Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet belım ınce gözukuyor ama tabı 60 değilim olamam da heralde benım evet basen sorunum var ınsallah gıder cnm senınde ağzını bal yesın

canım siz spor yapıyorsunuz kısa zamanda emeğinizin karşılığı gelir böyle devam edilirse neden 90-60-90 hayal olsun ki.
bu yaşlarda farkedip önlem almanız daha güzel bazıları hiç takmıyo bile.
hem yemek yiyip hem kilo vermek nasıl olmuyorsa hareketsiz kalıp niye vucudum sıkı değil demek bi o kadar mantıksız geliyor.
azmin sonu hep zaferdir.
destekte oluyoruz birbirimize hedeflerimize ulaşırız inşallah

gece mehmet öz'ü izledim sizinlede paylaşayım istedi.

şimdiki kıyafetlerin beden ölçülerini zamanla değiştirmişler 60 lı yıllarda 42 beden bir kıyafetin bel ölçüsü 68,5 iken şimdi ise bu değişiyormuş.
ilk madonna ile 5 cm artmış sonrada bunun devamı gelmiş.
faklı firmalardan alınan kıyafetlerin ölçümlerini yaptılar 86-93-93-96 yani bizi kandırıyorlar 42 beden değilim ama sadece 42 beden örneği verildi yayında.
denerken başka beden kıyafetlerde olabiliyor malum ben 38 im göğüsden ve hani dediğimiz gibi kalıptan dolayı 36 da oluyor.
kadınlar daha küçük beden giyidiklerini görünce malum alışververişi daha cazip görüyorlarmış.
sadece piskolojik bana göre yoksa ne giyersen giy aynısındır kilon değişemzki.yinede anlatatım istedim.
ben kaç bedenim şimdi bilemedim :)

bu arada keten tohumunu öneriyorlar zayıflamak için doğal herşeye mantıklı olduğu sürece varım.aktara gidice alıcam inşallah.

bide bugün show tw de saba tümerle bugünde ender saraç vardı selülütler için ipek kese öneriyor sabah akşam keselemek lazımmış bende araştırıcam bulursam alıcam.selülütlerim var ben 2010 da 64 kiloydum eşim ozaman daha belirgindi azaldı diyor ama benim gözüme güzel görünmüyor onlarlada savaşa başlamam lazım

bugün pazara gideceğim önerebileceğiniz birşey varmı alayım.
taze yeşillikleri görünce dayanamıyorum alırım kesin.
meyvalarada bakıcam.

kahvaltım yarım dilim peynir 5 kaşık yoğurt 6 tane zeytin 4 parmak kaadar tandır ekmeği ve domatesarada 1 bardak çay öğle ve akşam yemeği yani saat 2 de yedim ve akşam yememeyi düşünüyorum 1 kase patates salatası yarım dilim mantarlı su böreği ara 1 kuru incir akşam çok çok acıkırsam 1 bardak şalgam içerim heraldebu arada dün eşimle oturuyoruz bana dediki sana bişey söyliycem ama alınma bende söyle dedim en son nezaman yemek yedin bende 4 te dedim ya dedi ağzın açlık kokuyor sana acıyorum kalk bişeyler ye

çok teşekkür ederim hızla ilerliyorum hedefe doğru ama şimdi tartılmıym değilmi pazara kadar:18:

canım kızlar duymasın bende alışkanlık sürekli tartılıyorum kilomu ona göre kontrol ediyorum
ama pazarı iple çekiyorum acaba kaçar kilo verdik inceldik mi diye

Cnm paylasım ıcın tesekurler,selulıtle alakalı daha öncede yazdım ben kendım bıldım bılelı kese ve kabak lıfı ıle lıflenırım ve selulıtım oldukca fazla,banyo fırcası ve yosun sabunu da kullandım özel hazırlanmıs selulıt yağıda fayda yok daha da coğaldı bu ara,artık cook su ıctım vecok spoer yaptım ıcın az da olsa azalmasını beklıyoum yanı ınsallah.(maydonoz turp bol bol ye faydalıymıs selulıte)bol su bol hareket

yarım dilim peynir çok fazla değilmi?peynir ve ekmeğin vucutta şişkinlik yaptığı söyleniyor mayalı olduğu için bide bira.
olabildiğince hamur işinden uzak duralım hem patates salatası hem börek biraz fazla.
erken saatte yediğinde günler uzadığı için acıkma olasılığın çok olacaktır öğünlere çok yüklenmeden atlatırsan senin için daha iyi olur.
bu eşlerde bir türlü yani şişko olunca kilolusun derler yemeyince aç kalıyorsun gerçi benimki beni takdir ediyo banada salata falan yap diyo.
eğer az yemek dikkat etmek eziyetse ki bana göre öyle değil yapmak zorundayız aynalarla barışık olmak için

bugün pazara gideceğim önerebileceğiniz birşey varmı alayım.
taze yeşillikleri görünce dayanamıyorum alırım kesin.
meyvalarada bakıcam.

