• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su içtim
1 küçük çery domates
bir kac dal maydonoz nane(yeşillik sabah iyidir)
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
2 ziyah zeytin
bir çatal ucu vişne receli
2 fincan cok az (esmer şeker)çay
20 dk müzik ve dans
(çeşit cok miktar az tabak dolu görunuyor karnım doymasada gözumu doyuruyorum
benıde yorumlayın cok öncekı sayfalarda kaldı kımse bakmıyorr:19:

bu arada kızlar bazılarınız sımıt poaca falan yemıs ya hanı
o seklde kılo weremezsınız cok yaglı
onun yerıne yarım ekmek yıyın daha ıyı

bırde ekmegınızı kızartıp yıyın kalorısı dusuyor

yesıl cayım bol mıktarda var esım ıcer cok bn ıcıodum artık hepsı benm
eee napıosn spor adına bısı yapabıldınmı

Bende 2lt surahımı bardağımı aldım her saatte bır bardak su ıcıyorum tabı sureklı wc arasında mekik:52:

Cnm 21 uzum cok:20:onun yerıne 4-5 üzüm 1-2 cevız yıyebılırsın bence
aksam 7,5 da yemek yersen olduğu gibi yağ olur yedıklerın 6 yı gecırme
1,5 suyu 2 ltreye cıkar önce

uzumler kucuk zaten cnm...
tamam bende esımı beklemeyım artık 6 olmadan yıyım yemegımı ınsl.. suyuda cogaltıyım bu arada bol wc ye cıkıyorum su ıctıkce bu ıyıyemı ısaret sızce.....

Öğleden sonra lahananın bır ıkı yaprağını haslayıp suyunu ıcıcem.suanda cnm kahve cektı

uzumler kucuk zaten cnm...
tamam bende esımı beklemeyım artık 6 olmadan yıyım yemegımı ınsl.. suyuda cogaltıyım bu arada bol wc ye cıkıyorum su ıctıkce bu ıyıyemı ısaret sızce.....

Evet cnm öyle yap kendın ıcın sonucta.Wc cıkmassan kötu miden şişer iyiye işaret yani:34:

Kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su içtim
1 küçük çery domates
bir kac dal maydonoz nane(yeşillik sabah iyidir)
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
2 ziyah zeytin
bir çatal ucu vişne receli
2 fincan cok az (esmer şeker)çay
20 dk müzik ve dans
(çeşit cok miktar az tabak dolu görunuyor karnım doymasada gözumu doyuruyorum
benıde yorumlayın cok öncekı sayfalarda kaldı kımse bakmıyorr:19:

benım sut urunlerıyle aram yok sabah haslanmıs yumurta nane maydonoz yadımsadece az sekerlıcay ıctem bırde senn ıyımıs hele dansss bende tv den bır doktor yaptırıyo onunlayaptım buyugnkısporu ama yuruyusude yapmam gerekkk bolcaaaa sevıyorum yurumeyıde esım kıskanc oldugu ıcın ızın vermıyorrr yaaa

kahve sekersız sutsuz ıcmenı tavsıye ederım yag yakımına yardım edıormus

Nescafe değil zaten turk kahvesı içmek istiyorum her gun alıskanlığımda yanında bır kucuk mınık bıtter yesem ne olurrrr:40:

benım sut urunlerıyle aram yok sabah haslanmıs yumurta nane maydonoz yadımsadece az sekerlıcay ıctem bırde senn ıyımıs hele dansss bende tv den bır doktor yaptırıyo onunlayaptım buyugnkısporu ama yuruyusude yapmam gerekkk bolcaaaa sevıyorum yurumeyıde esım kıskanc oldugu ıcın ızın vermıyorrr yaaa

Evet sabah yedığim fazlasını yakıyım dedım dans super oluyor.Eşin kıskancsa market ihtiyac gibi cıkabılırsın belkı ben aksam 5 de yuruyse cıkıcam mesela:34:

selam ben geldım bugun benmde ılk gunum henuz uyandım fazla uyumnusum dımı ehehe
yıyeceklerımı yazım sıze cay olmadı daha

sınırsız cay ama sekersız
2 domates
kk peynır ( sadce beyaz)
2 3zeytın
1 dılım ekmek bugun esmer ekmek yok mecbur beyaz yıcem yesıllık falanda yok
alıswerıse gtmem lazım

Sende yedıklerımı yorumla lutfeeeeeeen:20:

benim yürüyüşe vaktim olmuyor çalışıyorum geç geliyorum eve bende evde spor cd leriyle spor yapıyorum ve düğünümden önce 2 ayda tam 10 kilo verdim aynı yaptığım yeme düzenini yaparak bazı sabahlar börek yediğim bile oldu pasta kesilirdi ben sadece bir çatal alıp bırakıyordum yani herşeyden ye ama az az fazla kasarsanız krizler çok ağır geçer haberiniz olsun dengelemek çok önemli bide spor ...

benim yürüyüşe vaktim olmuyor çalışıyorum geç geliyorum eve bende evde spor cd leriyle spor yapıyorum ve düğünümden önce 2 ayda tam 10 kilo verdim aynı yaptığım yeme düzenini yaparak bazı sabahlar börek yediğim bile oldu pasta kesilirdi ben sadece bir çatal alıp bırakıyordum yani herşeyden ye ama az az fazla kasarsanız krizler çok ağır geçer haberiniz olsun dengelemek çok önemli bide spor ...

Anladım spor önemlı ben aksam 5 de cıkıcam ınsallah:34:

Back