• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

insallah canım.
artık sporu biraz arttırmam gerekiyor. yaz sıcak gectı hic yuruyus yapamadım, yuruyus ve diyete devam edersem umarırım veririm 2 kg daha..

Sonunda geldın komsum tebık edıyorum seni:46:2kg cuk nekı verırsın:16:[/QUOTE]

Sabah
1 simit
1 ucgen peynir

Ara
4 kuru kayısı

Öğlen
2 parca panelenmiş tavuk göğüs ( bu olmasa iyiydi cunku kızartma oldu :(
1 kepce corba
2 dilim ekmek
yeşil salata
1 YK mantar pilaki

merhba kızlar bıldırım yapayım ve kaçayım bende.

sabah : sadece denge ekmegıne tost

ara: 1 tane elma

oğlen: yok

ara :yok

akşam : 1 kase yogurt çorbası ,5 kaşık taze fasulye 1dılım cavdar ekmegı.

bugun sanırım 1-1.5 litre su içebilmişimdir, bitki çayı fırsat bulupta ıçemedım, birazdan içecegim.
çok koşturdum sabahdan beri hastanelerde. çok duzensız oldu bugun ku menum. :19:

Sabah
1 simit
1 ucgen peynir

Ara
4 kuru kayısı

Öğlen
2 parca panelenmiş tavuk göğüs ( bu olmasa iyiydi cunku kızartma oldu :(
1 kepce corba
2 dilim ekmek
yeşil salata
1 YK mantar pilaki

gayet iyi bence

bugun sanırım 1-1.5 litre su içebilmişimdir, bitki çayı fırsat bulupta ıçemedım, birazdan içecegim.
çok koşturdum sabahdan beri hastanelerde. çok duzensız oldu bugun ku menum. :19:

evet düzensiz olmus canım aksam hıc ekmek yeme

kızlar ben yarın buyuk ıhtımal gıdıyorumm sızı cokk ozluyecegımm yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmeye calısacaım ınsl..70 leri gormem yaaa:18::18:köydre dusensız beslenılıyorr o yusden 6 gun oruc borcum var oncelıkle onu tutacagım cunku sbha kdr oturup oglene kdr uyuyoruz genelde hıc degılseee gece yerımm aksamaca yemem 1 haftda hem de borcumdan arınırım ınsl...sızlerıı cokk sevıyorum fırsatımm olursaa gırerım nete yoksamm benı untmayın olurmu????kuserımm yoksamm sızeeeeeeee ızne cıkmıyorum bakınnnn zorunlu gıdıyorum esım raporlu oldugu ıcınn bana dua edın oluru hem kg ıcn hemde sıze yıyen ıcın ınsl...hehe cunku yıl sonunda dr gorusmemız olucak!!!!!!!!!

ALLAH IMA EMANET OLUNNNN YARIN GELEMEZZEM EGER:):24::24::3::3::3:BAYRAMDAN SONRA GORUSURUZZZ HAYDİ HOSCA KALINNN

EYLUL CUM REGL OLDUM HEMDE DUSENLI OLARAK ODA COK GUSEL BENMM ICIN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INSL..CUMLEMIS ICINNN COKK OPUYORMM SIZIIIIIIII:3::3:

AAA unuttum ben senın gittiğini bakımlı kadınsın ya cılt bakımları falan:9:

kafam estikçe birşeyler yapıyorrum :24:

düzensiz yemek yediğin için vucudun halsiz düşmüşdür yarın telafi edersin inşallah.

kızlar ben yarın buyuk ıhtımal gıdıyorumm sızı cokk ozluyecegımm yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmeye calısacaım ınsl..70 leri gormem yaaa:18::18:köydre dusensız beslenılıyorr o yusden 6 gun oruc borcum var oncelıkle onu tutacagım cunku sbha kdr oturup oglene kdr uyuyoruz genelde hıc degılseee gece yerımm aksamaca yemem 1 haftda hem de borcumdan arınırım ınsl...sızlerıı cokk sevıyorum fırsatımm olursaa gırerım nete yoksamm benı untmayın olurmu????kuserımm yoksamm sızeeeeeeee ızne cıkmıyorum bakınnnn zorunlu gıdıyorum esım raporlu oldugu ıcınn bana dua edın oluru hem kg ıcn hemde sıze yıyen ıcın ınsl...hehe cunku yıl sonunda dr gorusmemız olucak!!!!!!!!!

ALLAH IMA EMANET OLUNNNN YARIN GELEMEZZEM EGER:):24::24::3::3::3:BAYRAMDAN SONRA GORUSURUZZZ HAYDİ HOSCA KALINNN

EYLUL CUM REGL OLDUM HEMDE DUSENLI OLARAK ODA COK GUSEL BENMM ICIN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INSL..CUMLEMIS ICINNN COKK OPUYORMM SIZIIIIIIII:3::3:

ben sordum suzicim neyse hayırlısı iyi haberlerle gel bize :16:

kızlar nestle 14 gün programı varya günde iki kase yiyorum bir ay oldu 2,5 kg ancak verdim kullanan var mı? ekmek nerdeyse hiç yemiyorum akşamları sebze yemeği yiyorum çalıştığım için spor imkanım yok evdede yorgunluktan aklıma bile gelmiyor :50:

