Tartı günümüz pazar günleri olsun,sık sık tartılmıyalım olur ya vucut ödem tutarsa motıvasyon gider kendımızı kasmadan verelım kilolarımızı
haftada bır gun tartılalım
ayda bır olculelım bel bazen vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartı günümüz pazar günleri olsun,sık sık tartılmıyalım olur ya vucut ödem tutarsa motıvasyon gider kendımızı kasmadan verelım kilolarımızı
suan senle aynıyız kılo olarak
boy olarak
aynı anda 2 ayda 10 kılo hedeflıyorum
bende mayısa kadar 7 kilo:)
Benim şuan 85-67-100haftada bır gun tartılalım
ayda bır olculelım bel bazen vs
Daim olsun inşallah,manken olursunuz yıne eskısı gibi7 mayısta ewlılık yıl donumum bnm o zaman kadar eskı halıme donmelıyım foto cektrcez
bn olcmedım mezuram yok zaten olcemkte ıstemıorm olcuncede buraya yazmıcam kılo werınce yazarım su kadardım dıye utanıorm
Benim şuan 85-67-100
Daim olsun inşallah,manken olursunuz yıne eskısı gibi
Tamam daha sonra bildir,niye utanıyosun kiiii aynı kilodayız boy da aynı verılmıcek bir kilo değilkiii umutsuz değilimbn olcmedım mezuram yok zaten olcemkte ıstemıorm olcuncede buraya yazmıcam kılo werınce yazarım su kadardım dıye utanıorm
Tamam siz yok :))canım ınsallah sende
bu arada bn senlı benlı gırdım konuya sen sız dıosn bana deme ya
Tamam daha sonra bildir,niye utanıyosun kiiii aynı kilodayız boy da aynı verılmıcek bir kilo değilkiii umutsuz değilim
kızlar tabi sadece yemekten kısmakla olmuyor biliyorsunuz sporda yapmalı evde spor cd leri var onblardan edinebilirsiniz :) ben düğünden önce burada baya kilo verdim 9 kilo falan ama her aksam leslie ile yürüyordum ...
Haftada 4-5 gün 45 dk tempolu yürüyüş yapıcam allah kısmet ederse:)Havalarda güzel gidiyor temız hava iyi,çıkamadığım zaman evde müzik acıp dans ediyorumkızlar tabi sadece yemekten kısmakla olmuyor biliyorsunuz sporda yapmalı evde spor cd leri var onblardan edinebilirsiniz :) ben düğünden önce burada baya kilo verdim 9 kilo falan ama her aksam leslie ile yürüyordum ...
umudum var bnmde ama utanıorm valla olculerımden eheheh
yapcaz ınsallah sende bızlemısn..
şekerler bn cıkıcam bırazdan
hazırlanmam lazım 1 saate kadar esım gelıcek anneme gıdıcez allah kısmet ederse
ama yarın ınsallh burda olucam
Tamam görusuruz yarın bekliyecem
Ayni şekilde bende öyleyim.allah etmesın deme öyle hoşçakal babaycalısmıorm kocam ızın wermıo en guzel ıs cagımda ewdeyım
hadı optum gelıcem ölmez sag kalısam mcuk
Merhabalar hoşgeldiniz,bende 55 kilo idim evlendiğimde şimdi ise 62.taebo nasıl ilk duydum?
Haftada 4-5 gün 45 dk tempolu yürüyüş yapıcam allah kısmet ederse:)Havalarda güzel gidiyor temız hava iyi,çıkamadığım zaman evde müzik acıp dans ediyorum