa donmusgıbıme geldı gercı karnım tok ve oglenden sonra tartıldım:((

bugunkımenum;
sabah:10:00 atıstırmalık az recel peynır bırazceyrekın ceyregı kepek ekmegı suuuuuuuu

ceyrek
k.ekmegı
az menemen
1 bdrdk cay
4 zeytın
2kucuk dılım peynır

ıkındı
2 brdk su
yarım elma

4 kasık salata
1 brdk su
bukadar ıste

ama dedıgım gıbıhafta sonu benı etkıledı yaaa wc sorunu oldu hemen ondan olabılırmıyoksa dıkkat edıyorum ve elımdn geldıgınce yuruyuz ve hareket yapmaya calısıyorum aklıma da su geldı evım 8.katta gunde ıkı sefer merdıvenlerı ınıpcıksam etkılı olurmu odaacaba ne dersınız??????

canım sabah reçeli menünden çıkar çok istersende azıcık çatalının ucuyla al.
sabahta öğlende peynir yemişsin.sadece sabah kibrit kutusu büyüklüğünde yesen daha iyi olur.
ikindide sarmalarıda götürmüşsün akşamda makarna çok fazla.
pilavı hamurişini makarnayı yersen kiloları vermen zor olur.
sebze ağırlıklı beslenmeye çalış
akşam yemeğini daha erken yersen iyi olur vucudun yakar geç saatte yakması zor olur.
ve spor tabi .
merdiven çıkma fikride güzel.
yapabilirsen yürüyüş yada evde sporunu yap
yoksa o kilolar gitmez bizimle kalır:34:

Son düzenleme:
sabahta öğlende peynir yemişsin.sadece sabah kibrit kutusu büyüklüğünde yesen daha iyi olur.
akşam yemeğini daha erken yersen iyi olur vucudun yakar geç saatte yakması zor olur.
ve spor tabi .

ınsl.daha dıkkatlı olacagım makrana ,pılav yok artık hehe

2 gündür hiç keyfim yok :43:

inanılmaz iştahsızım, sabahları kafamı kaldıramıorum yataktan.

dün kahvaltı hariç diğer öğünlerim berbattı. çok yediğimden değil neredeyse hiç yiyemediğimden, bu çok fena metabolizmam yavaşlıyor :50:

bugün biraz daha toparladım, iştahım gelsin die akşam yemeğini ben yaptım. bol sebzeli (kırmızı biber, yeşil biber, minik bi havuç dilimledim, yarım patates ) tavuk sote yaptım, hiç extra yağ kullanmadım. yanına yoğurt falan yedim bişeler.

yeşil çayımı aksatmıyorum hiç, ama dün egzersiz yapmadım, kolumu kaldıramadım vala miskinlikten :47:

dün kahvaltı hariç diğer öğünlerim berbattı. çok yediğimden değil neredeyse hiç yiyemediğimden, bu çok fena metabolizmam yavaşlıyor :50:

bugün biraz daha toparladım, iştahım gelsin die akşam yemeğini ben yaptım. bol sebzeli (kırmızı biber, yeşil biber, minik bi havuç dilimledim, yarım patates ) tavuk sote yaptım, hiç extra yağ kullanmadım. yanına yoğurt falan yedim bişeler.

yeşil çayımı aksatmıyorum hiç, ama dün egzersiz yapmadım, kolumu kaldıramadım vala miskinlikten :47:

canım geçmiş olsun bu mevsimde hava değişimleri hasta ediyo bizi vitamin al bol bol c vitamini tüket.meyva yee.
gripsen sıcak acılı karabiberli limonlu çorba iç iyice terle duşunu al.
iyileş sonra devam edersin.:34:

günaydın fıstıklar :16:

sabah
1,5 kızarmış ekmek
1 kk peynir
1 çatal ucu ile bal
domates,salatalık,yeşil biber

ve spor tabi .

Kesınlıkle katılıyorum canım sabah öğlen peynır,sarma 15 tane pes yanı:19:makarnalar yıyerek 2 kilo vermıs bence iyi bile vermıs bu sekılde yemeyle
.
akşam
1 kase çorba
1 dilim kızarmış ekmek
1 kase karışık salata

Süppersıınnn anne adayı:16:

sen öncedende burdaydın demi yanlış mı hatırlıyorum?

Burdaydı bır var yok bır yok suzan:1:bı baska topıcde görmustum..

Bahar olduğu ıcın bır arkadasımız da senın gibioldu yanı cgdozdgn:16:aksam menun cok guzel cnm bol su da ıcsen guzel olucak ama okuldasın malesef,ne kadar su ıcersen o kadar yağ vucuttan cabuk atılıyor artık yazın bol su ıcersın ve hafta sonları

bugunkımenum;

ceyrek
k.ekmegı
az menemen
1 bdrdk cay
4 zeytın
2kucuk dılım peynır

ıkındı
2 brdk su
yarım elma

4 kasık salata
1 brdk su
bukadar ıste

Çok yemıssın cok,gun ıcınde bu kadar yersen kılo veremessın ayrıca bır hafta dıkkat edıp dığer hafta salarsan o verdığın 2 kıloyu da alırsın,evın kac katsa merdıven kullan faydalı ben oyle yapıyorum.

günaydın fıstıklar :16:

sabah
1,5 kızarmış ekmek
1 kk peynir
1 çatal ucu ile bal
domates,salatalık,yeşil biber

Gunaydın cnm:16:yıne cok guzel kahvaltın ıyı beslen tabı:9:

Back