HERKESE MERHABA,
bildirimim
sabah uyanınca 1 bardak ılık su

kahvaltı 1tane zeytinli açma ,1 fincan yeşil çay

ara 1tane kayısı

öğlen : 4-5 yemek kaşığı kadar sebze graten ,1 kaşık mantı,1 tabak yeşil salata 1 kaşık patates salatası ile karıştırılmış

ara yeşilçay,1tane gofret

akşam çorba içicem 1kase

kızlar nestle 14 gün programı varya günde iki kase yiyorum bir ay oldu 2,5 kg ancak verdim kullanan var mı? ekmek nerdeyse hiç yemiyorum akşamları sebze yemeği yiyorum çalıştığım için spor imkanım yok evdede yorgunluktan aklıma bile gelmiyor :50:

iyi vermişsin ,bende ayda 10 gün kadar nesfit sadece sabahları yiyiyorum ara ara
bence öğlen yemek yesen daha düzenli olur

Hadı gözu aydın suzancım bu ıyı haber guzel tatıller canım görusuruzz:))

kafam estikçe birşeyler yapıyorrum :24:

düzensiz yemek yediğin için vucudun halsiz düşmüşdür yarın telafi edersin inşallah.

ben sordum suzicim neyse hayırlısı iyi haberlerle gel bize :16:

en ıyısını yapıyosunnn:)))

1 simit
2 kk peynir
5 zeytın

kızlar benim hiç keyfım yok ya bugun

ohh mıs ankara sımıtı,havadan olabılır kasvetlı bugun:))

spor yapmadığın halde bence cok ıyı:))

HERKESE MERHABA,
bildirimim
sabah uyanınca 1 bardak ılık su

kahvaltı 1tane zeytinli açma ,1 fincan yeşil çay

ara 1tane kayısı

öğlen : 4-5 yemek kaşığı kadar sebze graten ,1 kaşık mantı,1 tabak yeşil salata 1 kaşık patates salatası ile karıştırılmış

ara yeşilçay,1tane gofret

akşam çorba içicem 1kase

superr superrrr:46:

ben onu sormustum doktora önermedi, öyle bir sey yok inanmayın dedi ama sen bilirsin tabi cnm

Sabah
kasarlı simit ( simite cok sardım bu aralar)
ılık limonlu su
cay

Ara da 2-3 tane kuru kayısı yerim.

bugun bol bol su içelim kızlar..su çok önemli..herkes içtiği suları da yazsın bakıyımmmmm:49:

ben şu saate kadar 3 bardak

Sabah
ılık limonlu su
cay

bugun bol bol su içelim kızlar..su çok önemli..herkes içtiği suları da yazsın bakıyımmmmm:49:

bende suana kadar 1lt yakın ıctım:9:

iyi vermişsin ,bende ayda 10 gün kadar nesfit sadece sabahları yiyiyorum ara ara
bence öğlen yemek yesen daha düzenli olur

iş yerinde ocak yok dışardan yemek zorunda kalıyorum her şey yağlı salata denedim bir dönem oda dışarda yesem normal yemekten daha pahalı bütçeyi sarsıyor burdada hazırlayacak zaman yok en kolayı öğlen domates salatalık peynir yiyorum bazen de zeytin onlarla öğleni geçiştiriyoum akşama doğru bir kase daha yiyorum yüzümden zayıflıyorum nedense

merhabalar gıtme ısı ogleden sonraya kaldı kgmıolctumm 200 gr gıtmıs eylul cumm

bıldırımımı erkenden yapayımdaa

degısıklıgı yaparmısınn ınslbayram donusude kg lerım gıtmıs olur hhee

baslangıc:83
hedef:60
gecenhafta:69.5
bu hafta:69.3
topl.gıden 13,7 gr

gorusmekuzeree

ögle yemegı bildirim
2 köfte
2 dilim ekmek
1 kepce corba
salata
2 YK rus salatası --> bu da cok yanlıs oldu biliyorum :(

şimdi mısır püsküllü cay. bugun kendimi cok şiş hisediyorum :32:

Sabah
ılık limonlu su
cay

canım günde 2-3 litre kesin su içerim bazen dahada artar :30:
sabah kalkınca başlar gece yatana kadar içerim suyun yeri bende ayrı :24:
dışarı çıkarsam az içmeye çalışıyorum malum her yerde temiz wc bulunmuyo.

bugünlerde saldım kendimi normalde hafif şeyler yapıp yerdik şimdi yemek yapıyorum akşamları:37:
tempolu 2 hafta geçirdim kendimi toparlayamadım bayram geçsin bi çaresine bakıcam :30::30::30::30::30::30::30::30:

bugünlerde saldım kendimi normalde hafif şeyler yapıp yerdik şimdi yemek yapıyorum akşamları:37:
tempolu 2 hafta geçirdim kendimi toparlayamadım bayram geçsin bi çaresine bakıcam :30::30::30::30::30::30::30::30:

biraz rahatlayıp, ara verip yeniden baslamak da guzel oluyor cnm. ben de tatillerde cok kasmiyorum ama sonrasinda dikkat etmeye calisiyorum. onemli olan duzenli beslenme alıskanlıgı aslında :)

bugun cumartesi..... :9: cok guzell, cay su içtim baya..şimdi bir turk kahvesi içicem:3:

Back