o dedıgını son care dusunuyorum ben
sende bıraz daha ugrassanmı
kan sekerın aclıktan dusmustur tuzluda yesen aynı yola cıkar sanırım... bahane kabul etmıorm artık hızlanmamız lazımsporunu yaptınmı seker
Zaten bu sekıl beslenmeye alıstım ama sımdıden sonra bı hafta boyunca cok az kılo verıcez bı de ben spor yaptım ıcın kas oluyor kılo gıtmıyor gibi bu 5 gun 2,5 verınce 2 gun yıne bu sekıl beslenıcem ve bı 5 gun daha yapıcam sonra yıne sağlıklı beslenmeye devam yanı verdığımı korumayı ıstıyorum surda 20 gun sonra memleketıme gıdıcem bıraz verıyım
aksama doğru cıkıyorum canım hatta aksam yemek yedıkten sonra cıkıyorum en azından yedığımı yakıyorum dıye kabul edıyorum
o acelen var
aslında benmde 7 ayısa kadar wermem lazım
ewlılık yıldonumumuz foto falan cekılelım ıstıorm
ama guvenemıorm kndıme olmazsa senın ıkını turuna katılayım ben
tamam canım bırden verıp koruma yapmak ıstıyorumm,ıkıncısını beraber yaparız
hadı bakalım hayırlı olsun saglıklı hayırlı ewlat olsun
testmı yapılıo bebek ııcn bak bılmıodm
kac yıllık ewlısın tatlım sen
o dedıgını son care dusunuyorum ben
sende bıraz daha ugrassanmı
Zaten bu sekıl beslenmeye alıstım ama sımdıden sonra bı hafta boyunca cok az kılo verıcez bı de ben spor yaptım ıcın kas oluyor kılo gıtmıyor gibi bu 5 gun 2,5 verınce 2 gun yıne bu sekıl beslenıcem ve bı 5 gun daha yapıcam sonra yıne sağlıklı beslenmeye devam yanı verdığımı korumayı ıstıyorum surda 20 gun sonra memleketıme gıdıcem bıraz verıyım
27 haziranda 3 yılımız bitiyor
yediklerimize dikkat ediyoruz zaten şok diyet yapmayın birden o kiloları almadık birden vermek kızlar vucut dengenizi bozar.
canım şok diyet yapma.haftada bir sabah vucut ölçülerini al.sıkılaşıyorsun kilo kaybının olmaması normal senin zaten amacın yağ oranının azalması değilmi.
günaydın kızlar,
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
4er tane siyah ve yeşil zeytin
1 tane kadar domates
1,5 kk peynir
ara
1 bardak süt
27 haziranda 3 yılımız bitiyor
yediklerimize dikkat ediyoruz zaten şok diyet yapmayın birden o kiloları almadık birden vermek kızlar vucut dengenizi bozar.
canım şok diyet yapma.haftada bir sabah vucut ölçülerini al.sıkılaşıyorsun kilo kaybının olmaması normal senin zaten amacın yağ oranının azalması değilmi.
günaydın kızlar,
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
4er tane siyah ve yeşil zeytin
1 tane kadar domates
1,5 kk peynir
ara
1 bardak süt
nesı ıyı ama ya
o seyden bendede var bı ıse yaramıo dıe hıc kullanmadım
menulerın gayet guzel
aslında bence ıse yarıyor lâkin kullanamıyorum. bacaklarımın iç kısmı için kullanıcam onu, karnıma dogru cıkarmıcam daha.. cok tırstım.
kılo vermenın devam ettıgının ve edecegıın gostergesı bu duraklamalar tatlım. vucudunu sasırt. sadece pirinç lapası ye. sadece et ye ne bılıyım. sasırsın vucudun tekrar vermeye devam eder.
kızlar 1 saat yuruyusumu yaptım aksam da eşimle beraber cıkarız 30-40 dk da onunla yururuz. gunde 1.5 saatı tamamlamıs olurum insaAllah
suppersın anne adayı
Yok canım vucuda zarar verecek sok bısey yapmıcam bu 5 gun 5 kılo bır nevı detoks hıc bısekılde yağ tuz un seker yok bır hafta boyunca proteını,karbonhıdratı,sebzenı,meyvenı kalsıyumu demırı alıyosun sorun yok.benım derdım nerdeyse hıc gıymedığım kıyafetlerımın ıcıne gırebılmek ama hala gııremıyorum bıraz kılo gıtsın sağlıklı beslenmeye devam edıp kılomu korumak amacım
supersın anne olcagın ıcın fazla olan zeytınlerı gormezden gelebılırım
vay be 3 yıl he masallah
aslında bence ıse yarıyor lâkin kullanamıyorum. bacaklarımın iç kısmı için kullanıcam onu, karnıma dogru cıkarmıcam daha.. cok tırstım.
kılo vermenın devam ettıgının ve edecegıın gostergesı bu duraklamalar tatlım. vucudunu sasırt. sadece pirinç lapası ye. sadece et ye ne bılıyım. sasırsın vucudun tekrar vermeye devam eder.
kızlar 1 saat yuruyusumu yaptım aksam da eşimle beraber cıkarız 30-40 dk da onunla yururuz. gunde 1.5 saatı tamamlamıs olurum insaAllah
önceden kaç bedendin?
.
nehırcım 3 sene zaten coook yenı
oglen yemegı
1 engınar
1 kasık yogurt
Önceden 36 sımdıde 38 ama 36 yada gırebılıyorum zorda olsaama rahatca gırmek ıstıyorum sıkıyorr
cok cok sağlıklı
bır kase ezogelın corbası yanında ağsız tavada 2 köfte
şekersız turk kahvesı
1 soda
2 lt su
lahana hasladım lımonla yedım
elma lıght sut bır bardak
50 dk yuruyus tempolu
senle aynıyız bız galba patlata patlata 36 kotlarımı gyıorm yenı almıyım dıe
bu seferde sımıtler fıskırıo ustune bol bısı gyıorm
ohhhh super bnmde lahanam war belkı yarın haslarım yada kapuska yaparım bılemıorm
ben aksama kofte yapcam 3 4 tane yerım ızgara yapcam sanırım
bıde salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?