• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Arkadaslar itiraf etmek zorundayim

Ara ogunde 4 tane mini browni yedim yaninda da 2 avuc cig findik ve sut.

Uzgunum soylemek zorundaydim.

Aksam yemeginde ekmeksiz, zeytinyagli kereviz, azicik corba ve salata.

5 km yuruyecektim ancak hava asiri soguktu. 2 km yuruyebildim sadece

Su anda papatya cayi iciyorum.

Diyeti bozmus oldum dimi?

biriz fazla kaçırmışsın:34:ama bence yarın telafi edebilirsin

ozaman seninkini saymayız çünkü evet 1 hatta 2 kilo fazla çıkıyor insan sen daha sonraki pazar sayılırsın ve böylece bidahaki hafta bissüsrü kilo vermiş olursun :))

aa unutmuşum haklısınız regli olunca fitness salonlarında tartmıyorlar değerler farklı çıkıyor.bu arada bugün henüz olmadığıma göre yarın bende regli olabilirim.sabah tartılayım :)

doğum gününden yeni geldim ve ve veeee söz verdiğim gibi kek yemedim:20:

ne yedin diye soracaksınız biliyorum vallahi herkes tabağına bir sürü şeyler aldı.
bense peynirli gül böreği ( yarısı )
1 kaşık patates salatası

pasta kurabiye falan birşey yemedim.belki yine fazla diyeceksiniz ama böyle ortamlarda zor olabiliyor,tabağımı da kendim hazırladım çünkü doldurulmuş tabakları bitirmek zorunda kalıyoruz.:20:
az yedim kendimi tuttum hafta sonu abartmıştım bugünkü halimi sevdim kendime şaşırdım vallahi :21:
aynen kemerleri sıkmaya devam :10:

günaydın kızlar sirkeli suyumu içtim,light ekmekli yağsız tostumu yiyorum....

istiyoruz ama hamile değilim daha belli değil yani
ben öylesine ekledim olsaydım nasıl süreç olurdu diye hamile olmazsam silecem o çizelgeyi

Hosgeldın destına,
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara:(bıtkı cayları ve lıght,yarım yağlı sut olabılır)

kızlarrr..bende geldim selam :)
bende 57 kg idim çıtı pıtı bebemi 83 ile doğurdum şu an 61 kg um hala emziriyorum ve evde spor yapıyorum delirmiş gibi :))

Hosgelmıssın cnm,allah bağıslasın bebısını.eğer bızle sağlıklı yasamak ıstıyorsan
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara:(bıtkı cayı veya lıght,yarım yağlı sut olabılır)

kızlar bu arada şu sinemaki maskesi varya saç uzatmak için,dün onada başladım yaza inşallah hem zayıf hem uzun saçlı girebilirim...

Arkadaslar itiraf etmek zorundayim

Ara ogunde 4 tane mini browni yedim yaninda da 2 avuc cig findik ve sut.

Uzgunum soylemek zorundaydim.

Aksam yemeginde ekmeksiz, zeytinyagli kereviz, azicik corba ve salata.

5 km yuruyecektim ancak hava asiri soguktu. 2 km yuruyebildim sadece

Su anda papatya cayi iciyorum.

Diyeti bozmus oldum dimi?

Canım dıyette değiliz sağlıklı yasıyoruz,ama pes etme zararın neresınden dönersen kar.Ara da 4 mını brownın cooookk,ben dun hem temızlık yaptım hem yuruyus yaptım hemde alet calıstım,kendıme mınık ödul benımo yedım ama bır tane tek lokmalık abartmadan ye mınık ödullerını,Ne kadar enerhı sarfedıyosan ona göre yedıklerını ayarla tavsıyem.

kızlar bu arada şu sinemaki maskesi varya saç uzatmak için,dün onada başladım yaza inşallah hem zayıf hem uzun saçlı girebilirim...

Bende okudum o topığı ama dusundum,ya saclarıma zarar verırse sırf uzasın dıye saclarımın zarar görmesını ıstemem,sağlıksız uzun sac sevmem:)))

Kalkar kalkmaz bır buyuk bardak su ıctım
5 dk sonra bır buyuk bardak su daha(ıcıne 4-5 damla lımon sıktım midemi temızlesın dıye)
1 domates
1 kucuk sıvrı bıber(super metabolızma calıstıryo sındırım yanı anlatamam)
2 sıyah zeytın
1 yesıl zeytın
1 kk yarım yağlı peynır
1,5 dilim cok tahıllı ekmek
2 fıncan cay
Maydonozum bıttı yıyemıyorum(Selülit derdı olanlar bol bol maydonoz tuketsın cok ıyımıs)

Bende okudum o topığı ama dusundum,ya saclarıma zarar verırse sırf uzasın dıye saclarımın zarar görmesını ıstemem,sağlıksız uzun sac sevmem:)))

bende sarı sevdam yüzünden saçlarımı omuzda kestirmek zorunda kaldım kısa saçı hiç sevmem,daha önce annem denemişti bi problem çıkmadı inşallah bendede çıkmaz haberdar ederim sizleri....

Kalkar kalkmaz bır buyuk bardak su ıctım
5 dk sonra bır buyuk bardak su daha(ıcıne 4-5 damla lımon sıktım midemi temızlesın dıye)
1 domates
1 kucuk sıvrı bıber(super metabolızma calıstıryo sındırım yanı anlatamam)
2 sıyah zeytın
1 yesıl zeytın
1 kk yarım yağlı peynır
1,5 dilim cok tahıllı ekmek
2 fıncan cay
Maydonozum bıttı yıyemıyorum(Selülit derdı olanlar bol bol maydonoz tuketsın cok ıyımıs)
,

güne güzel başlamışsın canım,bende maydanozu çok severim hele selülitlere iyi geliyosa daha çok yerim bundan sonra...

Hergun ıcıyomusun sırkelı su ve de ıcıne bal atmıyormusun?

benim arkadaşım spor hocası canım ondan duydum incelmeye yarıyor,hergün sabah şu kocaman bira bardağı gibi bardaklar varya ona 2 tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum,uyanınca ilk işim bu oluyo büyük bardakla içince tadıda hissedilmiyo hem....

bide spordan sonra süt iç dedi bana yağ yakımını hızlandırıyomuş daha denemedim.....

benim arkadaşım spor hocası canım ondan duydum incelmeye yarıyor,hergün sabah şu kocaman bira bardağı gibi bardaklar varya ona 2 tatlı kaşığı sirke koyup içiyorum,uyanınca ilk işim bu oluyo büyük bardakla içince tadıda hissedilmiyo hem....

bide spordan sonra süt iç dedi bana yağ yakımını hızlandırıyomuş daha denemedim.....

Zayıflama kürlerınde de var,kimisi yağ yakıyor dıyor bende kullandım etkısı var ama bır dıyetısyende mıdeye zarar verıyor demıs,İkilemde kalıyor ınsan,bence ıcıne bal koy cunku elma sırkesı mıdene zarar verır,bızım bır tanıdığımız bunu kullanıyormus ve bır gun yolda bayılmıs,ulsermıs haberı yok mıde zarar görmus,mıden sağlam sa ıc bence.
Ben 2-3 gune bır sabah ac karna ıcıyorum balla fazlasından korkarım:34:

bu sabah yine yarım poğaça yedim ve şu saate kadar 4 büyük bardak şekersiz çay içtim. tuvalete koşup duruyorum zaten.

öğleyin de domates çorbası ve barbekü soslu piliç varmış yemekte. onları yiyeceğim. salata da yerim sirkeli. yağ dökmüyorum.

Back