• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

geçmiş olsun canım.
kilonda değişiklik varmı yada vucudunda sıkılaşma

saol canım ya takılmadı gitti protezi aylardır:)))ee olmazmı o kadar tatıl 2 kılo aldım:17: gecen haftadan berı spor yapıyorum gunde 1000 kez zıplıyorum,50 dk yuruyus yapıyorum,10 dk alet çalısıyorum ve her gün yerleri siliyorum:52:cok yoğunumm kılomda gramda değişiklik oluyor ama sıkılastığımı hıssedıyorum uzun vadede spor yapıcam kılo gider heralde..

ben de mi başlasam yaa poff kilo vermek istiyorum ama nefsim istemiyoo :9:

aynen aynenn bende öyleyim ama yedikleri kısmak gerekıyor verdıkten sonra cok cabuk alınıyor:52:karar vermek önemli

saol canım ya takılmadı gitti protezi aylardır:)))ee olmazmı o kadar tatıl 2 kılo aldım:17: gecen haftadan berı spor yapıyorum gunde 1000 kez zıplıyorum,50 dk yuruyus yapıyorum,10 dk alet çalısıyorum ve her gün yerleri siliyorum:52:cok yoğunumm kılomda gramda değişiklik oluyor ama sıkılastığımı hıssedıyorum uzun vadede spor yapıcam kılo gider heralde..

sana artık zıp zıp eylül dicem :52::52::52:

bende sabah tartıldım 54,4
2 gündür yoğurtlu salatalar yiyorum hem doyuyorum hemde canım birşey istemiyor,etkisi oluyor.
hafta başına kadar devam edicem.
kürtajdan sonra vucudum kendini toparlayamadı iştahım açılmıştı bide kış geliyo sanırım vucudumda yağ toplamaya başladı.

leslie ile yürümeye başladım devamını getiremedim.arada yine yapmak istiyorum.
dün regli oldum şişkinliğimde gitti gibi.
bakalım hafta sonu ne kadar gitmiş olacak :52::52:

sana artık zıp zıp eylül dicem :52::52::52:

bende sabah tartıldım 54,4
2 gündür yoğurtlu salatalar yiyorum hem doyuyorum hemde canım birşey istemiyor,etkisi oluyor.
hafta başına kadar devam edicem.
kürtajdan sonra vucudum kendini toparlayamadı iştahım açılmıştı bide kış geliyo sanırım vucudumda yağ toplamaya başladı.

leslie ile yürümeye başladım devamını getiremedim.arada yine yapmak istiyorum.
dün regli oldum şişkinliğimde gitti gibi.
bakalım hafta sonu ne kadar gitmiş olacak :52::52:

zıp zıp oldum zaten:52:bende yarından itibaren daha dikkat edıyım ya:52:aldımı vermem lazım:))salata corba gunlerım dönuyorr,kış olunca öyle oluyor besiye çekiliyor gibi oluyorum:9:canım sen bu ay denıyeceksen tekrar cok spor yapma:52:

zıp zıp oldum zaten:52:bende yarından itibaren daha dikkat edıyım ya:52:aldımı vermem lazım:))salata corba gunlerım dönuyorr,kış olunca öyle oluyor besiye çekiliyor gibi oluyorum:9:canım sen bu ay denıyeceksen tekrar cok spor yapma:52:

salata gibisi yok hem az yemek yediğimizde midede rahat ediyor.
bu ay evet canım denemeler başlıyacak bakalım hayırlısı :17:yürüyüş yapamıyorum dışarıda evde yapsam iyi olacak.spor yapınca vucut daha enerjik oluyo mutlu oluyo.

salata gibisi yok hem az yemek yediğimizde midede rahat ediyor.
bu ay evet canım denemeler başlıyacak bakalım hayırlısı :17:yürüyüş yapamıyorum dışarıda evde yapsam iyi olacak.spor yapınca vucut daha enerjik oluyo mutlu oluyo.

Ben salatayı hıiç sevmezdim ya alıştım şimdi çok seviyorum ama kesmiyor sorunda orda ben spo yapınca enerjık değilde yorgun oluyorum yemek yiyince enerjık ve mutlu oluyorum haha:52:

Ben salatayı hıiç sevmezdim ya alıştım şimdi çok seviyorum ama kesmiyor sorunda orda ben spo yapınca enerjık değilde yorgun oluyorum yemek yiyince enerjık ve mutlu oluyorum haha:52:

yemek yedikten sonra çok yoruluyorum atıyorum koltuğa kendimi.
spor yapınca kan dolaşımı ile birlikte daha iyi hissediyorum kendimi.
bende mi bi sorun var acaba :9::9::9::9::9::9:

yemek yedikten sonra çok yoruluyorum atıyorum koltuğa kendimi.
spor yapınca kan dolaşımı ile birlikte daha iyi hissediyorum kendimi.
bende mi bi sorun var acaba :9::9::9::9::9::9:

Sadece salata tarzı yiyince ben mutsuz ve halsız oluyorum ama bıseyler yıyım acayıp oluyorum enerjık oluyorum ama uyku halıde oluyo sonrasında:52:aramızdakı fark ben yemek düşkünüyüm ve zevk alıyorum çokca yerken..

