2 lt su
1 fıncan yesıl cay(şekersiz)
1 '' turk kahvesı(şekersiz)
1 bardak lahana suyu
1kase yoğurt,yulaf ezmesı
neeeeeeee
cıldırma
sen yemıceksın dımı
yemezsın yemezsın hıc sanmam
pizza mıya lutfen canım cekıyor zor dayanıyorum surdaaaaaaaaaaaaa
ruyamda zıyafet sofrası gordum
ve pılav yedım bole 2 yemek kasıgı falan sonra okadar pısman oldumkı okdar uzuldumkı
sonra uyandım gercekmıydı acaba dıye
sonra ohh dedım ruyaymıs
afiyet olsun canım ben lahana suyuna devam edemedim bi ara yine yapıcam.
hazır pizzaları sevmiyorum evde lavaş pizza yapıcam aklıma enginar geldi nette araştırdım güzel tarifler var neden olmasın ki
kendim yapmayı düşünüyorum.
bende dün akşam 1 tatlı kaşığı yemiştim
Aynen cnm ben ılk basladığımda ılk bı hafta sureklı yemek pısırıp yedım ruyalarımda bende pısman oluyodum kalktığımdada ne dusunuyordum bılıyomusun,acaba ruya da yenen yemek kalorı olarak alıyormuyuz dıye dusundum ne sacma
hazır pizzaları sevmiyorum evde lavaş pizza yapıcam aklıma enginar geldi nette araştırdım güzel tarifler var neden olmasın ki
enginarlı lavaş pizza maydanozlu az kaşarlı yapayım diyordum sizce yapmayayım mı?
ben yuruyusume cıkıyorum kızlar gelınce bıldırım verırım;
sabah light ekmekle tost yedim ,sabahtan beri koşturuyorum ,küçük oğluşumun doğumgünü bugün hazırlık yapıyorum çok yoruldum...
öğlen yemedim akşam slatalarla geçiştirmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım...
abiminde doğumgünü
öğünlerini atlama canım akşam bende pasta yemeyeceğim eşimde yemiyor zaten pasta olduğu gibi abime kalacak galiba
Cok ıyı bawo
Yok cnm basarıyosun teskurler
Normal yanı orda yaz gelmesı bencede aksama doğru yuruyuse cıksan daha doğru olacak nerede oturuyosun bılmıyorum ama favorım pozcu semt olarak ordaysan cık sahıle yuru aksam 5 den sonra tabı
Süppersın manken
Bende aynısını duydum hatta selulıte bıle sebepmıs herseyın doğalını tercıh edelım cıldımız nefes alsın,zaten mersın asırı sıcak memleket yeterınce ter oksıt atarsın
geçmiş olsun kızlarında söylediği gibi akşamları yürüyüş yap.
benim bünyemde çok hassastır yazın biraz güneşte hemen tansiyonum düşebilir.gün içinde dışarı çıkmam gerekirse yarım saat 1 saat öncesinde 1-2 bardak tuzlu ayran içerim bana iyi geliyor.
sağol canım ya aynen bende çok hassasım şimdiye kadar başım çatlıyor bide ben beyaz tenliyim yüzüm kıpkırmızı oldu kararmaktan korkuyorum sence kararmamak için ne yapmalıyım yaa pembe maskem vardı onu sürdüm ama başka yapılacak bişey varmı diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?