Afıyet olsun cnm guzel,ölcunde de öyle sorun yok nıye iğrenc diyosun yaaacok az bel göğus tmm dır 2 hafta muddet verıyorum 80 -60-90 az kalmıs gözukuyor cıddı dıyorum
gogusum kucuk kız zaten cok zayfkende 85 dı
sırtım genıs olabılır
belım 60 olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afıyet olsun cnm guzel,ölcunde de öyle sorun yok nıye iğrenc diyosun yaaacok az bel göğus tmm dır 2 hafta muddet verıyorum 80 -60-90 az kalmıs gözukuyor cıddı dıyorum
aranızda sımıt poaca pılav brownı gbı seyler yıyenler gordum kızlar kendınıze gelın yaza 1 2 ay kaldı tiril tiril kıyafetlerı baska kadınlara mı kaptırıcz ırade sabır
ben kavaltıda 1 lıght tost yedım 4 zeytın
evde ne yesıllık ne mevve ne yogrt hıc bısı yok kalmadı ınebılırsem ıncem bugun ınemezsem kocama dıcem al dıe
suanda yesıl cay ıcıorm
efe olulkerımı yazıcam sen yazmıstın ya
soz wermıstım sana ama mezuram dun gece geldı
gogüs 87
bel 70
kalca 95
ıgrenc dımı:18:
Evet cnım cok haklısın bahane üretiorum sürekli ( taam kızma Dur dicem artık bu gidişe :)
selam kızlar,
gece eşimin işleri vardı 2.30 da falan yattık sabah 7 de beraber kalkıyorduk normalde ben kalkamamışım sanırım grip olucam üzerimde bir ağırlık vardı 12.30 gibi kalktım tam kahvaltı yapıcam eşim bi mail gönder dedi gitmedi onunla uğraştım.biraz öncede birşeyler yedim yoksa açlıktan ölücektim açken çok sinirli oluyorumda biraz
1 küçük kurabiye kalktığımda yemiştim.
artık benim menüm sabah öğle ara falan gibi oldu
2 kase sebze çorbası
salata(maydonoz domates kivi)
canım sen bana göre yine iyisin.ben cuma günü ölçmüştüm haftada 1 ölçeceğim.
benimkileride yazayım.
göğüs 88
bel 71
kalça 94
gogusum kucuk kız zaten cok zayfkende 85 dı
sırtım genıs olabılır
belım 60 olsa
Zaten yanlıs yazmısım ya 90-60-90 olmana dıcektım bıaz göğus hareketlerı yap netten bul .Gayet ıyısın cnm benım kac bı daha ölcum
gogus senn bnden cok onmlı degılkı gogos
bel onmlı bıde kalca bıde gobek kısmı bnm asıl sorun yan yaglar
canım senin boyuna göre daha normal duruyordur onun için söylemiştim.
bende göğsüm küçülmesin istiyorum.
belim incelsin sıkılaşsın bide kalçam 90 falan olsun istiyorum cuma tekrar ölçücem çok fark olucağını sanmıyorum.
bide bacak ölçüsü aldım form puanda vardı bende ölçtüm 38 biraz incelse iyi olacak eşim bacakların normal diyor ama ince demiyo bana görede ince değil.
azın bal yesın
olsam olsam wallahı zıl takıp oynıcem
olc bakım beklıorm
Bu sayfada en ıstıkrarlı gıden kişilerden bırısın sen cnm bana göre sonucun baya ıyı olucak.tabı hedefıne ulasınca kurallarımıza uymaya devam azar azar herseyden yerız.ölctüm
g:89
b:67
k:98(sorun nerde anladınız zaten)
ay ben oraya gıremıorm kayıt ldum sıfre hatalı dıo beceremedım
bacak ben ınce sewıorm normal sewmıorm
ıncecık bole olur olur daha yaza cok var
ayrıca ewet benm boyumdan dolayı haklısın daha ıdare eder
ama bnm sımıtım cok
canım yanlarını çalıştıracak sporlar yapman lazım.
yaşa göre bakılırsa bende idare edrim sanki
bana dıosn sennde gıder o fazlalar sporuda yapıosn mısss
Bu sayfada en ıstıkrarlı gıden kişilerden bırısın sen cnm bana göre sonucun baya ıyı olucak.tabı hedefıne ulasınca kurallarımıza uymaya devam azar azar herseyden yerız.ölctüm
g:89
b:67
k:98(sorun nerde anladınız zaten)
canım senin belin inceymiş avantajlısın bence.yürüyüş falan yapıyorsun yakında basendende gider.
yok sennde gayet ıyı
ole ahım sahım kılomuz yok bızım
ama ne var zayıf degılız fıt
fıt olamk ıcın 10 ar er cmler verılecek