evet belım ınce gözukuyor ama tabı 60 değilim olamam da heralde benım evet basen sorunum var ınsallah gıder cnm senınde ağzını bal yesın
Afiyet olsun cnm guzelmıs menun
çok teşekkür ederim hızla ilerliyorum hedefe doğru ama şimdi tartılmıym değilmi pazara kadar:18:
gece mehmet öz'ü izledim sizinlede paylaşayım istedi.
şimdiki kıyafetlerin beden ölçülerini zamanla değiştirmişler 60 lı yıllarda 42 beden bir kıyafetin bel ölçüsü 68,5 iken şimdi ise bu değişiyormuş.
ilk madonna ile 5 cm artmış sonrada bunun devamı gelmiş.
faklı firmalardan alınan kıyafetlerin ölçümlerini yaptılar 86-93-93-96 yani bizi kandırıyorlar 42 beden değilim ama sadece 42 beden örneği verildi yayında.
denerken başka beden kıyafetlerde olabiliyor malum ben 38 im göğüsden ve hani dediğimiz gibi kalıptan dolayı 36 da oluyor.
kadınlar daha küçük beden giyidiklerini görünce malum alışververişi daha cazip görüyorlarmış.
sadece piskolojik bana göre yoksa ne giyersen giy aynısındır kilon değişemzki.yinede anlatatım istedim.
ben kaç bedenim şimdi bilemedim :)
bu arada keten tohumunu öneriyorlar zayıflamak için doğal herşeye mantıklı olduğu sürece varım.aktara gidice alıcam inşallah.
bide bugün show tw de saba tümerle bugünde ender saraç vardı selülütler için ipek kese öneriyor sabah akşam keselemek lazımmış bende araştırıcam bulursam alıcam.selülütlerim var ben 2010 da 64 kiloydum eşim ozaman daha belirgindi azaldı diyor ama benim gözüme güzel görünmüyor onlarlada savaşa başlamam lazım
kahvaltım yarım dilim peynir 5 kaşık yoğurt 6 tane zeytin 4 parmak kaadar tandır ekmeği ve domatesarada 1 bardak çay öğle ve akşam yemeği yani saat 2 de yedim ve akşam yememeyi düşünüyorum 1 kase patates salatası yarım dilim mantarlı su böreği ara 1 kuru incir akşam çok çok acıkırsam 1 bardak şalgam içerim heralde bu arada dün eşimle oturuyoruz bana dediki sana bişey söyliycem ama alınma bende söyle dedim en son nezaman yemek yedin bende 4 te dedim ya dedi ağzın açlık kokuyor sana acıyorum kalk bişeyler ye
bugün pazara gideceğim önerebileceğiniz birşey varmı alayım.
taze yeşillikleri görünce dayanamıyorum alırım kesin.
meyvalarada bakıcam.
kahvaltım yarım dilim peynir 5 kaşık yoğurt 6 tane zeytin 4 parmak kaadar tandır ekmeği ve domatesarada 1 bardak çay öğle ve akşam yemeği yani saat 2 de yedim ve akşam yememeyi düşünüyorum 1 kase patates salatası yarım dilim mantarlı su böreği ara 1 kuru incir akşam çok çok acıkırsam 1 bardak şalgam içerim heralde bu arada dün eşimle oturuyoruz bana dediki sana bişey söyliycem ama alınma bende söyle dedim en son nezaman yemek yedin bende 4 te dedim ya dedi ağzın açlık kokuyor sana acıyorum kalk bişeyler ye
Cnm paylasım ıcın tesekurler,selulıtle alakalı daha öncede yazdım ben kendım bıldım bılelı kese ve kabak lıfı ıle lıflenırım ve selulıtım oldukca fazla,banyo fırcası ve yosun sabunu da kullandım özel hazırlanmıs selulıt yağıda fayda yok daha da coğaldı bu ara,artık cook su ıctım vecok spoer yaptım ıcın az da olsa azalmasını beklıyoum yanı ınsallah.(maydonoz turp bol bol ye faydalıymıs selulıte)bol su bol hareket
canım kızlar duymasın bende alışkanlık sürekli tartılıyorum kilomu ona göre kontrol ediyorum
ama pazarı iple çekiyorum acaba kaçar kilo verdik inceldik mi diye
En basta kabakkkk(kalorısı dusuk ve sındırımı acayıp calıstıryor)acı sıvrı bıber bol yeeee,lahana all benım gıbı suyunu ıc hergun yağ yaktığını dusunuyorum,bol maydonoz.salatalık al cnm
bende o kadar olmayabilir kızlar her defasında söylüyo gibi olucam ama yine başınızı ağrıtayım
bugün yarın regli olucam yani inşallah :)dün olacaktım neyse regliden sonrada çocuk yapmayı düşünüyoruz ben onun için spor yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece.
kaç aydır salatalık almıyorum bu hafta alayım.diğerlerinide alayım.
kabağı nasıl yapıyorsun canım bizimkiler yemiyo kendime kadar alayım.
İnsallah en yakın zamanda bebısınız olur:))cocuk yapmayı dusunenler spor yapmamalımıymıs sakıncası varmıymıs?hamılelıkte yuruyus şart eğer sağlıklı bır hamılelıkse:)yoksa duba oluyorlar hem hareket doğumu kolaylastırıyor
Nekadar pısıreceksen öreneğin bir kılo,1 oata boy soğanı doğruyorum kup kup bir cay kasığı zeytınyağ ıle kavuruyorum.daha sonra yıne küp küp doğradığım kabakları atıyorum ıcıne bıraz karıstırıyorum,1-2 domates doğruyorum yarım bardak su dökup ıcıne pısırıyorum tuz atmıyorum yoğurtla yıyorum
Brawo sana benım de spor dedğim mekık gibi ağır değildi,yuruyus en basıtı bunun bıseye zarar yok yıne söyluyorum bol yuruyus yap cnm.Çıtır anne ol hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?