Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

dıı yanlar ne bıcım bende esoftmanlayım
ne cıcıler alırız he

pazartesı patates gunum bıraz zorluyacak ama basarıcam,5 gun boyunca ekmek tuz seker yok özlıcem ya

BEYAZ Lahana DİYET ÇORBASI
5 TANE TAZE SOĞAN
1- 2 Domates KONSERVESİ, YADA TAZE DOMATES
1 BÜYÜK BEYAZ LAHANA
2 TANE YEŞİL SALÇA BİBERİ
1 BAĞ MAYDANOZ
1 ADET KEREVİZ
3 PAKET SOĞAN ÇORBASI
BAHARATLARI: KARABİBER, KURİ(CURRY), MAYDANOZ, CHİLLİ (ACI KIRMIZI BİBER)
MALZEMELERİ KÜÇÜK BİR HALDE KES, TENCEREYE KOY, ON DAKİKA KAYNAT ve AKABİNDE KISIK ATEŞDE PİŞİR.
YUKARIDAKİ ÇORBA TARİFİNDEN HER GÜN NE KADAR ÇOK YENİRSE O KADAR FAZLA KİLO VERMEK SAĞLANABİLİR. AYRICA AŞAĞIDAKİ KURALLARA UYULMASI GEREKİYOR.
1.GÜN:
HER MEYVEDEN YİYEBİLİRSİNİZ (MUZ, KAVUN VE KARPUZ HARİÇ). ÇAY VE BÖĞÜRTLEN Suyu İÇEBİLİRSİNİZ.BOL Su İÇİNİZ.
2.GÜN:
PİŞMEMİŞ TAZE SEBZE YİYİNİZ . KONSERVELEŞTİRİLMİŞ SEBZELERDEN YİYEBİLİRSİNİZ. KIRMIZI FASULYE VE BEZELYE YEMEYİNİZ .YUKARIDA İZAHI YAPILAN ÇORBADAN YİYİNİZ . SEBZE VE HAŞLANMIŞ PATATESİ MARGARİNLE YİYİNİZ .MEYVE YEMEYİNİZ .
3. GÜN:
YUKARIDA İZAHI YAPILAN ÇORBADAN BOLCA YİYİNİZ .MEYVE YİYİNİZ .ÜÇ GÜN BU KURALA UYDUYSANIZ 2.5 KG ZAYIFLARSINIZ .
4.GÜN:
3 ADET MUZ YİYİNİZ .YAĞSIZ SÜT İÇİNİZ .BOLCA SU İÇNİZ .
5. GÜN:
1/4 KG ET YİYEBİLİR TAZE DOMATESİ SABAHLEYİN YİYECEKSİNİZ .AYRICA 6-8 BARDAK SU İÇİNİZ .
6. GÜN:
İSTEDİĞİNİZ KADAR ET VE YEŞİL SEBZE YİYİNİZ .
7.GÜN:
PİLAV ,SEBZE VE MEYVE YİYİNİZ. AYRICA MEYVE SUYU İÇİNİZ .BU GÜNDEN SONRA ALTI YADA DAHA FAZLA KİLO VERMİŞ OLABİLİRSİNİZ .
BİR HAFTA BU PROGRAMI UYGULADIKTAN SONRA ESKİSİ GİBİ BİR HAFTA YİYİP İÇEBİLİRSİNİZ .AKABİNDE YUKARIDAKİ PROGRAMI UYGULAMAYA DEVAM EDİNİZ .(ŞAYET DAHA FAZLA KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ .)
NOT: Ekmek YEMEYİN, LİMONSUYU VEYA DİYET LİMON SUYU İÇMEYİN .ÇAY VE KAHVE(ŞEKERSİZ) ,MEYVE SUYU VE YAĞSIZ SÜT İÇEBİLİRSİNİZ .
İLAÇ KULLANIYORSANIZ BU DİYET ZARARSIZDIR. BU DİYETİ doktorLAR KALP AMELİYATI YAPILACAK OLAN ŞİŞMAN HASTALARA UYGULAYARAK KOLAYCA KİLO VERMELERİ SAĞLANIYOR.

