Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sabah 10da kalktım 2 bardak su, hafıf kahvaltı yaptım(2 zeytın yarım domates,4/1haslanmıs yumurta,1 kasıksuzme yogurt(yemeye yenıyenı alısıyorum ),1bardak caykucukdılım corek1tane
cam silme ile spor ve yogun temıslık
13:30 ile 15:30 arasında hızlı ve orta hızda yürüüzsonra spor aletlerıyle 30 dk hareket:))(bugun zındeyım yanıııı)
161tabak patats salatası,1brdk cay, 1 adet bıskuvı arasında lokum
aksamda sadece meyve yemeyı dusunuyorum
ama kızlar canımdondurma ıstıyor dun aldım ama gec dıye yıyemedım dolapta benı beklıyor

bugun yesem ayıp olurmu ????????????

teşekkür ederim yaa çok haklısın ama ben evde pek yemek yapamıyorum genelde kaynanam ne yaptıysa mecburen o var menüde ama bugün karnıbahar haşlıycam söz

Evet ıyı fıkır

geçmiş olsun cnm ...

Tesekur ederım cnm

Süpersın cnm

Cok ıyı manken

kızlar 2 gundr kabızlık var cok sınır oluyorum ıyıce sıstım sızde de varmı

Ben gayet ıyıyım bu konuda bunun nedenı yağı nerdeyse tamamen azaltmıs olmamız zeytın yerken zeytın yağına batırılmıs yemenı tavsıye ederım,kucuk tombık sus bıbelerı bol ye
,karbanotlı su ıctım daha doğrusu ıcemedım normal suyun gözunu seveyım bıraktım basladığım an

gecmıs olsun canm

Tesekur ederım cnm

öğle
brokoli
1 kase yoğurt

ara
1 kase turplu salata

SÜper tebrıkler

öğlen 4 kaşık domatesli yağzız bulgur kara lahana turşusu

Brwao cnm

Çok ıyı menun

gece bazlamalar, gözlemeler, yufkalar rüyama girdi. Adetim de 2 gün gecikti. Diyetten mi yoksa hamileyim de aş mı eriyorum anlamadım:)

Benımde gırıyordu ruyalarıma yemekler,umarım hamılesındır cnm

bır kasık alsan tadımlık bısey olmaz

Bu saate kadar hastanede olduğum ıcın ne ara ne öğlen ne de aksam yaptım,suyumu 2,5 lt tamamlıyamadım sporumu da yapamadımsu an sekersız yesıl cay ıcıyorum salata yapıp yıyecem zaten ıstahım da yok

1 top ye ama gec olmadan ye tatlım

aksamkı menum engınar yapıyorum 1 adet yıcem bıde dunden kalma kabak yemegı az
salata yaparsam yerım ama yapmıcam sanırım usenıyorum
esımde borekle tıramısu yapıcam

Engınar bayılırım afıyet olsun cnm cok sağlıklı bu pazar yersın tıramısunu artık fazlasıyla hakkettın

bu hafta daha zor gelıo dımı...banada

cumartesinden beri ara ara böyleyim karnım ağrıyor dünde vardı akşam yemedim iyiydim.ishal olmuşum bugün bol su içiyorum ilaç almıştım uyuya kalmışım bu saatten sonrada birşey yemek istemiyorum.karnımın içi düğüm düğüm oluyo gibi canım birşey istemiyo.

Bu saate kadar hastanede olduğum ıcın ne ara ne öğlen ne de aksam yaptım,suyumu 2,5 lt tamamlıyamadım sporumu da yapamadımsu an sekersız yesıl cay ıcıyorum salata yapıp yıyecem zaten ıstahım da yok

canım geçmiş olsun.salatanı yee güçsüz kalma:26:

aksamkı menum engınar yapıyorum 1 adet yıcem bıde dunden kalma kabak yemegı az
salata yaparsam yerım ama yapmıcam sanırım usenıyorum
esımde borekle tıramısu yapıcam

hem börek hem tıramısu birisini yap eşine yorulma.

1 kase karnıbahar 1tabak kara lahana ve havuç salatası bu arada bugün 1 saat spor yaptım ve 10 bardak su içtim ve yarım saat yürüdüm

gecmıs olsıın tatlım ya pataes mı ıyı gelır ıshale

yaptım bıle ya yemekte borekle engınar bıde kabak koydum ona mecbur o da ac kalmasın dıe

bıde tramıssuma bayılır benım gecenlerde ıstıorm ama sen dıyettesın yaparken canmn ıster o yuzden yapma demıstı
kıyamadım yaptım
baya bı yoruldum

bu arada ben ara olarak 3 bıskuvı yedım yesıl cayla etı formun

belkı bıde elma yerım yada ayva

zaten cok gec yatıorz

selam kızlar

ıftarda ne yesem dıye karar veremedıgımden bugun yazamadım :)
iftar:
1 sirkeli kabuk tarcınlı yesıl cay
5 bardak su
2 servıs kasıgı bruksel lahanası (tum yemeklerı yaparken buyuk tencere ıse 1 corba kasıgı, kucuk tnecere ise 1 cay kasıgı yag kullanıyorum)
2 servıs kasıgı ıspanak
2 servıs kasıgı karnabahar
1 kepçe mercımek corbası

spor yapmadım
aranızda sezaryenli olan varmı? ben 2 gun ust uste mekık cekemıorum. sezaryen yerım agrımaya acımaya baslıo.
nyese bugun spor yapıcam bakalım..

Günaydın kızlarr

dün akşam geç yemek zorunda kaldım yemek yemeyi unutmuşum (kocişim bana araba almışşş onu incelerken bir baktım yemek saatim geçmiş)

saat 20:00 da yedim 1 tabak barbunya
2-3 kaşık salata

sabah
1 dilim tam buğday
kk peynir
yumurta
çay + yeşil çay

sizlerede afiyet şeker olsunn

günaydın,

dün 12:00de öğle yemeği yemiştim sonrada hiçbirşey yiyemedim.bi ara 1 tatlı kaşığı pilav yedim.canım birşey yemek istemiyor

sabah
1 kaşarlı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

Nehirasi günaydın cnm

günaydın canım
araban hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanılırsın inşallah
markası modeli ne arabanın

canım sen hem oruç tutup hem diyet yapmaya çalışıyorsun yediklerine dikkat et ne kadar süre tutacaksın bilmorum ama istersen oruçtan sonra diyetini yap :26:
mekik zorluyorsa yürüyüş yapabilirsin.oda spor ama oruçlu ikende spor yapılmazki.sıvı alımına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…