• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Afıyet olsun cnm guzel,ölcunde de öyle sorun yok nıye iğrenc diyosun yaaa:20:cok az bel göğus tmm dır 2 hafta muddet verıyorum 80 -60-90 az kalmıs gözukuyor cıddı dıyorum:16:

gogusum kucuk kız zaten cok zayfkende 85 dı
sırtım genıs olabılır
belım 60 olsa :(

aranızda sımıt poaca pılav brownı gbı seyler yıyenler gordum kızlar kendınıze gelın yaza 1 2 ay kaldı tiril tiril kıyafetlerı baska kadınlara mı kaptırıcz ırade sabır
ben kavaltıda 1 lıght tost yedım 4 zeytın
evde ne yesıllık ne mevve ne yogrt hıc bısı yok kalmadı ınebılırsem ıncem bugun ınemezsem kocama dıcem al dıe
suanda yesıl cay ıcıorm
efe olulkerımı yazıcam sen yazmıstın ya

soz wermıstım sana ama mezuram dun gece geldı
gogüs 87
bel 70
kalca 95

ıgrenc dımı:18:

canım sen bana göre yine iyisin.ben cuma günü ölçmüştüm haftada 1 ölçeceğim.
benimkileride yazayım.

göğüs 88
bel 71
kalça 94

selam kızlar,
gece eşimin işleri vardı 2.30 da falan yattık sabah 7 de beraber kalkıyorduk normalde ben kalkamamışım sanırım grip olucam üzerimde bir ağırlık vardı 12.30 gibi kalktım tam kahvaltı yapıcam eşim bi mail gönder dedi gitmedi onunla uğraştım.biraz öncede birşeyler yedim yoksa açlıktan ölücektim açken çok sinirli oluyorumda biraz :34:

1 küçük kurabiye kalktığımda yemiştim.
artık benim menüm sabah öğle ara falan gibi oldu :9:

2 kase sebze çorbası
salata(maydonoz domates kivi)

slm afıyet olsun cnm

gogusum kucuk kız zaten cok zayfkende 85 dı
sırtım genıs olabılır
belım 60 olsa :(

Zaten yanlıs yazmısım ya 90-60-90 olmana dıcektım bıaz göğus hareketlerı yap netten bul .Gayet ıyısın cnm benım kac bı daha ölcum

gogus senn bnden cok onmlı degılkı gogos
bel onmlı bıde kalca bıde gobek kısmı bnm asıl sorun yan yaglar

canım senin boyuna göre daha normal duruyordur onun için söylemiştim.
bende göğsüm küçülmesin istiyorum.
belim incelsin sıkılaşsın bide kalçam 90 falan olsun istiyorum cuma tekrar ölçücem çok fark olucağını sanmıyorum.
bide bacak ölçüsü aldım form puanda vardı bende ölçtüm 38 biraz incelse iyi olacak eşim bacakların normal diyor ama ince demiyo bana görede ince değil.

canım senin boyuna göre daha normal duruyordur onun için söylemiştim.
bende göğsüm küçülmesin istiyorum.
belim incelsin sıkılaşsın bide kalçam 90 falan olsun istiyorum cuma tekrar ölçücem çok fark olucağını sanmıyorum.
bide bacak ölçüsü aldım form puanda vardı bende ölçtüm 38 biraz incelse iyi olacak eşim bacakların normal diyor ama ince demiyo bana görede ince değil.

ay ben oraya gıremıorm kayıt ldum sıfre hatalı dıo beceremedım
bacak ben ınce sewıorm normal sewmıorm
ıncecık bole olur olur daha yaza cok var

ayrıca ewet benm boyumdan dolayı haklısın daha ıdare eder
ama bnm sımıtım cok

kızlar sabah ölçseniz daha iyi olur gibi geliyor bana bende öyle yapmıştım gün içindeki yediklerimizle ölçü değişebilir.
kilo ölçümleride sabah yapılıyor.

azın bal yesın
olsam olsam wallahı zıl takıp oynıcem
olc bakım beklıorm

Bu sayfada en ıstıkrarlı gıden kişilerden bırısın sen cnm bana göre sonucun baya ıyı olucak.tabı hedefıne ulasınca kurallarımıza uymaya devam azar azar herseyden yerız.ölctüm
g:89
b:67
k:98(sorun nerde anladınız zaten):52:

Bu sayfada en ıstıkrarlı gıden kişilerden bırısın sen cnm bana göre sonucun baya ıyı olucak.tabı hedefıne ulasınca kurallarımıza uymaya devam azar azar herseyden yerız.ölctüm

bana dıosn sennde gıder o fazlalar sporuda yapıosn mısss

ay ben oraya gıremıorm kayıt ldum sıfre hatalı dıo beceremedım
bacak ben ınce sewıorm normal sewmıorm
ıncecık bole olur olur daha yaza cok var

ayrıca ewet benm boyumdan dolayı haklısın daha ıdare eder
ama bnm sımıtım cok

canım yanlarını çalıştıracak sporlar yapman lazım.
yaşa göre bakılırsa bende idare edrim sanki :52::52::52:

bana dıosn sennde gıder o fazlalar sporuda yapıosn mısss

İNsallah cnm benım ben de en cok o kkkkkk bölgesını vermek ıstıyorum.spor demısken ben cıkıyorum sporuma sımdı hava soğuk artık atkı bere:D:52:

canım senin belin inceymiş avantajlısın bence.yürüyüş falan yapıyorsun yakında basendende gider.

bır turk kahvesı şekersız(mınık bıtter yedım tek kare)sekersız kahve sevmıyorum hanı onla tamamladım
2 lt su tmm
sımdı spor görusuruz kızlarr:16:

canım senin belin inceymiş avantajlısın bence.yürüyüş falan yapıyorsun yakında basendende gider.

evet belım ınce gözukuyor ama tabı 60 değilim olamam da heralde benım evet basen sorunum var ınsallah gıder cnm senınde ağzını bal yesın:16:

yok sennde gayet ıyı
ole ahım sahım kılomuz yok bızım
ama ne var zayıf degılız fıt
fıt olamk ıcın 10 ar er cmler verılecek

bende o kadar olmayabilir kızlar her defasında söylüyo gibi olucam ama yine başınızı ağrıtayım :1:
bugün yarın regli olucam yani inşallah :)dün olacaktım neyse regliden sonrada çocuk yapmayı düşünüyoruz ben onun için spor yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sadece.

Back