bu sabah yine yarım poğaça yedim ve şu saate kadar 4 büyük bardak şekersiz çay içtim. tuvalete koşup duruyorum zaten.
öğleyin de domates çorbası ve barbekü soslu piliç varmış yemekte. onları yiyeceğim. salata da yerim sirkeli. yağ dökmüyorum.
sorun yok başaranlar olarak kalacağız :)) (bu arada ben bu günle(sabah tartılmıştım) beraber 1.100 gr vermişim bile dayanamaıyorum ben tartılıyorum ama beni dahada hırslandırıyor bu durum :))
ama ben ayın 19 unda başladım... iyi olan kazansın
superrrrrr
canm ya ben regl ocam 1 nısan gbı kesın ben kılo wermemıs almıs cıkıcam tartıda
Bence cok tartılma ee pazar gunumuz nerde kaldı cnm
napim yahu dayanamıyorumbu gün tartılmadım pazara kadar sabredeceğim artık ... bu arada ben pazar günü burada olmayacağım istanbula annemlerin yanına gidiyorum ama pzt si yzarım pazar tartılırım :)
arkadaşlar merhaba, foruma yeni üyel oldum. bende 1,80 boyundayım ve 80 kiloyum. bakınca fazla kilom yok gibi dursada ben yinede 17 kg vermek istiyorum. diyete başladım. lütfen banada destek olun.
birde kızlar bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? thicker weight loss yazan
slm ben yeniyim herkese formda günler diliyorum
8 ay oldu evleneli ama benim kilo artışımda beslenmem yemek yemenin değil d.kontrol haplarının etkisi oldu 55 kilo dan 65 kiloya çıktım kotlarım olmuyo kıyafetlerim güzel durmuyo çünkü hayatımk boyunca 55in üstüne çıkmadım altına çok indim ama üstü olmadı çok kötü hissediyorum kendimi
5i bir yerde çayını denemek istiyorum aranızda deneyen var mı acaba fayda gördünüz mü?:26:
Sabret tabı sabreden dervıs ne olmusbu arada senın sabah menun yok nıyekı
slm ben yeniyim herkese formda günler diliyorum
8 ay oldu evleneli ama benim kilo artışımda beslenmem yemek yemenin değil d.kontrol haplarının etkisi oldu 55 kilo dan 65 kiloya çıktım kotlarım olmuyo kıyafetlerim güzel durmuyo çünkü hayatımk boyunca 55in üstüne çıkmadım altına çok indim ama üstü olmadı çok kötü hissediyorum kendimi
5i bir yerde çayını denemek istiyorum aranızda deneyen var mı acaba fayda gördünüz mü?:26:
birde kızlar bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz? thicker weight loss yazan
Ben dikkat ettim de ogleden sonra 3-4 arasi abur cubur istegi geliyor, resmen kriz seklinde.
Sabah mini boy tam cavdarli galeta yedim 4 adet ve yagsiz peynir.
Su an ihlamur iciyorum limonlu.
Tartilmak istemiyorum heyecanlandiriyorum kendimi ama sanki gobek kismimda bir azalma oldu.
İnsallah bana oyle gelmiyordur
yaa aynısı tatlım ondan yazmadım
yarım simit
kk peynir
yumurta
4-5 zeytin
şekersiz çayy :)
doğum kontrol hapı kilo yapmazda iştah açar cnm e bide hareketsizlik eklendiyse ( e tabi annelerimiz yemek yaptığında beğenmezsek yemiyordum ama şimdşi beğendiğimiz yemekleri yapıp hepsini yiyoruz :) bende kullanıyorum ve iştahım açıldığı için kilo aldım ben bir dönem özellikle ayrı ayrı alıp kaynatıp içtim 5 otu severim tadında ödem attırma konusunda sevdiğim bir çaydır ama kilo vermek iç.in sadece çay yetmez. ben şimdi doğadanın 5i biryerde sallama çayını içiyorum onuda deneybilirsin ...
1 fıncan yesıl cay(şekersız)
1 kase tavuklu corba
1 lt su
afiyet olsun cnm
benim bu günlerde pek iştahım yok (şanslıyım) ara bile yapmıyorum galiba beynim çok alıştı şu az yeme işine su ve çay tutuyor ama elma yiyorum akşam üzeri mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?