ben de 9,5 ayda 5 kilo aldım. pzt kendimce başladım ama ben o kadar az yiyemiyorum. ilk hedefim de akşam yemeği sonrasını tamamen kesmek.
sabah 1 poğaça şekersiz çay
öğlen çorba, yemek ve salata
30 dk yürüyüş
akşam çorba, yemek, yoğurt
şeklinde başladım gibi. ama dün 2 baklava yedim mesela.
çok mu yiyorum acaba?
gerçi benim hedefim düzgün beslenmeyi yaşam biçimine dönüştürüp sürekli bu şekilde yaşamak.
evet evet süper hareket berekettir unutmayalımmm :))) hep beraber zayıflayıp çıtır eşler olacağız kocalarımızı kıskandıracağızz :)))
bu arada günaydın herkese
sabah kahvaltım
1 ad simit
1 adt yumurta
2 bardak çay
kk peynir
bol iradeli günler olsun efendim
Merhaba cnm,aksam yemeğini kesmek çok iyi bunu yap ben yapıyorum.Dünkü menün,sadece pohacamı yedın sabah bence yeterlı değil.Baklava yasak cnm.ben de 9,5 ayda 5 kilo aldım. pzt kendimce başladım ama ben o kadar az yiyemiyorum. ilk hedefim de akşam yemeği sonrasını tamamen kesmek.
sabah 1 poğaça şekersiz çay
öğlen çorba, yemek ve salata
30 dk yürüyüş
akşam çorba, yemek, yoğurt
şeklinde başladım gibi. ama dün 2 baklava yedim mesela.
çok mu yiyorum acaba?
gerçi benim hedefim düzgün beslenmeyi yaşam biçimine dönüştürüp sürekli bu şekilde yaşamak.
Merhaba hoşbulduk, 2 çocuk annesiyim. küçüğüm daha 2,5 aylık diyet yapamıyorum. ama taebo harika bir spor.
bir egzersiz türü. karate ve tekvandoya benziyor. yüksek müzik eşliğinde çok hareketli ve acayip kalori yaktıran bir spor. tavsiye ederim vücudu sıkılaştırıyor. ilk başlar biraz ağrı sızı oluyo, ama 3-4 gün sonra vücut alışıyor. seviye seviye başlıyor. tabi ben videonun 25. dakikası pes ediyorum. halim kalmıyo.
Merhaba cnm,aksam yemeğini kesmek çok iyi bunu yap ben yapıyorum.Dünkü menün,sadece pohacamı yedın sabah bence yeterlı değil.Baklava yasak cnm.
aslında kahvaltı etmezdim haftaiçi normalde iş arkadaşlarıyla hem kahvaltı edip hem işleri konuşuyoruz. haftasonu farklı olur.
baklava da işe yeni başlayan 2 arkadaşın ikramıydı. yemeseydim iyi olurdu tabi ama yedim.
Günaydın cnm1 adet simit susam çok değilmii ??yumurta güzel tuz attınmıı?cay demıssınşeker oranı nedır?peynır tam yağlımı
simit çok bulmuyorum ben
yumurtada tuz yok peynir tam yağlı diyet ürünler daha sağlıksız geliyor
şeker yaklaşık 6 yıldır yok hayatımda :)))
merhaba bende evlendıkten sonra fazlasıyla kılo alanlardanım3.5 yıllık evlıyım ve buzaman ıcınde toplam 25 kılo aldım nasıl yapacagım bılmıyorum cocugum yok sımdı dusunuyoruz ve bu kılolarla hamıle kalırsam halım perısan
Hedef kilomuz aynı cnm vericez bu pis kilolarıyaş: 26
kilo:72,8
hedef: 55
boy:1,64
Merhaba hoşgeldin,haklısın kilo verıp hamile kalman daha doğru.Sende vamısın bızımle kilo vermeye bugun basladık.
kılo:80
boy:1.67
hedef:65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?