Sadece salata tarzı yiyince ben mutsuz ve halsız oluyorum ama bıseyler yıyım acayıp oluyorum enerjık oluyorum ama uyku halıde oluyo sonrasında:52:aramızdakı fark ben yemek düşkünüyüm ve zevk alıyorum çokca yerken..

bende yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum ama yedikçe tombili oluyorum.

şimdi bikinilerime baktım dün marks spencer den iki tane bikini üstü aldım indirimden diğerleriyle kombin yaptım.
bi baktım simidim çıkmış ne yapsam birkaç günde nasıl gider azıcıkda olsa:44:
birazdan yürüyüş yapayım belki etkisi olur.

bende yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum ama yedikçe tombili oluyorum.

şimdi bikinilerime baktım dün marks spencer den iki tane bikini üstü aldım indirimden diğerleriyle kombin yaptım.
bi baktım simidim çıkmış ne yapsam birkaç günde nasıl gider azıcıkda olsa:44:
birazdan yürüyüş yapayım belki etkisi olur.

Ben yapmakdan cok yemeyı seviyorum:)))esımde öyle bırbırımızı kışkırtıp yiyip duruyoruz oysa almıyor kiloo:52:canım yuruyus yap da hamıs kalırsan zaten gelecek kilolar:17:

Ben yapmakdan cok yemeyı seviyorum:)))esımde öyle bırbırımızı kışkırtıp yiyip duruyoruz oysa almıyor kiloo:52:canım yuruyus yap da hamıs kalırsan zaten gelecek kilolar:17:
eşimde hemen kilo alıyo allahtan şanslıyım,eşim zayıf kilo alıyor olsa daha çok kilo alırdım herhalde:9::9:

abim zayıftır mesela çok hareketli vucut yağ oranı normalinde altında ama çok sıkı kasları var cılız değil yani.çok yemek yer bizim gelinde kilo vermeye çalışıyo abim yüzünden veremiyor.tam zıtlar yani.biz bazen akşamları eşimle salata yiyoruz abim bunumu yaptın sadece diyo.

leslie ile biraz yürüyüş yapmaya gidiyorum görüşürüz canım.

eşimde hemen kilo alıyo allahtan şanslıyım,eşim zayıf kilo alıyor olsa daha çok kilo alırdım herhalde:9::9:

abim zayıftır mesela çok hareketli vucut yağ oranı normalinde altında ama çok sıkı kasları var cılız değil yani.çok yemek yer bizim gelinde kilo vermeye çalışıyo abim yüzünden veremiyor.tam zıtlar yani.biz bazen akşamları eşimle salata yiyoruz abim bunumu yaptın sadece diyo.

leslie ile biraz yürüyüş yapmaya gidiyorum görüşürüz canım.

Eşimde sadece salata deyınce yer ıtıraz etmez ama sonra mesela benım canım kısır çekti diyelim söylerım offf derr benım de canım ıstıyo bıde tursu deyince:52:ağzımızın suyu akar ya da bunun tam tersı esımın canı bısey ceker bır bırımızı kıskırtıp yemek yemeğe galip geliriz.Kolay gelsın canım bende üşenmessem maske yapıcam doktorumda yaptılar gözenekleri acık olanlar için 4 cay kasığı kuru maya ile yarım fincan soda:))üstünede karbonatlı suyla tonık yapcam ,kalkasım yok ama o ayrın...

Eşimde sadece salata deyınce yer ıtıraz etmez ama sonra mesela benım canım kısır çekti diyelim söylerım offf derr benım de canım ıstıyo bıde tursu deyince:52:ağzımızın suyu akar ya da bunun tam tersı esımın canı bısey ceker bır bırımızı kıskırtıp yemek yemeğe galip geliriz.Kolay gelsın canım bende üşenmessem maske yapıcam doktorumda yaptılar gözenekleri acık olanlar için 4 cay kasığı kuru maya ile yarım fincan soda:))üstünede karbonatlı suyla tonık yapcam ,kalkasım yok ama o ayrın...

turşuya bende dayanamıyorum yaz kış gel beni ye diyo:52::52::52::52::52::52:

sporumu yaptım saç maskemi yaptım duşumu aldım manikürümü pedikürümü cilt bakımımı yaptım kremlerimi falan sürdüm tam bi bakım yaptım :12::12::12:

dün cilt bakımı yaptırmıştım gözeneklerime ince çizgilerime iyi geldi.

mayalı maskeyi deneyince banada haber ver merak ettim.

