Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

nasılsınız hanmlar ben coksukur ıyyımmm dun ve bgn leslıe yapmadımyapmıcamdaaa gercı fıkrınızı soyleyın sızdee bende suan sadece karın var yanı aızıcıkk gobıss bacaklarım cokınce zatenn kollarımda ölee gogus ve azgobek oldgu ıcın leslıyı haftada 2-3 sefe ryapmayı dusunuyorumm ne dersınız karın ve gogus ıcnde mekık,makas,karın mekıkk(yüzme antronoru ark.ddıgıbı ısmı aklıma gelmedıde)pedal ve sırt mekık, yapmayı dusunuyormm onların sayılarını arttırdımm sbh kahvaltıdan sonra tesmlıgı fılan yapıncaa yaptıklarım;

mekık 40
karın mekık 25
petal 100
makas 60
vb.aksamda aynısı bı yapmayı dusunuyorrmmm leslıe yıde carsamba ve persembeee ve baska dıgerbırgun yapmayı dusunuyormm ne dersınızzz sızce olumluolurmu cnku bacaklarım cok ınce olunca ck komık oluyormmm hehehe burdan sonra verdıgım kg lerın karından gıtmesını ıstıyorumdaaaa ve gogus den tabii:)bılgınızı paylasırsanız cok sevınıyrımmm kıslarrrrrr bırda bu hafta pek gırmeyı dusunmuyorumm cunku hafta sonu kpss vrr kaynımlarlafull deneme cozcez ınsl..o yusdnn pc acmakıstemıyroumm bırazz kpss ye odakmalnıyımm son gunlerdede olsaa eee kac sendır sınava fılan gırmıyorumdaaaaaa arada ugrara bakr gıderım saece ınsl...

tmm ınsl..cok optum hepınızıı 17:00 gıbı tekrar ugrarrr mm ınsl...

selam kızlar,
bu hafta çok dikkat edemedim 3 gün abimde 1 gün hastanede 1 günde evde kaldım hafta öylece geçti bildirim yapmayacağım
yarın itibaren başlarım inşallah

eylülcüm dikkat et çok zıplama

suzan iyi kilo vermişsin maşallah tebrikler

canım yanlış hatırlıyo olabilirim sen tedavimi oluyordun bebek için?
bende bi dahaki regliden sonra yine düşünüyorum
hamilelik şüphesi varsa mekik çekmen çok iyi değil dikkat et.
leslie ile yürüyüşü sevdim bu hafta yapmaya fırsat olmadı pazartesi itibariyle tekrar başlıyacağım eğlenceli hem zorda değil hamileliktede devam edebiliim.
ince bacakları daha çok seviyorum ben.

hafta sonu bende kpss sınavına giricem internetten soru falanmı çözsem senin azmini görünce utandım vallahi.

bi bakayım dedim kimsecikler yok.
bende temizlik yapıcam baya işim var.geçen hafta ütü yapmadım birikti hiçde canım istemiyo

super ıste bısıkletde var bıraz azim gerekıyor:))

Canım benım ya zıplamıyorum kac gundur hehehe:))

bi bakayım dedim kimsecikler yok.
bende temizlik yapıcam baya işim var.geçen hafta ütü yapmadım birikti hiçde canım istemiyo

Ben yaptım bıle hafta sonu anneannemde bendeydı ıclı köfte yaptık hem yedık hem buzluğa hazırladık

herkese merhaba,
dün tartıldım ve 300 gr vermişim ,eylülcüm güncellersen sevinirim kilomu..

bugun yediklerim
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı 1 küçük ev yapımı mayalı simit 1 karper peynir
ara yeşil çay
öğlen : 1 kase mercimek çorba,yarım tabak yeşil salata,yarım köfte 2 kaşık patates püresi,4 ymk kaşığı kadar da yoğurtlu buğday salatası
yemekten sonra yeşilçay içim
ara da nektar getrdm ,
akşam 1 tane küçük dolma yicem,

