• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hosbuldum canım varım tabıkıdeee herkezın zayıfla demesınden bıktım artıkkkk....hep beraber ılerlersek basarabılırız dıye dusunuyorum

En çok da aa zayıflamıssın denmesii :52:vericez bende inanıyorum kendımızı çok kasmadan diyet gibi aç kalmadan verıcez:16:

Bunları kaydedıyorum,tablo hazırlıyacaz.Gün içinde neler yediğimizi miktarını yazalım.(gunde en az 2 ltre su şart,bitki çayı,yeşil çay)

tamam canım cok ıyı olur hergunun aksamında mı yazacagız neler yedıgımızı? su fazla tuketmıyorum tuketmem lazım ama baslıyoruzzz startı ver:9::9::9::9::9:

bu arada ısmım nılay:9::9:

En çok da aa zayıflamıssın denmesii :52:vericez bende inanıyorum kendımızı çok kasmadan diyet gibi aç kalmadan verıcez:16:

yazakadar ne versek kar :9::9::9::9::9:bırde ben cok talı yıyorumm ondan nasıl vazgecegım bılemıyorum...ama yapmalıyımmmm saglıgım ve esım ıcınn...esım cok fıt tır kendıne bakar ben ııce saldım hantal gıbı oldum

tamam canım cok ıyı olur hergunun aksamında mı yazacagız neler yedıgımızı? su fazla tuketmıyorum tuketmem lazım ama baslıyoruzzz startı ver:9::9::9::9::9:

bu arada ısmım nılay:9::9:

Sabah.öğle,aksam.ara lar yazalım cnm bende eylul m.o,Su konusunda ben de senın gibiydim 2 lt surahım var damacana şeklinde hergun onu dolduruyorum yanına bır buyuk bardak sureklı yanımda bi kac kez zorladım sonra cnm daha içmek istedi sende dene bu sekılde ödem de atıyorsun.

Sabah.öğle,aksam.ara lar yazalım cnm bende eylul m.o,Su konusunda ben de senın gibiydim 2 lt surahım var damacana şeklinde hergun onu dolduruyorum yanına bır buyuk bardak sureklı yanımda bi kac kez zorladım sonra cnm daha içmek istedi sende dene bu sekılde ödem de atıyorsun.

bende memnun oldum canım...

benım bu sabahım cok vakat:9::9:1 peynırlı gozleme 2 bardak su ve muz...

evet suda son zamanalr da ımeye basladım ama yarım lt bıle degıl gunde normal gunde 1 bardak bıle ıcmem ben ama baslıyorum senın taktıgın guzel cnm bende oyle yapayım

yazakadar ne versek kar :9::9::9::9::9:bırde ben cok talı yıyorumm ondan nasıl vazgecegım bılemıyorum...ama yapmalıyımmmm saglıgım ve esım ıcınn...esım cok fıt tır kendıne bakar ben ııce saldım hantal gıbı oldum

Şeker yasak cnm,sabah çay içerken cok az miktarda esmer şeker kullanabılırsın ama daha sonrasında tamamen kes bence,ben her gun turk kahvesı keyfı yaparım mesela kahve sekersız yanında bır kucuk dilim bitterle:)onun buyuk bır kalorı olcağını dusunmuyorum,elma ye aralarda ve yarım yağlı yoğurt.kahvaltıda bır cay kasığı bal yiyebilirsin vs vs gibi:34:

Şeker yasak cnm,sabah çay içerken cok az miktarda esmer şeker kullanabılırsın ama daha sonrasında tamamen kes bence,ben her gun turk kahvesı keyfı yaparım mesela kahve sekersız yanında bır kucuk dilim bitterle:)onun buyuk bır kalorı olcağını dusunmuyorum,elma ye aralarda ve yarım yağlı yoğurt.kahvaltıda bır cay kasığı bal yiyebilirsin vs vs gibi:34:

sekersız cayı bır ara denedım ıcebılıyorum zaten cok cay seven bırı de degılım...oyle yapacagım artık sımdı cıkmam lazım eşimi doktora goturecegm gelınce tekrar yazarım bu arada bırsey yersem....:3::3::3::3::3:

bende memnun oldum canım...

benım bu sabahım cok vakat:9::9:1 peynırlı gozleme 2 bardak su ve muz...

evet suda son zamanalr da ımeye basladım ama yarım lt bıle degıl gunde normal gunde 1 bardak bıle ıcmem ben ama baslıyorum senın taktıgın guzel cnm bende oyle yapayım

Sağlık beslenmeye baslamak için illaki sabah dan ve klasık pazartesi baslamak gerekmez öğlenden basla cnm tarıh 22.03.2012 saat 12:53 basla,bu pazar cok yakın olduğu için gelecek pazar ilk tartı gunumuz olsun,Muz değil de elma yiyebilirsin cnm.Mesela hafta ıcınde cnmız bıseyler cektı haftada bır gun ödul gunumuz var gun ıcınde mıktarını abartmadan yiyebiliriz(tabi 6 dan sonra yasak yemek yemek)benım ödul gunum pazar sende esın tatil gunuyle aynı gun secebılırsın.BU sekil kendımızı bunaltmadan kılo verırız diye dusunuyorumm:45:

sekersız cayı bır ara denedım ıcebılıyorum zaten cok cay seven bırı de degılım...oyle yapacagım artık sımdı cıkmam lazım eşimi doktora goturecegm gelınce tekrar yazarım bu arada bırsey yersem....:3::3::3::3::3:

