Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

o dedıgını son care dusunuyorum ben
sende bıraz daha ugrassanmı

Zaten bu sekıl beslenmeye alıstım ama sımdıden sonra bı hafta boyunca cok az kılo verıcez bı de ben spor yaptım ıcın kas oluyor kılo gıtmıyor gibi bu 5 gun 2,5 verınce 2 gun yıne bu sekıl beslenıcem ve bı 5 gun daha yapıcam sonra yıne sağlıklı beslenmeye devam yanı verdığımı korumayı ıstıyorum surda 20 gun sonra memleketıme gıdıcem bıraz verıyım

kan sekerın aclıktan dusmustur tuzluda yesen aynı yola cıkar sanırım... bahane kabul etmıorm artık hızlanmamız lazım sporunu yaptınmı seker

aksama doğru cıkıyorum canım hatta aksam yemek yedıkten sonra cıkıyorum en azından yedığımı yakıyorum dıye kabul edıyorum

o acelen var
aslında benmde 7 ayısa kadar wermem lazım
ewlılık yıldonumumuz foto falan cekılelım ıstıorm
ama guvenemıorm kndıme olmazsa senın ıkını turuna katılayım ben

o acelen var
aslında benmde 7 ayısa kadar wermem lazım
ewlılık yıldonumumuz foto falan cekılelım ıstıorm
ama guvenemıorm kndıme olmazsa senın ıkını turuna katılayım ben

tamam canım bırden verıp koruma yapmak ıstıyorumm,ıkıncısını beraber yaparız

hadı bakalım hayırlı olsun saglıklı hayırlı ewlat olsun
testmı yapılıo bebek ııcn bak bılmıodm
kac yıllık ewlısın tatlım sen

27 haziranda 3 yılımız bitiyor

o dedıgını son care dusunuyorum ben
sende bıraz daha ugrassanmı

yediklerimize dikkat ediyoruz zaten şok diyet yapmayın birden o kiloları almadık birden vermek kızlar vucut dengenizi bozar.

canım şok diyet yapma.haftada bir sabah vucut ölçülerini al.sıkılaşıyorsun kilo kaybının olmaması normal senin zaten amacın yağ oranının azalması değilmi.

günaydın kızlar,
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
4er tane siyah ve yeşil zeytin
1 tane kadar domates
1,5 kk peynir

ara
1 bardak süt

suppersın anne adayı

Yok canım vucuda zarar verecek sok bısey yapmıcam bu 5 gun 5 kılo bır nevı detoks hıc bısekılde yağ tuz un seker yok bır hafta boyunca proteını,karbonhıdratı,sebzenı,meyvenı kalsıyumu demırı alıyosun sorun yok.benım derdım nerdeyse hıc gıymedığım kıyafetlerımın ıcıne gırebılmek ama hala gııremıyorum bıraz kılo gıtsın sağlıklı beslenmeye devam edıp kılomu korumak amacım

Son düzenleme:

supersın anne olcagın ıcın fazla olan zeytınlerı gormezden gelebılırım
vay be 3 yıl he masallah

nesı ıyı ama ya

o seyden bendede var bı ıse yaramıo dıe hıc kullanmadım

menulerın gayet guzel

aslında bence ıse yarıyor lâkin kullanamıyorum. bacaklarımın iç kısmı için kullanıcam onu, karnıma dogru cıkarmıcam daha.. cok tırstım.
kılo vermenın devam ettıgının ve edecegıın gostergesı bu duraklamalar tatlım. vucudunu sasırt. sadece pirinç lapası ye. sadece et ye ne bılıyım. sasırsın vucudun tekrar vermeye devam eder.

kızlar 1 saat yuruyusumu yaptım aksam da eşimle beraber cıkarız 30-40 dk da onunla yururuz. gunde 1.5 saatı tamamlamıs olurum insaAllah

Son düzenleme:

hımmm degısık bır yaklasımmm hıc bole dusunmemeıstım
sporun harıka bu arada

önceden kaç bedendin?

supersın anne olcagın ıcın fazla olan zeytınlerı gormezden gelebılırım
vay be 3 yıl he masallah

canım daha adayım hamile değilim.testlerim bitsin şu çürük dişimide yaptırayım sonra.ben bu ay düşünüyordum oda bizim gibi oğlak olsun diye kısmet olmayacak galiba.
birde ben folikasit almaya başladım iştah açıyormu bilmiyorum 5mg günde 1 tane.
zeytin konusuna gelince eşim evde geç kalktık 12 de kahvaltı yaptık acıkmıştım.
topiğin ablası unvanından sonra kıdemli evli rütbeside bende herhalde
bu arada biz hala yeni evli gibiyiz kocişim bana ben ona çoook düşkünüzdür

havalar güzel fırsat buldukça yürüyüş yapmakta fayda var bende eften püften şeyleri bahane ederek markete gidiyorum azda olsa yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Önceden 36 sımdıde 38 ama 36 yada gırebılıyorum zorda olsaama rahatca gırmek ıstıyorum sıkıyorr

cok cok sağlıklı

senle aynıyız bız galba patlata patlata 36 kotlarımı gyıorm yenı almıyım dıe
bu seferde sımıtler fıskırıo ustune bol bısı gyıorm

bır kase ezogelın corbası yanında ağsız tavada 2 köfte
şekersız turk kahvesı
1 soda
2 lt su
lahana hasladım lımonla yedım
elma lıght sut bır bardak
50 dk yuruyus tempolu

bır kase ezogelın corbası yanında ağsız tavada 2 köfte
şekersız turk kahvesı
1 soda
2 lt su
lahana hasladım lımonla yedım
elma lıght sut bır bardak
50 dk yuruyus tempolu

ohhhh super bnmde lahanam war belkı yarın haslarım yada kapuska yaparım bılemıorm

ben aksama kofte yapcam 3 4 tane yerım ızgara yapcam sanırım
bıde salata

senle aynıyız bız galba patlata patlata 36 kotlarımı gyıorm yenı almıyım dıe
bu seferde sımıtler fıskırıo ustune bol bısı gyıorm

İnanırmısın hıc yenı kıyafet almıyorum onlara gırsem rahatca eskısı gıbı yeter banasıkınca yanlar fırlıyo ustunde penye varsa faciabu aralar hep esofman gıyorum öle ahat rahat,kılo verınce kendımı yenı guzel bır kot alcam hedefım

ohhhh super bnmde lahanam war belkı yarın haslarım yada kapuska yaparım bılemıorm

ben aksama kofte yapcam 3 4 tane yerım ızgara yapcam sanırım
bıde salata

Sende hep kapuska yapıyosun cnm corbasını falan yapsana yağ yakıyor nette arastır ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…