:14::14::14::14: aglamak ıstıyorum spor yapmıyorum yapamıyorum cunkuuu kasık agrım var:14::14::14::14::14:

sabah 07:00
-1 kuru kayısı
-1 cay kasıgı corek otu bal
kahvaltı 0000007:15
-esımden kalan ceyrek tost(sucuklu peynırlı)
-1 brdk cay sekersız

ara:yok hastanedeydım:(

ögle
11:00
-ıcı bol yesılılıklı tavuk durum(enn sevdıgımden)
:17::17::17::17:
ıkındı arası :16:30
-1 yesıl elma
-ceyregın ceyregı sbhkı kalan tost

aksam18:30
-2 y.k kıymalı ıspanak
-2 y.k yogurt

*2kupa yesıl cay
*2,5 lt yakın su
*30 dk yuruyus o kaaaa

:17:
:18::18::18:

sporumu yaptım saç maskemi yaptım duşumu aldım manikürümü pedikürümü cilt bakımımı yaptım kremlerimi falan sürdüm tam bi bakım yaptım :12::12::12:

yenılenmek guseldır ncmm ya bende ıstıyorum ama kendımle hıc ılgılenmıyorum nedense kıs kende hıc yapmadımmm heheh

iyiyim canım:16:hafta başında eşimin işi için antalyaya gideceğiz 3 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum göbecikte azıcık azalma oldu.
kimse topiğe uğramıyor zaten :37:
ınsll gıder yavs yavas bu arada bebek calısmalarına devam demı perız surenıs bıttı mı bıttı ıse ates ölcme topıgıne beklerım cnm ben oradayım ates olcuyorum ınsll bu ay gusel haberler verırımm :16::16::16::16:

saol suzancım iyidir seni sormalı:52:
menun basarılı

ohh hem iş hem gezmee,hayat sana güzel:)))evet kımse gelmıyor bende bu ara cok spor yapıyorum:52:esımın dısı için gidip gelıyoruz cok gelemıyorum
cok sukur bende ıyıyım spor yapamıyorum regl yakın oldugu ıcınn bebek ıstedegımız ıcın yasakk bıraz:)) coksukur manken nerde kızzz????

ben de mi başlasam yaa poff kilo vermek istiyorum ama nefsim istemiyoo :9:
ıster ıster sen gel burayaaa:27::27::27:

Ohh süpersin valla bakımlı bakımlı:))ben daha yapmadım maskeyi keyfim ne zaman gelirse yapınca sölerim:16:

ÇOK şükür kızlar geldiniz foruma lütfen terk etmeyiniz burayı :)

E sende yoksun canım:)))

:14::14::14::14: aglamak ıstıyorum spor yapmıyorum yapamıyorum cunkuuu kasık agrım var:14::14::14::14::14:

-1 kuru kayısı
-1 brdk cay sekersız

ögle
-1 yesıl elma

-2 y.k kıymalı ıspanak
-2 y.k yogurt

*2kupa yesıl cay
*2,5 lt yakın su
*30 dk yuruyus o kaaaa

Olsun canım sen hamile ol da spor yapma insallah olur canım kasık ağrısı bir belirti:)))

yenılenmek guseldır ncmm ya bende ıstıyorum ama kendımle hıc ılgılenmıyorum nedense kıs kende hıc yapmadımmm heheh

ınsll gıder yavs yavas bu arada bebek calısmalarına devam demı perız surenıs bıttı mı bıttı ıse ates ölcme topıgıne beklerım cnm ben oradayım ates olcuyorum ınsll bu ay gusel haberler verırımm :16::16::16::16:

cok sukur bende ıyıyım spor yapamıyorum regl yakın oldugu ıcınn bebek ıstedegımız ıcın yasakk bıraz:)) coksukur manken nerde kızzz????

Mankeni bende görmüyorum ki canım kesin yine kabuğuna çekildi,kırcam kabuğunuu ama gücüm yokki:9:

-1 kuru kayısı
-1 brdk cay sekersız

ögle
-1 yesıl elma

-2 y.k kıymalı ıspanak
-2 y.k yogurt

*2kupa yesıl cay
*2,5 lt yakın su
*30 dk yuruyus o kaaaa

canım sen bu ay çok spor yaptın mekik falan kasık ağrın ondan olabilir.
ben ocak gibiydi günde toplamda 300-500 mekik çekiyordum,sonra reglim tam 9 gün geçti bel ağrım vardı sağ kasığımın üzerinde karnıma doğru küçük bir şişlik olmuştu.
kist falan var diye düşündüm kadın doğuma gitmiştim regli olmayınca sonra sebebinin çok mekik çekmek olduğunu öğrendim.
bu olaydan sonra spor olayına dikkat etmeye çalışıyorum özellikde mekik çekmeye.
dikkatli ol canım.