Geçmiş olsun cnm görusuruz:3:

kızlar yardım edınnnnn
boy:1,65
kılo:78
yas 23
3,5 yıllık evlıyım bebek yok

guselce yardımm olarakzayıflamak ıstıyorummm ınattı yanı cabuk usanan bırıyım 1 haftadır bolsu ıcıyorum yemeklerden once arasıda buda ıstahsızlık yapıyor suan acıktım su sısem yanımda habıre su ıcıyorum hehe

kızlar yardım edınnnnn
boy:1,65
kılo:78
yas 23
3,5 yıllık evlıyım bebek yok

guselce yardımm olarakzayıflamak ıstıyorummm ınattı yanı cabuk usanan bırıyım 1 haftadır bolsu ıcıyorum yemeklerden once arasıda buda ıstahsızlık yapıyor suan acıktım su sısem yanımda habıre su ıcıyorum hehe

Hoşgeldın cnm,ben suyu 2 lt surahıye doldurup saate bir bardak olarak içiyorum hemde şişkinlik olmuyor sırf suyla olmaz ama

kılo:80

boy:1.67

hedef:65

boy 1,65
yas 23
hedeff 60 ınsallahhhhhh

kızlar bırbırınımıze yardım edelım bende 3,5 yıllık evlıyımmm nly cokyakınız bırbırımızee canımmm bende bu kılo ıle hamıle kalmak ıstemyırm cokzaralıbızım ıcın

Bugün başladık sağlıklı beslenmeye benım kendımce kurallarım
6 dan sonra asla yemek yememek (meyve dahil)cok acıkırsam bı kucuk bardak yarım yağlı süt
en gunde 2 lt su ıcmek
en az 1 fıncan yesil cay ve 1 fıncan diğer form çaylardan
haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş yapmak(çıkmadığım gunler evde muzık acıp dans edıyorum)
haftada bır gun(pazar)ödul gunum.hafta ıcı cnm ne ısterde gun ıcın de abartmadan yiyecem.
haftada bir gun tartı gunu (pazar)
sabahları kahvaltı altın öğun her gun mutlaka edılmelı:):16:

boy 1,65
yas 23
hedeff 60 ınsallahhhhhh

kızlar bırbırınımıze yardım edelım bende 3,5 yıllık evlıyımmm nly cokyakınız bırbırımızee canımmm bende bu kılo ıle hamıle kalmak ıstemyırm cokzaralıbızım ıcın

edelim cnm tabi neler yiyorsun gun ıcın de sabah ara öğlen ara aksam olarak yazıyosun ıcerık mıktar detaylı:)

Hoşgeldın cnm,ben suyu 2 lt surahıye doldurup saate bir bardak olarak içiyorum hemde şişkinlik olmuyor sırf suyla olmaz ama

yok sıfr su degılde az yıyorum caya 2 seker yerıne yavas yavas azaltarak 1,5 seker atıyrm mesalaaa hamur ısıcok nadır ekmek normaldede kullanmıyorum zaten az kahvaltıda tuzu cok kullanıyordum artık oda yok senn kılon ne kdrbılgılrını goremedımde:))

yok sıfr su degılde az yıyorum caya 2 seker yerıne yavas yavas azaltarak 1,5 seker atıyrm mesalaaa hamur ısıcok nadır ekmek normaldede kullanmıyorum zaten az kahvaltıda tuzu cok kullanıyordum artık oda yok senn kılon ne kdrbılgılrını goremedımde:))

Ben 24 yasında
kilo:62
boy:1.70
hedef:55
6 aylık evlıyım:44:

edelim cnm tabi neler yiyorsun gun ıcın de sabah ara öğlen ara aksam olarak yazıyosun ıcerık mıktar detaylı:)

sabah 6,5 da esımı gonderırken 21 tane uzum yıyorum(unutkanlıgı azaltmak ııcın)
kahvaltıyı 9,5- 10 gıbı orta halde yapıyorum

uyku cokvardı azaltım artık onuda 1,2 saat
öglen dek gelırse aklıma yıyorum yada meyve yıyorummm
aksam 7,5 da esım ısten gelınce yemek yıyorumm(1,5 litre gun ıcnde su tuketıyorumm)
cay yanındada cekırdek fılan yada meyveyada bırsey yok sımdılıkk

sabah 6,5 da esımı gonderırken 21 tane uzum yıyorum(unutkanlıgı azaltmak ııcın)
kahvaltıyı 9,5- 10 gıbı orta halde yapıyorum

uyku cokvardı azaltım artık onuda 1,2 saat
öglen dek gelırse aklıma yıyorum yada meyve yıyorummm
aksam 7,5 da esım ısten gelınce yemek yıyorumm(1,5 litre gun ıcnde su tuketıyorumm)
cay yanındada cekırdek fılan yada meyveyada bırsey yok sımdılıkk

Cnm 21 uzum cok:20:onun yerıne 4-5 üzüm 1-2 cevız yıyebılırsın bence
aksam 7,5 da yemek yersen olduğu gibi yağ olur yedıklerın 6 yı gecırme
1,5 suyu 2 ltreye cıkar önce

Süper o zaman bugun başka ekmek yemıyeceksen tabii:21:

evet zaten sadece sabahları ekmek tüketiyorum

öğle yemeğim

1 adet but 2-3 dilim patates (ev salçası sosuyla fırında pişmiş) dün gece kocama yaptım o yedi ben yiyemedim :( şimdi bende yedim.... :)
salata

Benim esımde saat 7 de gelıyor ısten onun yemeğini yapıyorum ama onunla malesef yemıyorum cunku,benım sağlığım daha önemli,Erkek metabolızması yedığını hızlıca yakar ama bızler öyle değiliz.Bencıllık yapıp saat 5 de yiyorum ve ardından yuruyus :)Sende ayrı ye esınle:56:

Back