Merhaba canım ooo baklavalaröğlen hem pilav hem patates ıkısınden birini yiyebilirdin bence aksama kesinlikle dolma yeme belkı bir elma ile gecirebilirsin çünkü baklava yemişşin
eylülcüm 1erküçük ymk kaşığı nesfimi köreltmek içini yedim ama yaw:)
eylülll nerdesinn....
ben 200gr vermişim canım 76,8 çıktım bu hafta bilgine...:)
eylul aklımdaykene soleyımm dun tartıda 300 gr verdıgımı gordum regl de oldumm 70.6 ıle haftayı kapttım buhafta spora basladımmm
25mekık
50 petal
50 makas yaptımm az once kısmet bakalımbu hafta 69 gormek ıstıyorumm ınsllll
mankenden haber yok sanırımm
eylulvum bu ada olmadı hadı hayırlısı ınsl
herkese selamlarr muckk
,merhaba , bende aranıza katılmak ıstıyorum çizelgeye eklemenizi rica ederim. genel amlamda baktım topıgınıze hepsını okuyamadım tabı kılo bıldırımlerı ne zaman yapılıyor. ben bugun basladım kahvaltı ıle bırlıkte kılo verme çabama birazdan yuruyuse gıdecegım geldıgımde de 8dakikalık göbek egzersizi yapacagım.
kahvaltıda yedıklerım 1dılım tam bugday ekmegi, beyaz peynır, domates, yesil biber, karısık bıtkı çayı...
yaşım 24 , boyum 170cm , kilom ise 67, hedef kilom 57. motıvenıze ve bilgilerinize ihtiyacım var... tşk.
merhaba , bende aranıza katılmak ıstıyorum çizelgeye eklemenizi rica ederim. genel amlamda baktım topıgınıze hepsını okuyamadım tabı kılo bıldırımlerı ne zaman yapılıyor. ben bugun basladım kahvaltı ıle bırlıkte kılo verme çabama birazdan yuruyuse gıdecegım geldıgımde de 8dakikalık göbek egzersizi yapacagım.
kahvaltıda yedıklerım 1dılım tam bugday ekmegi, beyaz peynır, domates, yesil biber, karısık bıtkı çayı...
yaşım 24 , boyum 170cm , kilom ise 67, hedef kilom 57. motıvenıze ve bilgilerinize ihtiyacım var... tşk.
,
ayrıca 2011 hazıran ayında evlendıgımde 60 kıloydum aradan gecen bu kısa zamanda da utanmadan 7kılo aldım kendıme cok kızıyorum cokkkkk
merhaba , bende aranıza katılmak ıstıyorum çizelgeye eklemenizi rica ederim. genel amlamda baktım topıgınıze hepsını okuyamadım tabı kılo bıldırımlerı ne zaman yapılıyor. ben bugun basladım kahvaltı ıle bırlıkte kılo verme çabama birazdan yuruyuse gıdecegım geldıgımde de 8dakikalık göbek egzersizi yapacagım.
hosgeldınız,kahvaltı güzel olmus kac dk spor yapıyosunuzz?
sadece sen değil bır cok kısı evlenınce kılo alıyor kızma kendıne:))
gün içinde yediklerini yazıyosun,pazar günleri sabah aç karna wc cıktıktan sonra kg bildirim yapıyosun,haftada en az 3-4 gün spor en az 45 dklık yapıyosun,gunde 2 dılım fazla ekmek yemiyosun,beyaz ekmek yasak(tam buğday yada cavdar)(hamur işi yasak,aksam gec saate 7 den sona hıc bı sey yemıyosun süt yağsız içebılırsın ya da bitki çayı,şeker kesilecek kesilemiyorsa azaltılacak)günde 6 öğün yenecek 3 ana,3 ara aralarda meyve yoğurt,yulaf ezmesivs tavsıye ederım..
şimdilik bu kadar soruların varsa cevap veririm,zamanın varsa gecmıs sayfalara bakarsan yararlı bilgiler edinebilirsin..
1.sayfada tabloda ekledım hayırlı olsun insallah pes etmez devam eder hedefine ulasırsın..
güncelledim canım super gidiyosun toplamda cok kılo verdın
Evet canım,maşallah kendime inanamıyorum halen yaklaşık 9,5-10 kilo verdiğime :)
daha çook vermem lazım en azından bi 10 kilo daha vermeliyim ama oda olacak inş...
ya bide bulgurun kalorisi ne kadar?akşama bulgurlu sulu köfte yemeğim varda akşam için ağır olurmu sizce kızlar?
güncelledim canım super gidiyosun toplamda cok kılo verdın
Evet canım,maşallah kendime inanamıyorum halen yaklaşık 9,5-10 kilo verdiğime :)
daha çook vermem lazım en azından bi 10 kilo daha vermeliyim ama oda olacak inş...
ya bide bulgurun kalorisi ne kadar?akşama bulgurlu sulu köfte yemeğim varda akşam için ağır olurmu sizce kızlar?
Bence ağır olmaz aksamları kısır yapıp yediğim çok oldu,kaloriside yüksek değil canım
Teşekkürler eylülcüm bu form beni dahada motive ediyor iyiki varsınız...
bugunkü menüm
sabah uyanınca 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı bugun canım istemedi 3 tane hoşbeş gofretten yedim
ara :2 kayısı ,yeşilçay
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1.yemek kaşığı patates oturtma 1,yemek kaşığı erişte ,1 tabak yeşil salata 2 ymk kaşığı kuru fasülye ile harmanlanmış
ara :1 kçk kase puding yeşilçay
akşama bulgurlu sulu köfte yicem 1 kase tarhana çorbası ile
3litre su içiyorum ve 4.kata günde 3 kez koşarak çıkma aktivitem var :)
rica ederim canım..keske hıc pudıng yemeseydın cok ıyı gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?