Günaydın kızlarr
dün akşam geç yemek zorunda kaldım yemek yemeyi unutmuşum(kocişim bana araba almışşş onu incelerken bir baktım yemek saatim geçmiş)
saat 20:00 da yedim 1 tabak barbunya
2-3 kaşık salata
sabah
1 dilim tam buğday
kk peynir
yumurta
çay + yeşil çay
sizlerede afiyet şeker olsunn
günaydın,
dün 12:00de öğle yemeği yemiştim sonrada hiçbirşey yiyemedim.bi ara 1 tatlı kaşığı pilav yedim.canım birşey yemek istemiyor
sabah
1 kaşarlı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
herkeze meraba kahvaltım 1 dilim pekismet 1 çay kaşığı peynir ara 1 elma öğlen 2 haşlanmış yumurta 2 domates 1 salatalık 2 küçük pekismet
Kalkar kalkmaz 2 buyuk bardak su
bır kase salata hazırladım(yağsız tuzsuz)
yanında bır galeta
ıkı fıncan çay(şekersız)
1 kucuk dılım kasar yedım
kızlar ya bugün başıma ne geldi bir bilseniz sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık bi ARkadaşla beraber tam 1 buçuk saat hızlı hızlı yürüdük ve ben parafinli korsemi giymiştim üstünede savuns eşofmsnımıyolda sıcaktan fenalık geçirdim mersinde oturuyorumve burda tam anlamıyla yaz geldi bide baktım yerdeyim kalbim dayanamadı yüzüm domates gibi kızardı arkadaşım zar zor kaldırdı eşimi aradı beni eve götürdüler ayyy hiç sormayın birdaha güneyte heleki savunayla yürüse 2 olsun mahvoldum ay ay ay
ay hayırlı olsun masallah darısı basıma nasıl guzelmı araban dut dut
nıe bısı yemıosun canm ya mıden alamı aynı gecmıs olsun
guzel ama 2 yumurta cok deımı
ya bilmem ki
herkeze meraba kahvaltım 1 dilim pekismet 1 çay kaşığı peynir ara 1 elma öğlen 2 haşlanmış yumurta 2 domates 1 salatalık 2 küçük pekismet
senı eklememısım hala toplu cewp wermeyı basaramıorm
cok guzel hatta harıka,,
kızlar ya bugün başıma ne geldi bir bilseniz sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık bi ARkadaşla beraber tam 1 buçuk saat hızlı hızlı yürüdük ve ben parafinli korsemi giymiştim üstünede savuns eşofmsnımıyolda sıcaktan fenalık geçirdim mersinde oturuyorumve burda tam anlamıyla yaz geldi bide baktım yerdeyim kalbim dayanamadı yüzüm domates gibi kızardı arkadaşım zar zor kaldırdı eşimi aradı beni eve götürdüler ayyy hiç sormayın birdaha güneyte heleki savunayla yürüse 2 olsun mahvoldum ay ay ay
benm kahvaltı m 2 dılım lıght ekmek
kk peynnır
taze nane
salatalık domates
4 zeytın
sekersız cay
canım gecmıs olsun oncelıkle
mademkı yaz geldı artık aksam ustu cık bence tam oglen cıkmıssın
bıde o korseyı bılmıormda o esoftmanlar bı ıse yaramıo hatta zararlı dıye duydum ben
vuct nefes almıomus
kızlar akşama pizza yapıcam
2 lt su
1 fıncan yesıl cay(şekersiz)
1 '' turk kahvesı(şekersiz)
1 bardak lahana suyu
1kase yoğurt,yulaf ezmesı
kızlar akşama pizza yapıcam
ohhh super
senın regl bıttımı seker
pizza mıya lutfen canım cekıyor zor dayanıyorum surdaaaaaaaaaaaaa
evet cnm ama hala bıraz şış hıssedıyorum sanırım 2 gune gıder
ruyamda zıyafet sofrası gordum
ve pılav yedım bole 2 yemek kasıgı falan sonra okadar pısman oldumkı okdar uzuldumkı
sonra uyandım gercekmıydı acaba dıye
sonra ohh dedım ruyaymıs
benm son gun sanırım yarın bıtcek gun 7 gun kadar suruyo benm
ama sıslık bnmde aynı
wc sorunumdan dolayı
Aynen cnm ben ılk basladığımda ılk bı hafta sureklı yemek pısırıp yedım ruyalarımda bende pısman oluyodum kalktığımdada ne dusunuyordum bılıyomusun,acaba ruya da yenen yemek kalorı olarak alıyormuyuz dıye dusundum ne sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?