Evet bu sekıl kerevız koyman sart değil bence baharatı sen secebılırsın ılla dıyet programına uyman gerekmez yanı mesela o gun ıkı öğun tuketebılırsın yada bır öğun o sekıl demek ıstedım

yarın tartılıorz
heycanlıyım cok

yarın tartılıyormuyuz kem küm işim var falan filan

şaka şaka bende çok heyecanlıyım bakalım kaçar kilo vermişiz ne kadar emek harcamışız

ara

1 meyva
2 yemek yaşığı yulaf yarım bardak süt

öğle-akşam

karışık salata
1 tavuk baget fırında az yağda pişirilmiş.

1 meyva

yemekten sonra bi yarım saat kadar yürüyüş yaptık

canmsın cok guzel ben yemek yemedım
moralım bozuk
yersemde gec yerım baya

orucumu actım kızlar

1 kepçe mercımek corbası (içine kabakta koydum kocacığım gene yedi ahhaha)
1 tabak zeytınyaglı pırasa (tum tencere 1 corba kasıgı yag ile)
4 kasık pilav
fırın torbasında baharatlı patates yapmıstım eşime. 1 tane ondan aldım
çok geldi valla acaip rahatsız mıdem şuan

3 bardak su
1 fıncan yesıl cay
1 form cayı

şimdilik bu kadar
saat 5 gıbı 100 mekık cektım pıtırcıgı ayagımda sallarken
bırazdan cıkıp yuruyus yaparız eşimle. pıtırcık da yorulur. rahat rahat uyur

Son düzenleme:
reglmin son günüdeyim ve gayet mutluyum

göbeğimin baya indiğini farkettim bugün, normalde aşırı derecede yemek ve aburcubur yiyen biri olarak bukadar dikkat ederek öğünleri geçirmek işe yaramış gerçekten. kilo olarak nekadar gitti bilmiyorum ama vücudumda değişimler var baya.

kahvaltıda ( 11 gibi yaptığım için geç kahvaltı oldu ve öğle yemeği yemedim ) : 1 domates 1 salatalık 1kk beyaz peynir 4 zeytin ve 1 kaşık bal yedim.

akşam 6 ya kadar 2 fincan yeşil çay, 8 badem , bol su tükettim.

akşam yemeği : 1kase çorba, karnıbahar kırmızı lahana karışımı salata ve 3 kaşık kabak yemeği. pek iştahım yoktu bende bu fırsatı değerlendirdim, ve üstelemedim.

şuanda yine yeşil çayımı içiyorum. buarada yemekten 2 saat sonra 6 tane badem yedim.

yarın tartı günümüüüüü

ama ben ancak pzt bildiricem size eczaneye gidicem malum

en hafif kıyafetlerle gideyim tartılmaya diycem ama buralarda hala kar var ve sıcaklık eksi derecelerde

umarım bol bol yağ gitmiştir hepimizden , ve sıkılaşmışızdır

ohh maşallah
canım benimkide direk kereviz falan yemez çorbanın içine atıyorum yiyo söylüyorum sağlıklı oluyo böyle daha iyi diyo

afiyet olsun canım sende çok azimlisin inşallah vermişsindir kiloları

günaydın kızlarr 3-4 gündür kötüyüm heralde mevsimsel diyorum bende bir istifra bir isal (kabızlık bitti dün ishal başladı) fenayım yani bu aralarr

yada allahın bana bir cezası çünkü cuma akşamı kaçamak yaptım 2 tane lahmacun yedim :S uzun zamandır fazla ve o tarz şeyler yemediğim için dokundu heralde dün bütün gün yattım ne yedim çıkarttım...

neyse ben henüz kahvaltı yapmadım uyku tutmadıda dedim bari fırsat varken kilomu yazayım bu hafta veremem diye düüşünmüştüm ama vermişimmmmm

70 kg olmuşum kızlarr 1 kg daha vermişim

herkese bol iradeli günler öptüm hepinizi

slm kızlar dün regl oldum bugün tartıldım 68.7 yani 200gr vermişim....

kzılar gunaydın
dun ac karnına 62.8 i görmüştüm kiiiii (((((((
bugun 62 li bıseyler gorurum derkene sonuc 63 sahura kalktım az bıraz bıseyler yeıdm karnım acaip tok
zaten ac degıldım kalktıgımda malum dun patates pılav falan ne varsa yedım
gecen haftada tok karnına tartılmıstım bu haftada oyle oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…