Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hayırlı sabahlar ben de sezeryan doğum yaptım bende mekik çektim tam 3 gün acıdı ameliyat yerim

günaydın canım
araban hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanılırsın inşallah
markası modeli ne arabanın

teşekkürederim cnm amin.. Nissan micra 98 model (eski kasa)

yemek yememen kilo vermen açısından eksi bir durum yemek yemezsen vücud aç kaldığı için yediğin herşeyi yağ olarak depolar cnm cnn çekmesede zorla kendini... benimde bazen oluyor ama zorla 1 kase yoğurtta olsa yiyorum...

hayırlı sabahlar ben de sezeryan doğum yaptım bende mekik çektim tam 3 gün acıdı ameliyat yerim

sizede hayırlı sabahlar ve geçmiş olsun e tabiki mekik hareketinde zorlanan bölge orasıdır o yüzden mekik çekerken tam kalkmayın ve fazlada zorlamayın...

Son düzenleme:
ben mideyi bozmuşum ondan birşey yiyemiyorum biara dışarı çıkıp muz alacağım.kendimi toparlamam lazım.hafta sonuna az kaldı.

Son düzenleme:
ben mideyi bozmuşum ondan birşey yiyemiyorum biara dışarı çıkıp muz alacağım.kendimi toparlamam lazım.hafta sonuna az kaldı.

geçmiş olsun cnm .. o kötü işte evet bişiler ye sana ne iyi gelecekse artık... önce sağlığına kavuş hafta sonunu düşünme ...

canım, benım bı genclık hatası sonucu 61 gun kefaret orucu tutmam gerekıodu. 18 gun daha tutucam. saatler ılerı alındıktan sonra psikolojık olarak susuzluk cekıorum. ama aksamda ıcemıorumkı saat 8 den sonra fazla bısey. sahura 1 gun kalkıosam 3 gun kalkamıorum. :S
yürüyüş yapıorum kosu bandında ama aksam saat 9 bucuk gıbı. gobegım içinde mekık cekıorum ama ıste hergun yapınca sızlıo acıo sezaryen yerım. halbukı 16 ay oldu dogum yapalı. öle işte. iyi gidiorum boyle..

1 kase karnıbahar 1tabak kara lahana ve havuç salatası bu arada bugün 1 saat spor yaptım ve 10 bardak su içtim ve yarım saat yürüdüm
tebrıkler, biiravooo :)))

gecmıs olsun canım ama öyle yapma az bucuk bıseyler ye ki, metabolızman calışsın

hayırlı olsun araban. Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.

sanada hayırlı sabahlar canım, ne kadar oldu dogum yapalı ? benım 16 ay oldu. hala sızlaması oluo.

Kasım 2009 da dogum yaptım bele vurulan ignelerin ağrısıda kolay kolay gecmiyor özellikde regl döneminde artıyor

1 kase karnıbahar 1tabak kara lahana ve havuç salatası bu arada bugün 1 saat spor yaptım ve 10 bardak su içtim ve yarım saat yürüdüm

Çok iyi gidiyosun cnm

ara:
1 kurabiye
1 nescafe

akşam:
2 kase çorba

yarım saat yürüyüş
kurabıye yeme

Mekık cekme daha farklı egzersızler yap cnm menun guzel

Günaydın canım ya patates ye haslayıp muz da ıyı gelır.

Günaydın cnm araban hayırlı olsun cok dıkatlı kullan

Kalkar kalkmaz 2 buyuk bardak su
bır kase salata hazırladım(yağsız tuzsuz)
yanında bır galeta
ıkı fıncan çay(şekersız)
1 kucuk dılım kasar yedım

yanında bır galeta
ıkı fıncan çay(şekersız)

neler koyuyorsun salataya?
dil peyniri yada beyaz peynır koyabılırsın. alırken yag oranlarına bakıp en az yaglı olanını alabılırsın. ben dil peynırını cok yakıstırıorum salataya.

neler koyuyorsun salataya?
dil peyniri yada beyaz peynır koyabılırsın. alırken yag oranlarına bakıp en az yaglı olanını alabılırsın. ben dil peynırını cok yakıstırıorum salataya.

Normalde salatalara peynır koymam sade yerım bu gun sabah kahvaltı yerıne olduğu ıcın cok az kars kasarı yedım esım almıs tadına bakmaklık yanı,salatamın ıcınde marul,taze nane,maydonoz,biber,domates,dere otu,salatalık ve bol lımon.Taze kekık cıkınca ıcıne kekık de gırıcek kekık saltasına bayılırım

canm birşey söyliyeceğim ama sen beni yanlış anlayacaksın.
ama yinede söyleyeceğim.
bende her zman tutamıyorum malum regli yüzünden yoksa sıcakda olsa hava tutmaya çalışırım Allahın izniylede bırakmam.
oruçunu birşekilde bozmuşsun bunu bir hata ilede yapmış olabilirsin ama sayıyla alakası yok.
yani 1000 tane şu duayı oku falan filan Allah bir defa dua etsen duymayacakmı insanları kandırıyorlar.
kuranda böyle şeyler yok hep açıklama yapıp yardımcı kitap yazıyorlar.
demek istediğim oruç tutmak çok güzel bunu Allah için yaparsan daha güzel ama 61 gün borç diye birşey yok.
yani tutamayacaksan birisine yardımda edebilirsin.maddi olarak değil manevi olarakta olur imkanın neyi gösteriyorsa.
bunu sayısal olarak düşünme sınırlama söylemek istediğim şey bu inşallah anlatabilmişimdir yanlış anlamazsın beni.

çok teşekkürederim amin

Günaydın cnm araban hayırlı olsun cok dıkatlı kullan

cnm çok teşekkürederim inşallah

yanında bır galeta
ıkı fıncan çay(şekersız)

afiyet olsun cnm güzel kahvaltı

Merhaba hanimlar...
Bende evlendikten sonra araya hamilelikte girip ondan da kilolar kalinca tam olarak 16 kilo almisim.
Aman allahim durumum ne kadar vahim.
Hic diyet yapmadim cünkü iradesizim yemek konusunda.
Hele tatli desen himmmmm cok seviyorum cikolata yemeyince krize giriyorum sanki....
Üstelik uzun boylu da degilim.
Artik kiyafet bulamiyorum istedigim gibi.
Bende karar verdim ve gecen hafta diyete basladim dukan diyetiyle ve 4 kilo verdim.
Bozdum diyeti. Ama allahtan giden kilolar geri gelmedi. Bugun devam kaldigim yerden edecegim.
Burda yazilarinizda bana azim verdi bende devam edecem ve insallah 12 kilo verecegim.
Hepimize basarilar.
Simdi 68 kiloyum insallah 56 kilo olunca yine yazacagim.

herkeze meraba kahvaltım 1 dilim pekismet 1 çay kaşığı peynir ara 1 elma öğlen 2 haşlanmış yumurta 2 domates 1 salatalık 2 küçük pekismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…