• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

istiyoruz ama hamile değilim daha belli değil yani
ben öylesine ekledim olsaydım nasıl süreç olurdu diye hamile olmazsam silecem o çizelgeyi

amin ama inan sabırını veriyor allah onun o güler yüzünü görünce herşeyi unutu veriyorsun tüm sorunlar yok olup gidiyor Allah sanada nasib etsin işallah:emir_bebek:

ben kendımde ne o sabrı ne o gucu ne o ıradeyı ne o sefkatı bulamıorm
ama yıllar ne gosterır bılınmez sımdıkı planımız 2 kısı yaslanmak:21:
erkekler zaten bebek gbı 2 bebek dusunemıorm

ben kendımde ne o sabrı ne o gucu ne o ıradeyı ne o sefkatı bulamıorm
ama yıllar ne gosterır bılınmez sımdıkı planımız 2 kısı yaslanmak:21:
erkekler zaten bebek gbı 2 bebek dusunemıorm

bende aynı düşünceye sahiptim ve ben 19 yaşında anne oldum yaşımın küçük olmasına rağmen öyle güzel bakıyorum öyle sabırlıyımki ona karşı ama inan marifet bende değil bana bu sabrı gücü sevgiyi merhameti veren Allahta bizim evliliğimizde bazı sıkıntılar vardı eşimle(ufak tefek:34:)ama oğluma hamile kalır kalmaz hepsi birdah gelmemek üzere gitti yani zamanını en iyi sen bilirsin tabi ama dünyanın en tarif edilemez duygusu ANNELİK

bende aynı düşünceye sahiptim ve ben 19 yaşında anne oldum yaşımın küçük olmasına rağmen öyle güzel bakıyorum öyle sabırlıyımki ona karşı ama inan marifet bende değil bana bu sabrı gücü sevgiyi merhameti veren Allahta bizim evliliğimizde bazı sıkıntılar vardı eşimle(ufak tefek:34:)ama oğluma hamile kalır kalmaz hepsi birdah gelmemek üzere gitti yani zamanını en iyi sen bilirsin tabi ama dünyanın en tarif edilemez duygusu ANNELİK

asla demıorm ama kısmetse olur zaten naparsam yapıyım
allah bebegıne saglık uzun omur versın erkekmı kızmı
sen baya kucuk anne olmussn
kac yasında ewlendın esındemı kucuk

Son düzenleyen: Moderatör:
asla demıorm ama kısmetse olur zaten naparsam yapıyım
allah bebegıne saglık uzun omur versın erkekmı kızmı
sen baya kucuk anne olmussn
kac yasında ewlendın esındemı kucuk

ben 17 yaşındaydım evlendiğimde eşim şimdi 23 ben 20 yaşındayım bi erkek çocuğum var:emir_bebek: 8 aylık adı halil ibrahim:32:

kızlarrr..bende geldim selam :)
bende 57 kg idim çıtı pıtı bebemi 83 ile doğurdum şu an 61 kg um hala emziriyorum ve evde spor yapıyorum delirmiş gibi :))

ben 17 yaşındaydım evlendiğimde eşim şimdi 23 ben 20 yaşındayım bi erkek çocuğum var:emir_bebek: 8 aylık adı halil ibrahim:32:

adıyla yasasın forumda goruyorm hep garıp ısımler koyuolar turk ısımlerını sewıom bende
allah senıde esınden ayırmasın
ınsallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar itiraf etmek zorundayim

Ara ogunde 4 tane mini browni yedim yaninda da 2 avuc cig findik ve sut.

Uzgunum soylemek zorundaydim.

Aksam yemeginde ekmeksiz, zeytinyagli kereviz, azicik corba ve salata.

5 km yuruyecektim ancak hava asiri soguktu. 2 km yuruyebildim sadece

Su anda papatya cayi iciyorum.

Diyeti bozmus oldum dimi?

Back