Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

gayet iyi yapıyorsun ama mesela 2 baklaca değilde onu 1 de bırakabilirsin cnm nasıl olsa 2 cisindede aynı tadı alacaksın 1 tane yeterli bana diyebilirsin ama yinede böyle devam edersen harika işler başarırsın.

Günaydın cnm1 adet simit susam çok değilmii ??yumurta güzel tuz attınmıı?cay demıssınşeker oranı nedır?peynır tam yağlımı

Merhaba cnm,aksam yemeğini kesmek çok iyi bunu yap ben yapıyorum.Dünkü menün,sadece pohacamı yedın sabah bence yeterlı değil.Baklava yasak cnm.

Arkadaşlar şimdi menünüzü yazarken şöle yapalım çay şekerlımı?değilmi.Peynir yağ oranı nedir?yemek yoğurt yedim değilde şu kadar şu yemekten yedim(miktar)yazalım..
Sabah kahvaltımız altın öğünümüz olsun,pohaca simit seviyorsak hafta da bir gün yiyelim mesela eşimizle tatil günü yaptığımız kahvaltıda olabılır,aynı şekilde dondurma,baklava.künefe ne sevıyosak ödül günümüz olsun o gün yiyelim(ödül günümüzde dahil aksam saat 6 dan sonra hiç birsey yemıyoruz,meyve de dahil)belki yarım yağlı süt olabilir ya da bitki çayıı

Kilo verırken mutsuz aç olarak bu zamanı geçirmeyelım kendımızı aç aç hissetmiceğimiz şeyler tüketelim.Sabah kahvaltımız yani altın öğunumuzde tam buğday,çavdarlı ekmekler tercih edelim cünkü esmer ve lif oranı yuksek.vücudumuzun ihtiyacı olan herseyı cok az miktarda çeşitli olarak tüketerek hem gözumu hemde bedenımızı doyurmus oluruz bence

Taebo yu ilk sizden duydum teşekürler tavsiyeniz için

Kalkar kalkmaz bir büyük bardak ılık su içtim
1 küçük çery domates
bir kac dal maydonoz nane(yeşillik sabah iyidir)
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
2 ziyah zeytin
bir çatal ucu vişne receli
2 fincan cok az (esmer şeker)çay
20 dk müzik ve dans
(çeşit cok miktar az tabak dolu görunuyor karnım doymasada gözumu doyuruyorum)

Merhaba cnm,aksam yemeğini kesmek çok iyi bunu yap ben yapıyorum.Dünkü menün,sadece pohacamı yedın sabah bence yeterlı değil.Baklava yasak cnm.

aslında kahvaltı etmezdim haftaiçi normalde iş arkadaşlarıyla hem kahvaltı edip hem işleri konuşuyoruz. haftasonu farklı olur.
baklava da işe yeni başlayan 2 arkadaşın ikramıydı. yemeseydim iyi olurdu tabi ama yedim.

Kahvaltı çok önemli mutlaka etmelısın yoksa öğlene çok acıkmıs olursun metabolızman da yavas çalısır.Hafta sonunda ödül günün de hafta içi canın ne çektiyse ye:)günde en az 2 lite su iç ve yeşil çay mutlaka gunde en az 1 fincan iç

evet biraz da ilk günlerden gözümü korkutup vazgeçmemeyim diye çok sıkı yapmıyorum.

Günaydın cnm1 adet simit susam çok değilmii ??yumurta güzel tuz attınmıı?cay demıssınşeker oranı nedır?peynır tam yağlımı

simit çok bulmuyorum ben
yumurtada tuz yok peynir tam yağlı diyet ürünler daha sağlıksız geliyor

şeker yaklaşık 6 yıldır yok hayatımda :)))

merhaba bende evlendıkten sonra fazlasıyla kılo alanlardanım 3.5 yıllık evlıyım ve buzaman ıcınde toplam 25 kılo aldımnasıl yapacagım bılmıyorum cocugum yok sımdı dusunuyoruz ve bu kılolarla hamıle kalırsam halım perısan

Merhaba hoşgeldin,haklısın kilo verıp hamile kalman daha doğru.Sende vamısın bızımle kilo vermeye bugun basladık.

Merhaba hoşgeldin,haklısın kilo verıp hamile kalman daha doğru.Sende vamısın bızımle kilo vermeye bugun basladık.

hosbuldum canım varım tabıkıdeee herkezın zayıfla demesınden bıktım artıkkkk....hep beraber ılerlersek basarabılırız dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…