En basta kabakkkk(kalorısı dusuk ve sındırımı acayıp calıstıryor)acı sıvrı bıber bol yeeee,lahana all benım gıbı suyunu ıc hergun yağ yaktığını dusunuyorum,bol maydonoz.salatalık al cnm

canım kahvaltın tandır ekmeği neden kendıne bol tahılı hem de vıtamınlı ekmek al acıl,öğlen patates salatası ve börek yemeseydın,aksama bıseyler yıyebılırdın ağzında kokmazsana tavsıyem öğlen ya patates salata ye yada börek secım yap,aksam sa salata ye zarar olmaz bır kase corba..bunlarla gecıstır

evet canım bol su,bende maydonoz önce hiç yemezdim evlendikten sonra yemeye başladım.bugün turp alayım
bazen tvde yoga yapıyorlar sadece fitnes yapanlarda kas olur sanırdım vucutları kaslı şaşırdım nasıl yapmışlar bu kasları diye.
vucutlarının her yeriniçalıştırıyorlar esnetiyorlar ve doğru nefes almayla fit kalıyorlar.bende mi yapsam diye düşünmüyo değilim

canım kızlar duymasın bende alışkanlık sürekli tartılıyorum kilomu ona göre kontrol ediyorum
ama pazarı iple çekiyorum acaba kaçar kilo verdik inceldik mi diye

Canım tartılmayalım lutfen bır gun sabah 1 kılo az cıkarsın aksam tatılırsın 1 ,5 kılo fazla bol su ıcıyoruz o gun ıcın vucut ödem tutmus olabılır.

kaç aydır salatalık almıyorum bu hafta alayım.diğerlerinide alayım.
kabağı nasıl yapıyorsun canım bizimkiler yemiyo kendime kadar alayım.

İnsallah en yakın zamanda bebısınız olur:))cocuk yapmayı dusunenler spor yapmamalımıymıs sakıncası varmıymıs?hamılelıkte yuruyus şart eğer sağlıklı bır hamılelıkse:)yoksa duba oluyorlar hem hareket doğumu kolaylastırıyor

kaç aydır salatalık almıyorum bu hafta alayım.diğerlerinide alayım.
kabağı nasıl yapıyorsun canım bizimkiler yemiyo kendime kadar alayım.

Nekadar pısıreceksen öreneğin bir kılo,1 oata boy soğanı doğruyorum kup kup bir cay kasığı zeytınyağ ıle kavuruyorum.daha sonra yıne küp küp doğradığım kabakları atıyorum ıcıne bıraz karıstırıyorum,1-2 domates doğruyorum yarım bardak su dökup ıcıne pısırıyorum tuz atmıyorum yoğurtla yıyorum

1 kase tavuklu corba
1 bardak lahana suyu
1 yarım bardak yy sut
1 bardak do..dan 5 i bıyerde cay
spor:50 dk(5km)tempolu yuruyus
20 dk spor aletlerınde calıstım daha da calıscaktım(yağmurun altında 20 dk dayanabıldım)
50 ip atlama

canım tabiki spor yapılır ama benim spordan kastım ağır hareketler,ben bi ara günde 300-400 mekik çektim ve bir kaç standart vucudumun her yerini çalıştıran hareketler yaptım ondan sonra adet dönemim gecikti hamileyim falan sandım kasıklarım sürekli ağrıyordu kasığımında bi şişlik oluşmuştu vucudumu baya zorlamışım farkında olmadan.hamileyken mekikde çekemem yürüyüş yapılır tabi hareketsiz kalmak istemiyorum eve bisiklet almayı istiyorum hamile kaldıktan sonra bırakmaya niyetim yok kilolu olmak istemiyorum hamilelikten öncede hamileliktede sonrasındada.şimdi spor yapıp bırakırsam vucudum kendini bırakacak bende zorlamak istemediğim için öyle söyledim.

Brawo sana benım de spor dedğim mekık gibi ağır değildi,yuruyus en basıtı bunun bıseye zarar yok yıne söyluyorum bol yuruyus yap cnm.Çıtır anne ol hem

alıp bende deneyeyim haftada 2 kez yapsam hem hafif tarif iyi olur sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…