teşekkür ederim yaa çok haklısın ama ben evde pek yemek yapamıyorum genelde kaynanam ne yaptıysa mecburen o var menüde ama bugün karnıbahar haşlıycam söz
geçmiş olsun cnm ...
Süpersın cnmara 2 adet grissini
öğle yemeğim kızlar
2 tane yumurta yağsız tussuz pişirilmiş
yanında kk yarım yağlı peynir
ve 3 adet tombul acı biberlerden
bu aralar proteine ağırlık verdim karbonhidrat azalttım diye
herkese afiyet olsun
3 lt su bitti 2 bardak yeşil çay
ben yıne gec yatıp gec kalkmaya basladım
kahvaltı kalkınca maydanoz saplarını kaynatıstım ondan bır cay bardagı ıctım (regl odemımı atım dıye)
1 bardak su
kk lıght beyaz ve lıght kasar(toplamları kk yapar
4 zeytın
2 dılım ekmek
sekersız cay
1 hhaslanmıs yumurta
yarım domates
yarım salatalık
kızlar 2 gundr kabızlık var cok sınır oluyorum ıyıce sıstım sızde de varmı
gecmıs olsun canm
öğle
brokoli
1 kase yoğurt
ara
1 kase turplu salata
öğlen 4 kaşık domatesli yağzız bulgur kara lahana turşusu
sabah
1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 çay bardağı süt
4 zeytin
1 ince dilim kepekli ekmek
ara
2 bardak çay
1 bisküvi
öğle
1 kase şehriye çorba
4 yemek karışığı güveç
salata
2 dilim ekmek
gece bazlamalar, gözlemeler, yufkalar rüyama girdi. Adetim de 2 gün gecikti. Diyetten mi yoksa hamileyim de aş mı eriyorum anlamadım:)
sabah 10da kalktım 2 bardak su, hafıf kahvaltı yaptım(2 zeytın yarım domates,4/1haslanmıs yumurta,1 kasıksuzme yogurt(yemeye yenıyenı alısıyorum ),1bardak caykucukdılım corek1tane
cam silme ile spor ve yogun temıslık
13:30 ile 15:30 arasında hızlı ve orta hızda yürüüzsonra spor aletlerıyle 30 dk hareket:))(bugun zındeyım yanıııı)
161tabak patats salatası,1brdk cay, 1 adet bıskuvı arasında lokum
aksamda sadece meyve yemeyı dusunuyorum
ama kızlar canımdondurma ıstıyor dun aldım ama gec dıye yıyemedım dolapta benı beklıyor
bugun yesem ayıp olurmu ????????????
sabah 10da kalktım 2 bardak su, hafıf kahvaltı yaptım(2 zeytın yarım domates,4/1haslanmıs yumurta,1 kasıksuzme yogurt(yemeye yenıyenı alısıyorum ),1bardak caykucukdılım corek1tane
cam silme ile spor ve yogun temıslık
13:30 ile 15:30 arasında hızlı ve orta hızda yürüüzsonra spor aletlerıyle 30 dk hareket:))(bugun zındeyım yanıııı)
161tabak patats salatası,1brdk cay, 1 adet bıskuvı arasında lokum
aksamda sadece meyve yemeyı dusunuyorum
ama kızlar canımdondurma ıstıyor dun aldım ama gec dıye yıyemedım dolapta benı beklıyor
bugun yesem ayıp olurmu ????????????
bu hafta daha zor gelıo dımı...banada
Bu saate kadar hastanede olduğum ıcın ne ara ne öğlen ne de aksam yaptım,suyumu 2,5 lt tamamlıyamadım sporumu da yapamadımsu an sekersız yesıl cay ıcıyorum salata yapıp yıyecem zaten ıstahım da yok
aksamkı menum engınar yapıyorum 1 adet yıcem bıde dunden kalma kabak yemegı az
salata yaparsam yerım ama yapmıcam sanırım usenıyorum
esımde borekle tıramısu yapıcam
cumartesinden beri ara ara böyleyim karnım ağrıyor dünde vardı akşam yemedim iyiydim.ishal olmuşum bugün bol su içiyorum ilaç almıştım uyuya kalmışım bu saatten sonrada birşey yemek istemiyorum.karnımın içi düğüm düğüm oluyo gibicanım birşey istemiyo.
canım geçmiş olsun.salatanı yee güçsüz kalma:26:
Tesekur ederım cnmcnm bısey yemek ıstemıyorr:18: kendını sıcak tut usutme aparatıf bır sey ye yoksa gece kazınma olur cnm
1 kase karnıbahar 1tabak kara lahana ve havuç salatası bu arada bugün 1 saat spor yaptım ve 10 bardak su içtim ve yarım saat yürüdüm
cumartesinden beri ara ara böyleyim karnım ağrıyor dünde vardı akşam yemedim iyiydim.ishal olmuşum bugün bol su içiyorum ilaç almıştım uyuya kalmışım bu saatten sonrada birşey yemek istemiyorum.karnımın içi düğüm düğüm oluyo gibicanım birşey istemiyo.
canım geçmiş olsun.salatanı yee güçsüz kalma:26:
hem börek hem tıramısu birisini yap eşine yorulma.
ara:
1 kurabiye
1 nescafe
akşam:
2 kase çorba
yarım saat yürüyüş
Günaydın kızlarr
dün akşam geç yemek zorunda kaldım yemek yemeyi unutmuşum(kocişim bana araba almışşş onu incelerken bir baktım yemek saatim geçmiş)
saat 20:00 da yedim 1 tabak barbunya
2-3 kaşık salata
sabah
1 dilim tam buğday
kk peynir
yumurta
çay + yeşil çay
sizlerede afiyet şeker olsunn
Nehirasi günaydın cnm
selam kızlar
ıftarda ne yesem dıye karar veremedıgımden bugun yazamadım :)
iftar:
1 sirkeli kabuk tarcınlı yesıl cay
5 bardak su
2 servıs kasıgı bruksel lahanası (tum yemeklerı yaparken buyuk tencere ıse 1 corba kasıgı, kucuk tnecere ise 1 cay kasıgı yag kullanıyorum)
2 servıs kasıgı ıspanak
2 servıs kasıgı karnabahar
1 kepçe mercımek corbası
spor yapmadım
aranızda sezaryenli olan varmı? ben 2 gun ust uste mekık cekemıorum. sezaryen yerım agrımaya acımaya baslıo.
nyese bugun spor yapıcam bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?