Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aksama ne yapcagıma karar verdım
ıftar menum:
2 kepce mercımek corbası (anam ne bereketlı corbaymıs, kucucuk tencere bıtmedı gıttı :)
1 tabak ıspanak (pirincsiz)
kocamaaaaannnn ton balıklı göbek salata :)))
150 mekık cektım
aksama da 100-150 cekerım.
45 dk falan da kosu bandında yururum. bacaksız pıtırcık ıyıce kosmaya basladı artık :) ben kosu bandında yururken o da cıkmaya calışıo, cok geriliyorum. o yuzden esım gelmeden artık yuruyemıorum..
2 haftam kaldı. 1 haftayı sızınle atlattım :) ayın 21 ınde bıtıcek kefaret orucum. bıde 3 gun ekstradan tutmam lazm. onu da sonra tutarım. 1.5 ay makarna yemıcem dıye yemın etmıstım. 1 ay sonunda makarnasızlıktan gozum döndü bozdum yemınımı :)
eylülcüm hasta gıbıysen bence bırak yaaa... bunyen zayıf dusmesın. yavas olsun ama saglıklı elemsiz olsun canım, bunyenı düşürme.
yorgun :S sen nasılsn
canım hani çizelge oluşturduğumuz yer varya oraya girdiğinde hedef kilon başlangıç kilonu yazıyosun Your current weight:yazan yerede şimdiki kilonu yazıyorsun sonrada profiline yapıştırıyorsun.
7511 songün bana moralim bozuk yemek yemedim geç saatte belki yerim dedi sonrada pasif olmuş.
senin boyunla orantılı kilon, spor yapan azimli hatunlardan birisin
aynen bende yorgun hissediyorum kendimi ama neden bilmiyorum...
1 aydır falan cekıorum gobegım coook uzun zamandır bu kadar duz olmamıstı.minnakkk ne zamandır mekik çekiyorsun.
aynen kılımı kıpırdatasım yok yaaa :Sbahar yorgunluğu bendede var kıçımı kaldırıp bi temizlik yapamadım bugün
1 aydır falan cekıorum gobegım coook uzun zamandır bu kadar duz olmamıstı.
dıyete ılk basladıgımda cekemıodum. 10 kılo verınce rahat cekmeye basladım.
aynen kılımı kıpırdatasım yok yaaa :S
ben bi ara günde 400-500 mekik çekiyordum sabit yaptığım bir kaç hareket vardı onlarla vucudumun her yerini çalıştırıyordum 1 ay kadar sonra adet günüm 9 gün gecikti kasıklarımda belimde sürekli ağrı gebelik testide yaptırdım birşey yok.sonra farkettimki çok spor yapmaktan sağ tarafımda kasığımın üzerinde şişlik oluşmuştu elimle hissediyordum.vucudumu zorlamışım herhalde sende dikkatli ol çok yüklenme.
koşu bandının markası ne bende araştırıyorum.
ben bi ara günde 400-500 mekik çekiyordum sabit yaptığım bir kaç hareket vardı onlarla vucudumun her yerini çalıştırıyordum 1 ay kadar sonra adet günüm 9 gün gecikti kasıklarımda belimde sürekli ağrı gebelik testide yaptırdım birşey yok.sonra farkettimki çok spor yapmaktan sağ tarafımda kasığımın üzerinde şişlik oluşmuştu elimle hissediyordum.vucudumu zorlamışım herhalde sende dikkatli ol çok yüklenme.
koşu bandının markası ne bende araştırıyorum.
250-300 mekık cekıorum ben gunde
o kadar zorlanmıorum 2 set halinde cekıorum cunku
1 kerede 250 cekemem zaten..
koşu bandım altis. ben cok memnunum. dynamıc voit falan cok baktım ama özellikleri onlarınkıyle aynı ve fıyatı cok daha uygun. ben 800 tl ye aldım kosu bandımı. yanında twıster, mekik aleti, sauna bandıda vardı hediye.
bant genıslıgıne dıkkat et. benımkı 40 cm, anca yetıo. dıgerlerı dar oluyor. motor gucu 2.0 hp den fazla olmasına geerk yok 12 km hızla saatlerce kosmıcaksın nasılsa. bıde eger apartmanda oturuosan altına mınder al kosu bandının ki cok ses gıtmesın asagıya. ben kapalı balkonuma koydum takılıorum orda :)
bende bikerede yapmıyordum gün içinde aklıma geldikçe yapıyordum.demekki sen daha dikkat ediyorsun
sağol canım evet minder olunca sesi azltıyormuş.bant genişliğide önemli söylediklerini mutlaka aklımda tutacağım.dışarıda yürüyüş yapamıyorum evde yürüyüş yaparım eşimide hamile kalayım koşu bandı almak için ikna edicem evde yürüyüşümü yaparım
altis modeli tam olark ne canım ?
