Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

aslına bakarsan şu konuda çok haklısın sevdiğim yemekleri yapıyorum e yapınca da yeniyo tabi ama şöyle bişey var benim yemek yeme miktarımda değişme yok o yüzden d.kontrol hapı aldırdı diyorum günde 8 dk spor yapmaya başladım ve 5i bir yerde çayı denemek istiyorum. beslenme lisytesine çok uyamam ama dikkat edip spor yapıp bi de çayı ekleyince fayda görürüm inlşallah. bu çayın lipton markasını gördüm ondan almayı düşünüyorum bakalım fayda görürüm inşallah

sabah: 8.00

1 çay bardağı süt
1/2 çay bardağı çay şekersiz
1 yumurta
3 zeytin
4 yeşil biber

ara: 10.00

1 çay bardağı çay şekersiz
2 kremalı bisküvi

öğle:12.00

yarım kase çorba
4-5 yemek kaşığı bezelye yemeği
1 çay bardağı süt

8 dk spor işini görüyormu (en az 30 dk orta tempoda yapmalısın )?? çay dediğim gibi ödem attırıyor içmeni tavsiye ederim... akşam erken yemeye çalış 18:00 geçirme mesela o şekilde verirsin

bugün 100 gr almışım 70,5
halbuki kaçamak yapmadım. 1,5 saat de egzersiz ve plates yaptım
adet günüm yaklaştı ondan mı acaba?

guzel cnm,ama sutun yağlı değilse guzel

hepsi kabulüm de doktorun verdiği listeye göre benim saat 21 de 1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı süt ya da 50 gr dondurma yemem gerekiyor:)

Son düzenleme:
hepsi kabulüm de doktorun verdiği listeye göre benim saat 21 de 1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı süt ya da 50 gr dondurma yemem gerekiyor:)

Saat aksam 6 dan sonra yemedğin surece sorun yok,süt aralarda bende ıcıyorum yarım yağlı ama:)50 gr dondurmada cok değil

Kızlarrr dün cok yogundumm işyerinde yerimden kalkamadığımdan ekmek arası sipariş verip yedim :/ bugünde öglen biraz pilav kaçırdım üff bu iradesizliime sinir oluyorum neyse bundan sonra dikkt edicemm bide bu Callanetics egzersizlerine başlamak istiyorum işyerinde bi kız yapmış cok faydalı dedi bakalımm

Canım ıradesızm dıye bahane yaratma kendıne aclığını yatıstırıcak daha az kalorı sağlıklı seyler bulundur evden götur,artık sıkı sıkı baslasan su sağlıklı yasamaya ıyı olur
bu topıcte bana ılk cevap veren sensın ama bır turlu dıkkat etmeyen eteleyende sensın artık bır DUR de kendınebıraz ağır oldu

Son düzenleme:
aranızda sımıt poaca pılav brownı gbı seyler yıyenler gordum kızlar kendınıze gelın yaza 1 2 ay kaldı tiril tiril kıyafetlerı baska kadınlara mı kaptırıcz ırade sabır
ben kavaltıda 1 lıght tost yedım 4 zeytın
evde ne yesıllık ne mevve ne yogrt hıc bısı yok kalmadı ınebılırsem ıncem bugun ınemezsem kocama dıcem al dıe
suanda yesıl cay ıcıorm
efe olulkerımı yazıcam sen yazmıstın ya

soz wermıstım sana ama mezuram dun gece geldı
gogüs 87
bel 70
kalca 95

ıgrenc dımı:18:

Yazıcam sana lınk atıcam cnm

merhaba efeeylül son adımdaki yapıştırma işlemini yapamadım. ek bilgiler diye yer nerde var bulamadım kadınlar klübünde.
sabah 1 dilim ekmek ve beyaz peynir şekersiz çay
öğlen ayran ve yağsız tost
şimdilik bu kadar.

Evet cnım cok haklısın bahane üretiorum sürekli ( taam kızma Dur dicem artık bu gidişe :)

1 kasık yag ıle yapılmıs
sulandırılmıs tarhana corbası yıorm suan
25 yemek kasıgı kadar 1 kase

selam kızlar,
gece eşimin işleri vardı 2.30 da falan yattık sabah 7 de beraber kalkıyorduk normalde ben kalkamamışım sanırım grip olucam üzerimde bir ağırlık vardı 12.30 gibi kalktım tam kahvaltı yapıcam eşim bi mail gönder dedi gitmedi onunla uğraştım.biraz öncede birşeyler yedim yoksa açlıktan ölücektim açken çok sinirli oluyorumda biraz

1 küçük kurabiye kalktığımda yemiştim.
artık benim menüm sabah öğle ara falan gibi oldu

2 kase sebze çorbası
salata(maydonoz domates kivi)

bende senn gbıyım
asla oglenım aram yok
2 de kavaltı edıorm

7 gbı aksam yemegı mecbur anca denk gelıo

menun guzel ama kurabıyede katı yag var sekerım aman dıkkat

bende senn gbıyım
asla oglenım aram yok
2 de kavaltı edıorm

7 gbı aksam yemegı mecbur anca denk gelıo

menun guzel ama kurabıyede katı yag var sekerım aman dıkkat

eşimle birlikte kalkarım normalde bu sefer böyle oldu.
çorba ile ekmek yemedim canım kurabiye yedim diye.
sabah çay demledim 1 bardak bile içemedim.şimdi yine demledim 1-2 bardak içerim.

zaten sizden korkumdan birşey yemiyorum
fıstık gibi olmamız lazım dimi

ewet yeme sakın valla az kaldı yaza
bende kendımı olctum sınır oldum

Afıyet olsun cnm guzel,ölcunde de öyle sorun yok nıye iğrenc diyosun yaaacok az bel göğus tmm dır 2 hafta muddet verıyorum 80 -60-90 az kalmıs gözukuyor cıddı dıyorum

sana verdığım lınkı okuyosun ya bıraz asağı ınınce bır kısı cvp vermıs yenı ek bılgıler dıye o kısımda bır lınk daha var onu tıklıyacaktın tam olarak neyı eklıyıp nasıl yapıstırıcağın şema halınde gösterıyor. bu arada menun gayet ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…