• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet zaten sadece sabahları ekmek tüketiyorum

öğle yemeğim

1 adet but 2-3 dilim patates (ev salçası sosuyla fırında pişmiş) dün gece kocama yaptım o yedi ben yiyemedim :( şimdi bende yedim.... :)
salata

Öğle menunu beğendım canım patates yerıne bır kucuk kase yoğurt belkı daha ıyı ama olsun aksama sebze salata turu yersın olur bıter:34:

bende ilk evlendiğimiz yıl 64-65 lere çıkmıştım spor yapıyordum 59 lara falan indim enson bıraktım sporuda evde abim ve eşimde biraz kilo almıştı salata yada tek yemek salata şeklinde hepimiz kilo verdik yazın 54 düm.haziranda 3 yılımız bitecek.32 yaşındayım 163 boyum evde vaktim geçiyo çocuk nisanda düşünüyoruz ama biraz kilo verip.
1 haftadır gripim geçen haftaya kadar gayet dikkat ettim 55 dim şimdi 56-57 falan haftayada regli olucam acayip karnım acıkıyo ne yapcam ben yaaa :50: göbeğimin çıkmasından nefret ediyorum.52 olmak istiyorum.azimli kişileri görünce çok seviniyorum.

bende ilk evlendiğimiz yıl 64-65 lere çıkmıştım spor yapıyordum 59 lara falan indim enson bıraktım sporuda evde abim ve eşimde biraz kilo almıştı salata yada tek yemek salata şeklinde hepimiz kilo verdik yazın 54 düm.haziranda 3 yılımız bitecek.32 yaşındayım 163 boyum evde vaktim geçiyo çocuk nisanda düşünüyoruz ama biraz kilo verip.
1 haftadır gripim geçen haftaya kadar gayet dikkat ettim 55 dim şimdi 56-57 falan haftayada regli olucam acayip karnım acıkıyo ne yapcam ben yaaa :50: göbeğimin çıkmasından nefret ediyorum.52 olmak istiyorum.azimli kişileri görünce çok seviniyorum.

Hoşgeldin cnm,bencede kilo verıp cocuk dusunmek cok mantıklı,hamılelıkte zaten fazlasıyla kılo alınıyo onu vermek var tabii:34:5 kılo kadan fazlan var verırsın bence bende hafıf grip gibiyim.Sende katıl bıze beraber verelım:34:

Öğle menunu beğendım canım patates yerıne bır kucuk kase yoğurt belkı daha ıyı ama olsun aksama sebze salata turu yersın olur bıter:34:

akşamları genelde çorba yoğurt yiyorum ve 1 saat sonra elma yiyip kapatmaya çalışıyorum

ve günde 3-3,5 litre su mutlaka içiyorum + 3-4 bardak bitki çayı

ve akşam kocam yemek yerken ben evde spor yapıyorum :)))

akşamları genelde çorba yoğurt yiyorum ve 1 saat sonra elma yiyip kapatmaya çalışıyorum

ve günde 3-3,5 litre su mutlaka içiyorum + 3-4 bardak bitki çayı

ve akşam kocam yemek yerken ben evde spor yapıyorum :)))

Su içmen cok guzel aksamları az yağlı corba bencede olabılır elmayı aksam yeme kılo yapıyomus 6 yı gecırmemeye calıs:32:sporunda iyimiş:15:

Su içmen cok guzel aksamları az yağlı corba bencede olabılır elmayı aksam yeme kılo yapıyomus 6 yı gecırmemeye calıs:32:sporunda iyimiş:15:

a bak bunu hiç duymamıştım hmmm tamöam ozaman elma işni yemekten önce yapayım 5 te elma 6 da yemek :)

Aksamları mutlaka yesıl sebze yemeyı dusunuyorum.Kalorısı en dusuk ve sındırım acısından en ıyı sı kabak.Bilmiyorum sevmeyen varmı ben kendı usulumce pısırıyorum bır cay kasığı zeytınyağla yoğurtla beraber super oluyor çok hafıf.