SD-5000 canım
2,5 hp motoru var
bandı genıs
elden nabız ölçüo
kosu bandının kollarında hızı yukseltıp azaltabılıosun, ekrana uzanmana gerek kalmıo
pratik güzel bı alet
ılk hafta 2 kılo verdım hafta sonu sehır dısındaydım bu hafta tartı tekrar basa donmusgıbıme geldı gercı karnım tok ve oglenden sonra tartıldım(
bugunkımenum;
sabah00 atıstırmalık az recel peynır bırazceyrekın ceyregı kepek ekmegı suuuuuuuu
öglen :su,
ceyrek
k.ekmegı
az menemen
1 bdrdk cay
4 zeytın
2kucuk dılım peynır
16:00
ıkındı
2 brdk su
yarım elma
15 adet yaprak sraması(komsu getırdıde:)
19:30
aksam3 kasık haslanmıs makarna(sossuz)
4 kasık salata
1 brdk su
bukadar ıste
ama dedıgım gıbıhafta sonu benı etkıledı yaaa wc sorunu oldu hemen ondan olabılırmıyoksa dıkkat edıyorum ve elımdn geldıgınce yuruyuz ve hareket yapmaya calısıyorum aklıma da su geldı evım 8.katta gunde ıkı sefer merdıvenlerı ınıpcıksam etkılı olurmu odaacaba ne dersınız??????
canım sabah reçeli menünden çıkar çok istersende azıcık çatalının ucuyla al.
sabahta öğlende peynir yemişsin.sadece sabah kibrit kutusu büyüklüğünde yesen daha iyi olur.
ikindide sarmalarıda götürmüşsün akşamda makarna çok fazla.
pilavı hamurişini makarnayı yersen kiloları vermen zor olur.
sebze ağırlıklı beslenmeye çalış
akşam yemeğini daha erken yersen iyi olur vucudun yakar geç saatte yakması zor olur.
ve spor tabi .
merdiven çıkma fikride güzel.
yapabilirsen yürüyüş yada evde sporunu yap
yoksa o kilolar gitmez bizimle kalır
ınsl.daha dıkkatlı olacagım makrana ,pılav yok artık hehe
2 gündür hiç keyfim yok
inanılmaz iştahsızım, sabahları kafamı kaldıramıorum yataktan.
dün kahvaltı hariç diğer öğünlerim berbattı. çok yediğimden değil neredeyse hiç yiyemediğimden, bu çok fena metabolizmam yavaşlıyor
bugün biraz daha toparladım, iştahım gelsin die akşam yemeğini ben yaptım. bol sebzeli (kırmızı biber, yeşil biber, minik bi havuç dilimledim, yarım patates ) tavuk sote yaptım, hiç extra yağ kullanmadım. yanına yoğurt falan yedim bişeler.
yeşil çayımı aksatmıyorum hiç, ama dün egzersiz yapmadım, kolumu kaldıramadım vala miskinlikten
canım sabah reçeli menünden çıkar çok istersende azıcık çatalının ucuyla al.
sabahta öğlende peynir yemişsin.sadece sabah kibrit kutusu büyüklüğünde yesen daha iyi olur.
ikindide sarmalarıda götürmüşsün akşamda makarna çok fazla.
pilavı hamurişini makarnayı yersen kiloları vermen zor olur.
sebze ağırlıklı beslenmeye çalış
akşam yemeğini daha erken yersen iyi olur vucudun yakar geç saatte yakması zor olur.
ve spor tabi .
merdiven çıkma fikride güzel.
yapabilirsen yürüyüş yada evde sporunu yap
yoksa o kilolar gitmez bizimle kalır
akşam
1 kase çorba
1 dilim kızarmış ekmek
1 kase karışık salata
sen öncedende burdaydın demi yanlış mı hatırlıyorum?
2 gündür hiç keyfim yok
inanılmaz iştahsızım, sabahları kafamı kaldıramıorum yataktan.
dün kahvaltı hariç diğer öğünlerim berbattı. çok yediğimden değil neredeyse hiç yiyemediğimden, bu çok fena metabolizmam yavaşlıyor
bugün biraz daha toparladım, iştahım gelsin die akşam yemeğini ben yaptım. bol sebzeli (kırmızı biber, yeşil biber, minik bi havuç dilimledim, yarım patates ) tavuk sote yaptım, hiç extra yağ kullanmadım. yanına yoğurt falan yedim bişeler.
yeşil çayımı aksatmıyorum hiç, ama dün egzersiz yapmadım, kolumu kaldıramadım vala miskinlikten
ılk hafta 2 kılo verdım hafta sonu sehır dısındaydım bu hafta tartı tekrar basa donmusgıbıme geldı gercı karnım tok ve oglenden sonra tartıldım(
bugunkımenum;
sabah00 atıstırmalık az recel peynır bırazceyrekın ceyregı kepek ekmegı suuuuuuuu
öglen :su,
ceyrek
k.ekmegı
az menemen
1 bdrdk cay
4 zeytın
2kucuk dılım peynır
16:00
ıkındı
2 brdk su
yarım elma
15 adet yaprak sraması(komsu getırdıde:)
19:30
aksam3 kasık haslanmıs makarna(sossuz)
4 kasık salata
1 brdk su
bukadar ıste
ama dedıgım gıbıhafta sonu benı etkıledı yaaa wc sorunu oldu hemen ondan olabılırmıyoksa dıkkat edıyorum ve elımdn geldıgınce yuruyuz ve hareket yapmaya calısıyorum aklıma da su geldı evım 8.katta gunde ıkı sefer merdıvenlerı ınıpcıksam etkılı olurmu odaacaba ne dersınız??????
günaydın fıstıklar
sabah
1,5 kızarmış ekmek
1 kk peynir
1 çatal ucu ile bal
domates,salatalık,yeşil biber