günaydın canım
araban hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanılırsın inşallah
markası modeli ne arabanın
günaydın,
dün 12:00de öğle yemeği yemiştim sonrada hiçbirşey yiyemedim.bi ara 1 tatlı kaşığı pilav yedim.canım birşey yemek istemiyor
sabah
1 kaşarlı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
hayırlı sabahlar ben de sezeryan doğum yaptım bende mekik çektim tam 3 gün acıdı ameliyat yerim
ben mideyi bozmuşum ondan birşey yiyemiyorum biara dışarı çıkıp muz alacağım.kendimi toparlamam lazım.hafta sonuna az kaldı.
canım sen hem oruç tutup hem diyet yapmaya çalışıyorsun yediklerine dikkat et ne kadar süre tutacaksın bilmorum ama istersen oruçtan sonra diyetini yap :26:
mekik zorluyorsa yürüyüş yapabilirsin.oda spor ama oruçlu ikende spor yapılmazki.sıvı alımına dikkat et.
tebrıkler, biiravooo :)))1 kase karnıbahar 1tabak kara lahana ve havuç salatası bu arada bugün 1 saat spor yaptım ve 10 bardak su içtim ve yarım saat yürüdüm
gecmıs olsun canım ama öyle yapma az bucuk bıseyler ye ki, metabolızman calışsıngünaydın,
dün 12:00de öğle yemeği yemiştim sonrada hiçbirşey yiyemedim.bi ara 1 tatlı kaşığı pilav yedim.canım birşey yemek istemiyor
sabah
1 kaşarlı yumurta
hayırlı olsun araban. Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.Günaydın kızlarr
dün akşam geç yemek zorunda kaldım yemek yemeyi unutmuşum(kocişim bana araba almışşş onu incelerken bir baktım yemek saatim geçmiş)
saat 20:00 da yedim 1 tabak barbunya
2-3 kaşık salata
sabah
1 dilim tam buğday
kk peynir
yumurta
çay + yeşil çay
sizlerede afiyet şeker olsunn
sanada hayırlı sabahlar canım, ne kadar oldu dogum yapalı ? benım 16 ay oldu. hala sızlaması oluo.hayırlı sabahlar ben de sezeryan doğum yaptım bende mekik çektim tam 3 gün acıdı ameliyat yerim
1 kase karnıbahar 1tabak kara lahana ve havuç salatası bu arada bugün 1 saat spor yaptım ve 10 bardak su içtim ve yarım saat yürüdüm
kurabıye yemeara:
1 kurabiye
1 nescafe
akşam:
2 kase çorba
yarım saat yürüyüş
selam kızlar
ıftarda ne yesem dıye karar veremedıgımden bugun yazamadım :)
iftar:
1 sirkeli kabuk tarcınlı yesıl cay
5 bardak su
2 servıs kasıgı bruksel lahanası (tum yemeklerı yaparken buyuk tencere ıse 1 corba kasıgı, kucuk tnecere ise 1 cay kasıgı yag kullanıyorum)
2 servıs kasıgı ıspanak
2 servıs kasıgı karnabahar
1 kepçe mercımek corbası
spor yapmadım
aranızda sezaryenli olan varmı? ben 2 gun ust uste mekık cekemıorum. sezaryen yerım agrımaya acımaya baslıo.
nyese bugun spor yapıcam bakalım..
günaydın,
sabah
1 kaşarlı yumurta
teşekkürederim cnm amin.. Nissan micra 98 model (eski kasa)
yemek yememen kilo vermen açısından eksi bir durum yemek yemezsen vücud aç kaldığı için yediğin herşeyi yağ olarak depolar cnm cnn çekmesede zorla kendini... benimde bazen oluyor ama zorla 1 kase yoğurtta olsa yiyorum...
sizede hayırlı sabahlar ve geçmiş olsun e tabiki mekik hareketinde zorlanan bölge orasıdır o yüzden mekik çekerken tam kalkmayın ve fazlada zorlamayın...
Kalkar kalkmaz 2 buyuk bardak su
bır kase salata hazırladım(yağsız tuzsuz)
yanında bır galeta
ıkı fıncan çay(şekersız)
1 kucuk dılım kasar yedım
Afiyet olsun bunlarla doyuyormusun peki
neler koyuyorsun salataya?
dil peyniri yada beyaz peynır koyabılırsın. alırken yag oranlarına bakıp en az yaglı olanını alabılırsın. ben dil peynırını cok yakıstırıorum salataya.
canım, benım bı genclık hatası sonucu 61 gun kefaret orucu tutmam gerekıodu. 18 gun daha tutucam. saatler ılerı alındıktan sonra psikolojık olarak susuzluk cekıorum. ama aksamda ıcemıorumkı saat 8 den sonra fazla bısey. sahura 1 gun kalkıosam 3 gun kalkamıorum. :S
yürüyüş yapıorum kosu bandında ama aksam saat 9 bucuk gıbı. gobegım içinde mekık cekıorum ama ıste hergun yapınca sızlıo acıo sezaryen yerım. halbukı 16 ay oldu dogum yapalı. öle işte. iyi gidiorum boyle..
tebrıkler, biiravooo :)))
gecmıs olsun canım ama öyle yapma az bucuk bıseyler ye ki, metabolızman calışsın
hayırlı olsun araban. Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın.
sanada hayırlı sabahlar canım, ne kadar oldu dogum yapalı ? benım 16 ay oldu. hala sızlaması oluo.
Günaydın cnm araban hayırlı olsun cok dıkatlı kullan
Kalkar kalkmaz 2 buyuk bardak su
bır kase salata hazırladım(yağsız tuzsuz)
yanında bır galeta
ıkı fıncan çay(şekersız)
1 kucuk dılım kasar yedım
öğle
3 küçük patates (mikrodalgada haşladım)
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?