Hoşgeldin cnm,bencede kilo verıp cocuk dusunmek cok mantıklı,hamılelıkte zaten fazlasıyla kılo alınıyo onu vermek var tabii:34:5 kılo kadan fazlan var verırsın bence bende hafıf grip gibiyim.Sende katıl bıze beraber verelım:34:

hoşbulduk:16:
ben bu yaşıma kadar hiç zayıf olmadım hep normaldim.54 bile olsam benim için iyi.aslında ben çok dikkat ediyorum ama bazen sıkıntıdan yemek yiyorum:50:
akşamları spor yapıp mekik çeken ben şu sıralarda birşey yapmıyorum benim hatam :50:
dolapta dünden makarna var.buzluktan bürüksel lahanası çıkarayıp diyorum biraz mikrodalgada pişirip yanınada azıcık makarna çok mu olur sence :44:

Nehir bizimleysen ve de bu sefer kararlıysan:)yas kılo boy hedef yazarmısın:34:

hoşbulduk:16:
ben bu yaşıma kadar hiç zayıf olmadım hep normaldim.54 bile olsam benim için iyi.aslında ben çok dikkat ediyorum ama bazen sıkıntıdan yemek yiyorum:50:
akşamları spor yapıp mekik çeken ben şu sıralarda birşey yapmıyorum benim hatam :50:
dolapta dünden makarna var.buzluktan bürüksel lahanası çıkarayıp diyorum biraz mikrodalgada pişirip yanınada azıcık makarna çok mu olur sence :44:

Makarna,pilav uzak dur cnm sadece lahana yoğurt:):34:

:)hayırlı olsun yedıklerımızı bıldırelım kızalım bırbırımıze tesvık ıcın:34:

Bugün başladık sağlıklı beslenmeye benım kendımce kurallarım
6 dan sonra asla yemek yememek (meyve dahil)cok acıkırsam bı kucuk bardak yarım yağlı süt
en gunde 2 lt su ıcmek
en az 1 fıncan yesil cay ve 1 fıncan diğer form çaylardan
haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş yapmak(çıkmadığım gunler evde muzık acıp dans edıyorum)
haftada bır gun(pazar)ödul gunum.hafta ıcı cnm ne ısterde gun ıcın de abartmadan yiyecem.
haftada bir gun tartı gunu (pazar)
sabahları kahvaltı altın öğun her gun mutlaka edılmelı:)

Yoğurt ben kendım yapıyorum doğal oluyor.Hemde yarım yağlı sen de yapabılırsın

geçen hafta açık süt aldım haftada bir geliyor birazdan onu arayacağım yarın getirsin diye benimde ilk yoğurt yapma deneyimim olacak ne kadar süt istesem diye düşünüyorum anneme sorup arayacağım.

selam ben geldım bugun benmde ılk gunum henuz uyandım fazla uyumnusum dımı ehehe
yıyeceklerımı yazım sıze cay olmadı daha

sınırsız cay ama sekersız
2 domates
kk peynır ( sadce beyaz)
2 3zeytın
1 dılım ekmek bugun esmer ekmek yok mecbur beyaz yıcem yesıllık falanda yok
alıswerıse gtmem lazım

[QUOTEB=nehirasi;23721269]geçen hafta açık süt aldım haftada bir geliyor birazdan onu arayacağım yarın getirsin diye benimde ilk yoğurt yapma deneyimim olacak ne kadar süt istesem diye düşünüyorum anneme sorup arayacağım.[/QUOTE]

Benim açık sut alma ımkanım yok marketten uht uzun ömurlu yarım yağlı sut ıle yapıyorum kucuk tencerede 1 lt yapıyorum bıttıkçe yıne yapıyorum

selam ben geldım bugun benmde ılk gunum henuz uyandım fazla uyumnusum dımı ehehe
yıyeceklerımı yazım sıze cay olmadı daha

sınırsız cay ama sekersız
2 domates
kk peynır ( sadce beyaz)
2 3zeytın
1 dılım ekmek bugun esmer ekmek yok mecbur beyaz yıcem yesıllık falanda yok
alıswerıse gtmem lazım

Hoşgeldın cnm,guzel menun cnm,alısverıse cıkıp tam buğday çavdar al yesıl cay yok sa ondan da al:34:

Back