hosbuldum canım varım tabıkıdeee herkezın zayıfla demesınden bıktım artıkkkk....hep beraber ılerlersek basarabılırız dıye dusunuyorum
Bunları kaydedıyorum,tablo hazırlıyacaz.Gün içinde neler yediğimizi miktarını yazalım.(gunde en az 2 ltre su şart,bitki çayı,yeşil çay)
En çok da aa zayıflamıssın denmesiivericez bende inanıyorum kendımızı çok kasmadan diyet gibi aç kalmadan verıcez
tamam canım cok ıyı olur hergunun aksamında mı yazacagız neler yedıgımızı? su fazla tuketmıyorum tuketmem lazım ama baslıyoruzzz startı ver
bu arada ısmım nılay
Sabah.öğle,aksam.ara lar yazalım cnm bende eylul m.o,Su konusunda ben de senın gibiydim 2 lt surahım var damacana şeklinde hergun onu dolduruyorum yanına bır buyuk bardak sureklı yanımda bi kac kez zorladım sonra cnm daha içmek istedi sende dene bu sekılde ödem de atıyorsun.
yazakadar ne versek karbırde ben cok talı yıyorumm ondan nasıl vazgecegım bılemıyorum...ama yapmalıyımmmm saglıgım ve esım ıcınn...esım cok fıt tır kendıne bakar ben ııce saldım hantal gıbı oldum
Şeker yasak cnm,sabah çay içerken cok az miktarda esmer şeker kullanabılırsın ama daha sonrasında tamamen kes bence,ben her gun turk kahvesı keyfı yaparım mesela kahve sekersız yanında bır kucuk dilim bitterle:)onun buyuk bır kalorı olcağını dusunmuyorum,elma ye aralarda ve yarım yağlı yoğurt.kahvaltıda bır cay kasığı bal yiyebilirsin vs vs gibi
bende memnun oldum canım...
benım bu sabahım cok vakat1 peynırlı gozleme 2 bardak su ve muz...
evet suda son zamanalr da ımeye basladım ama yarım lt bıle degıl gunde normal gunde 1 bardak bıle ıcmem ben ama baslıyorum senın taktıgın guzel cnm bende oyle yapayım
sekersız cayı bır ara denedım ıcebılıyorum zaten cok cay seven bırı de degılım...oyle yapacagım artık sımdı cıkmam lazım eşimi doktora goturecegm gelınce tekrar yazarım bu arada bırsey yersem....
Sabah.öğle,aksam.ara lar yazalım cnm bende eylul m.o,Su konusunda ben de senın gibiydim 2 lt surahım var damacana şeklinde hergun onu dolduruyorum yanına bır buyuk bardak sureklı yanımda bi kac kez zorladım sonra cnm daha içmek istedi sende dene bu sekılde ödem de atıyorsun.
kızlar yardım edınnnnn
boy:1,65
kılo:78
yas 23
3,5 yıllık evlıyım bebek yok
guselce yardımm olarakzayıflamak ıstıyorummm ınattı yanı cabuk usanan bırıyım 1 haftadır bolsu ıcıyorum yemeklerden once arasıda buda ıstahsızlık yapıyor suan acıktım su sısem yanımda habıre su ıcıyorum hehe
kılo:80
boy:1.67
hedef:65
boy 1,65
yas 23
hedeff 60 ınsallahhhhhh
kızlar bırbırınımıze yardım edelım bende 3,5 yıllık evlıyımmm nly cokyakınız bırbırımızee canımmm bende bu kılo ıle hamıle kalmak ıstemyırm cokzaralıbızım ıcın
Hoşgeldın cnm,ben suyu 2 lt surahıye doldurup saate bir bardak olarak içiyorum hemde şişkinlik olmuyor sırf suyla olmaz ama
yok sıfr su degılde az yıyorum caya 2 seker yerıne yavas yavas azaltarak 1,5 seker atıyrm mesalaaa hamur ısıcok nadır ekmek normaldede kullanmıyorum zaten az kahvaltıda tuzu cok kullanıyordum artık oda yok senn kılon ne kdrbılgılrını goremedımde:))
edelim cnm tabi neler yiyorsun gun ıcın de sabah ara öğlen ara aksam olarak yazıyosun ıcerık mıktar detaylı:)
sabah 6,5 da esımı gonderırken 21 tane uzum yıyorum(unutkanlıgı azaltmak ııcın)
kahvaltıyı 9,5- 10 gıbı orta halde yapıyorum
uyku cokvardı azaltım artık onuda 1,2 saat
öglen dek gelırse aklıma yıyorum yada meyve yıyorummm
aksam 7,5 da esım ısten gelınce yemek yıyorumm(1,5 litre gun ıcnde su tuketıyorumm)
cay yanındada cekırdek fılan yada meyveyada bırsey yok sımdılıkk
Süper o zaman bugun başka ekmek yemıyeceksen tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?