çarşamba günü regli oldum bitince başlıyacağız inşallah :17:
belirli günlere sığdırmaya çalışınca daha bi stres oluyorum ben yaa :37:
zamana bırakıyorum gelmek isterse sıpa gelir zaten :9::9::9::9::9::9:
Ohh süpersin valla bakımlı bakımlı:))ben daha yapmadım maskeyi keyfim ne zaman gelirse yapınca sölerim:16:

E sende yoksun canım:)))

Olsun canım sen hamile ol da spor yapma insallah olur canım kasık ağrısı bir belirti:)))

Mankeni bende görmüyorum ki canım kesin yine kabuğuna çekildi,kırcam kabuğunuu ama gücüm yokki:9:

netten baktım doktorum programına malzemeleride kolay yaparız bi ara inşallah.

cildine şimdiden bakmaya çalış çizgiler oluşunca birşey yapılmıyo önceden önlemini almak lazım.
göz çevresi krem kullanıyormusun bilmiyorum ama kullanmıyorsan başla.
ben daha bu hafta başladım :19:
allahtan çok vahim bi durumum yok ama bundan sonra dikkat edicem.

mankenin kabuğunu kır canım :60::60::60::60::60:
nerde bu kız kulağını çekelim :57::57::57::57::57::57::57:

canım sen bu ay çok spor yaptın mekik falan kasık ağrın ondan olabilir.
ben ocak gibiydi günde toplamda 300-500 mekik çekiyordum,sonra reglim tam 9 gün geçti bel ağrım vardı sağ kasığımın üzerinde karnıma doğru küçük bir şişlik olmuştu.
kist falan var diye düşündüm kadın doğuma gitmiştim regli olmayınca sonra sebebinin çok mekik çekmek olduğunu öğrendim.
bu olaydan sonra spor olayına dikkat etmeye çalışıyorum özellikde mekik çekmeye.
dikkatli ol canım.

çarşamba günü regli oldum bitince başlıyacağız inşallah :17:
belirli günlere sığdırmaya çalışınca daha bi stres oluyorum ben yaa :37:
zamana bırakıyorum gelmek isterse sıpa gelir zaten :9::9::9::9::9::9:

netten baktım doktorum programına malzemeleride kolay yaparız bi ara inşallah.

cildine şimdiden bakmaya çalış çizgiler oluşunca birşey yapılmıyo önceden önlemini almak lazım.
göz çevresi krem kullanıyormusun bilmiyorum ama kullanmıyorsan başla.
ben daha bu hafta başladım :19:
allahtan çok vahim bi durumum yok ama bundan sonra dikkat edicem.

mankenin kabuğunu kır canım :60::60::60::60::60:
nerde bu kız kulağını çekelim :57::57::57::57::57::57::57:

Evet yapılısı cok basıt denıycem,krem kullanmıyorum tavsıye edeceğin marka varsa eşimede sürcem

herkese merhaba,
menücüğüm sizlerle
saba 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmek arasına 1 kibrit büyüklüğünde peynir,1 domatesle yaptğm sandvinç

ara 1 kuru kayısı,1 bardak yeşilçay

öğle 1 kase tarhana çorba,1 tabak salata,1ymk kaşığı pilav,1 ymk kaşığı patates püresi

ara yeşilçay,3 tane baklava yidim valla napiimm

akşam 1tabak nesfit yada 1tane dolma yicem

3 litre su

Son düzenleme:
herkese merhaba,
menücüğüm sizlerle
saba 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmek arasına 1 kibrit büyüklüğünde peynir,1 domatesle yaptğm sandvinç

ara 1 kuru kayısı,1 bardak yeşilçay

öğle 1 kase tarhana çorba,1 tabak salata,1ymk kaşığı pilav,1 ymk kaşığı patates püresi

ara yeşilçay,3 tane baklava yidim valla napiimm

akşam 1tabak nesfit yada 1tane dolma yicem

3 litre su

Merhaba canım ooo baklavalar:9:öğlen hem pilav hem patates ıkısınden birini yiyebilirdin bence aksama kesinlikle dolma yeme belkı bir elma ile gecirebilirsin çünkü baklava yemişşin:20:

Back