Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

eylul aklımdaykene soleyımm dun tartıda 300 gr verdıgımı gordum regl de oldumm 70.6 ıle haftayı kapttım buhafta spora basladımmm

25mekık
50 petal
50 makas yaptımm az once kısmet bakalımbu hafta 69 gormek ıstıyorumm ınsllll

mankenden haber yok sanırımm
eylulvum bu ada olmadı hadı hayırlısı ınsl
herkese selamlarr muckk

eylülll nerdesinn....
ben 200gr vermişim canım 76,8 çıktım bu hafta bilgine...:)

güncelledim canım super gidiyosun toplamda cok kılo verdın

Hayırlısı canım ben eminim mujdeli haberın en kısa zamanda gelicek,haber var cok uyuyomuş manken:))

merhaba , bende aranıza katılmak ıstıyorum çizelgeye eklemenizi rica ederim. genel amlamda baktım topıgınıze hepsını okuyamadım tabı kılo bıldırımlerı ne zaman yapılıyor. ben bugun basladım kahvaltı ıle bırlıkte kılo verme çabama birazdan yuruyuse gıdecegım geldıgımde de 8dakikalık göbek egzersizi yapacagım.

kahvaltıda yedıklerım 1dılım tam bugday ekmegi, beyaz peynır, domates, yesil biber, karısık bıtkı çayı...

yaşım 24 , boyum 170cm , kilom ise 67, hedef kilom 57. motıvenıze ve bilgilerinize ihtiyacım var... tşk.

,

ayrıca 2011 hazıran ayında evlendıgımde 60 kıloydum aradan gecen bu kısa zamanda da utanmadan 7kılo aldım kendıme cok kızıyorum cokkkkk

hosgeldınız,kahvaltı güzel olmus kac dk spor yapıyosunuzz?

,

ayrıca 2011 hazıran ayında evlendıgımde 60 kıloydum aradan gecen bu kısa zamanda da utanmadan 7kılo aldım kendıme cok kızıyorum cokkkkk

sadece sen değil bır cok kısı evlenınce kılo alıyor kızma kendıne:))

gün içinde yediklerini yazıyosun,pazar günleri sabah aç karna wc cıktıktan sonra kg bildirim yapıyosun,haftada en az 3-4 gün spor en az 45 dklık yapıyosun,gunde 2 dılım fazla ekmek yemiyosun,beyaz ekmek yasak(tam buğday yada cavdar)(hamur işi yasak,aksam gec saate 7 den sona hıc bı sey yemıyosun süt yağsız içebılırsın ya da bitki çayı,şeker kesilecek kesilemiyorsa azaltılacak)günde 6 öğün yenecek 3 ana,3 ara aralarda meyve yoğurt,yulaf ezmesivs tavsıye ederım..
şimdilik bu kadar soruların varsa cevap veririm,zamanın varsa gecmıs sayfalara bakarsan yararlı bilgiler edinebilirsin..
1.sayfada tabloda ekledım hayırlı olsun insallah pes etmez devam eder hedefine ulasırsın..

Son düzenleme:
sabah:09:30
-nıvea ıle dınamık sabahalr 30 dk
-50 yatarak petal

kahvaltı10:15
-1 kucuk domates
-1 kucuk salatalık
-4 sıyah zeytın
-2 catal sucuklu yumurta
-1 dılıme yakın cavdar ekmegi
-1 kupa yesıllcay sekersız
-

ara:1 yesıl elma

ögle15:00
-1 kucuk kase lahana corbası
-ark.olacagım bırsey yersem onu eklerimm

ara00
-mısır gevregii

aksam00
-sımdılık bılmmıyourm esım yogurtlu makarna ıstıyor ama
benım ıcın ne pısırrım bılmıyorumm ama hafıf olacagı kesinnnn

3 lt yakın su
2 kupa yesıl cay
50 mekık daha

hos geldın cnm yasımız aynı benden zayıfsın tatlımm radelı olarak sıksık yıyerek aksam 7 den sonra yemeyı kapatark zayıflamaya baslaya bılırsın ara ogunler yap kendıne ac kalma sabh ve ogleyı sık ye aksamı hafıf gecır ve yapabıldıgınce spor ve yuruyus yapppp

spordan geldım 1bucuk saat yuruyus yaptım ve evde 8dakıkalık gobek egzersızı yaptım . vazgemek istemıyorum oldukça iddialıyım bu sefer

sabah-:9 :45--leslıe ıle 1 ml veee ender saracıle 10 haretket toplamda 45 dk sporr

kahvaltı00
-1 dılıme yakın kepek ekmgi
-1 dometes kucuk,
-yrm k.kutusu peynır
-3 catal patates az yagda teflonda kup kup halı

ara:yok

ögle:yrm a yakın tavuk doner(ark.için hastanedeydım kosturmaca ancak bu)

ara:yok-3 st boyunca ayaktayımm

aksam30
-hamsı tava az yag ve mısır unu ıle yaptım(1 porsıyon kdr)
-2 catal havuc kara lahana salatası

su:3 lt yakın gelıp gıdıp bardak bardak ıcıyorum cıım yanıyorrr

spor:45 dk + 3 st kosturmaca

yesıl cay :2 kupa

Teşekkürler eylülcüm bu form beni dahada motive ediyor iyiki varsınız...

bugunkü menüm

sabah uyanınca 1 bardak maydonoz suyu

kahvaltı bugun canım istemedi 3 tane hoşbeş gofretten yedim

ara :2 kayısı ,yeşilçay

öğlen 1 kase mercimek çorbası 1.yemek kaşığı patates oturtma 1,yemek kaşığı erişte ,1 tabak yeşil salata 2 ymk kaşığı kuru fasülye ile harmanlanmış

ara :1 kçk kase puding yeşilçay

akşama bulgurlu sulu köfte yicem 1 kase tarhana çorbası ile

3litre su içiyorum ve 4.kata günde 3 kez koşarak çıkma aktivitem var :)

Son düzenleme:

rica ederim canım..keske hıc pudıng yemeseydın cok ıyı gidiyosun

nerdesiniz millet!!!!
menümü yazayım ben :)

sabah 1 bardak ılık su

kahvaltı 1 kase nesfit

ara :1 kayısı 1 fincan yeşil çay

öğlen :1 kase domates çorba,1 tabak salata,2 küçük köfte 1 ymk kaşığı bulgur pilavı,1 küçük dilim pide

ara .: dayanamadım yine 1 kase fırın sütlaç

akşam 1 kase yayla çorbası içicem

arada meyve yerim

3 litreye yakın su
4.kata günde 3defa merdivenle koşarak çıkıyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…