Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

2 lt su
1 fıncan yesıl cay(şekersiz)
1 '' turk kahvesı(şekersiz)
1 bardak lahana suyu
1kase yoğurt,yulaf ezmesı

afiyet olsun canım ben lahana suyuna devam edemedim bi ara yine yapıcam.
neeeeeeee
cıldırma
sen yemıceksın dımı
yemezsın yemezsın hıc sanmam

hazır pizzaları sevmiyorum evde lavaş pizza yapıcam aklıma enginar geldi nette araştırdım güzel tarifler var neden olmasın ki
pizza mı ya lutfen canım cekıyor zor dayanıyorum surdaaaaaaaaaaaaa

kendim yapmayı düşünüyorum.
ruyamda zıyafet sofrası gordum
ve pılav yedım bole 2 yemek kasıgı falan sonra okadar pısman oldumkı okdar uzuldumkı
sonra uyandım gercekmıydı acaba dıye
sonra ohh dedım ruyaymıs

bende dün akşam 1 tatlı kaşığı yemiştim

yımıceksın yımıceksın

rüyada diyet yapıp kalori kaybetmek gibi birşey bu

Tamam kendın yap cnm benımde annem kendı yapardı evde offf acayıp super dısardakınden ama sen yıcekmısın onu yanı pızzayı

Ben yenı lahanamı aldım onu da corba gıbı yapıcam yağ yakan corba cok arastırdım cok kısı cok ıyı kılolar vermıs hemde hıc bır zararı yok

Ben yenı lahanamı aldım onu da corba gıbı yapıcam yağ yakan corba cok arastırdım cok kısı cok ıyı kılolar vermıs hemde hıc bır zararı yok

enginarlı lavaş pizza maydanozlu az kaşarlı yapayım diyordum sizce yapmayayım mı?

slm kızlar nasılsınız dün nette problem vardı giremedim...

sabah light ekmekle tost yedim ,sabahtan beri koşturuyorum ,küçük oğluşumun doğumgünü bugün hazırlık yapıyorum çok yoruldum...

öğlen yemedim akşam slatalarla geçiştirmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım...

:18:
ben pizzamı yaptım.nasıl yaptığımı yazayım.
1 kabağı rendeledim 1 kızarmış ekmeği rondodan geçirdim azıcık kaşar koydum tepsiye yaydım fırına attım.biraz pişirdim sonra üzerine azıcık kıyılmış maydanoz 2 şer tane dilimlenmiş siyah ve yeşil zeytin küçük bir kırmızı biberin çeyreği dilimleyip attı çok azda kaşar.

güzel oldu bence hafifte oldu.
kaşarda yaklaşık yarım su bardağı kadardır ,kızarmış ekmeği kabak dağılmasın diye attım.
:26:

kızlar bir sorum olacak benim 36 beden olmam için vücut ölçülerimin nasıl olması lazım.kaç kilo vermem lazım:44:
bilgilerimi buraya tekrar yazayım sayfanın başına bakmayın

yaş 32
boy 1,63
kilo 54,8

göğüs 87
bel 69
simit 84
basen 92
bacak 38

bide bacaklarım kalınmı sizce eşim normal diyor bana hiç öyle gelmiyor.dizimin 5 cm üzerinden ölçtüm.

öyle yapacamö atrık 5te çıkacam çok kötü oldum yaa başım çatlıyor:96:

sağol canım ya aynen bende çok hassasım şimdiye kadar başım çatlıyor bide ben beyaz tenliyim yüzüm kıpkırmızı oldu kararmaktan korkuyorum sence kararmamak için ne yapmalıyım yaa pembe maskem vardı onu sürdüm ama başka yapılacak bişey varmı diye merak ettim

pempe maskeyi ben duydum ama kullanımını bilmiyorum.
50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum evden çıkmadan önce.ben buğday tenliyim.
sen beyaz tenli olduğun için hergün güneşe çıksanda çıkmasadanda kullanman gerekiyor bence şimdiden başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…