3 litre su içicem

bıldırımımm guncellersen sevnrrmmm eylulcummm

balangıc:83
g.hafta 71,4
bu hafta:70,3
topl.gıden 12,700gr
hedef:60

bu hafta gıdenn:1,200 gr

dun salcaa yaptım her yanım agrıyr gece 2 de bıttı yaaaaaaaa vedunden kalan yorgunumlugumlaa spor fılan yapasımyokher kasım agrıyrrrrrrrrrrrr

sbh 07:00-
-1brdk su,
-1 kayısı,
-1 armut
-15-20 tane antep fıstıgı

12:00
ara:
-2domates

ögle00
-1tavuk but+kanat bol baharalı kendı suyunda sogusss,cok az uzum ve su

ara30
-1 kucuk kase mısır geveregı ve yesıl cay

aksam:18:30
-2-3 y.k bezlye yemegı yada uzum sadeceee(cnm ıstmyr hıc yorgunluktan kıslrrrya)

su:3 lt yakınnnnn
y.cay.2 kupaaa
mekık ,makas,karın mekık yapmaya calısacagımınsl..yaparımmm ama her kasımm agrıyrrrrrrrr

hamıslık allah a emanettcnm olursa lur amannnnnnnnnnnnnnnnnnn benıde heyacan basıyor heeeee kpss ıcın calısmasımda heheheheh tedavı olmuyor butun teslerımıı yaptırdım bırsey cıkmayınca allah aemanet ddmm cnm kısmet artıkkkk muckkkk

içli köftemi

canım artık 70 leri görüyorsun tebrikler.

kısmet tabi kafaya takınca olmuyo herşeyin hayırlısı

Guncelledım canım ve gördum toplamda 9 kılocok ıyı gıdıyosunn,sabah o sımıtı yemesen ve patates puresı vs bu hafta 300 g değil 500 grm en az vermıs olursun

guncelledım tatlım ya suzan sana hayranım cıddennnnasıl bır azımdır bu kızz sen manken gıbı olcan hee

içli köftemi

canım artık 70 leri görüyorsun tebrikler.

kısmet tabi kafaya takınca olmuyo herşeyin hayırlısı

evet içli köfte

ınsl...cnm benımmmm 60 hefeımm bakalım kısmett artıkkkkk :)) ama bu aralar spor yapmıyormm yanı yuruyurs ve leslıe yapmıyrmm sadece mekık akas vbevde kolay yapıylarnlar cnm

sabah 07:00
-1 kayısı ,1 bardak su
sabah00
-1,5 kepçe (sehrıye corbası canımbırsey ıstedı hazırdada bu vardı)

ara30
-1 kase mısır gevregııı
ögle00
-?(bılmıyorum henusss ama cıss dgldrr cumaya ne kaddıkı zaten sporda yapamıyorumm rel yakın dıe hıhhh)

ara00
-bılmıyorumm

aksam00
-ark.davetlıyız cıss lardan kacmaya calıssaagımmmmm

*3 lt yakn su
*2 kupa yesıl cay
*yapabıldıgım kdr mekıkk.ve alısverıse cıkacagım en az 2 st yururumm muckkkkkk

eweeet bugünkü menümü yazıyorum

sabah;
1 bardak su

yarım saat sonra
1 yumurta
1 tabak dolusu roka ;maydonoz
yarım domates
2 dilim çawdar ekmeği
3 zeytin
4 ince belli bardak yeşil çay(demleme)

öğlen
3 ızgara köfte
1 tabak rokalı salata
1 dilim çavdar
1 bardak ayran

ara
1 yeşil elma

şu ana kadar böyle bu arada 1.5 l su içtim kahwaltıdan sonra pilates we twister yaptım işte bu kadar bu aradaaa 300 gr wermişim şu an 73.7

cısss lardan kactığın surece supper

çok örnek bir menü olmus

sbh
07:15
-1 kayısı 2 bardak suuu
09:45
-domates(1) bıber(1)sogus
-3 sıyah zeytın
-1 dılım cavdar ekmegi
-ceyrek kıbrıt kutusu peenır
-ceyrek cevız ıcı

ara
-ülker 9 kat yarısı(110 kalorı fıln)
ögle
13:15
-13 tane lahana sarması bol acılı ve baharatlııı(bagırsakar ıcın superr)

ara
16:00
-1kase mısır gevregii

aksam
-1 kase corba yada salata

*1,5 st lık full temıslı
kk
*leslıe 2 ml
*en az 2 kupa y.cay
*en az 2,5 lt su

ee nasıl kızlarrr temızlıkde bayagı terledım koltuk altları,kapılar,duvar prızler fılan uffffffffffffffff daha mutfak dolaplarım duruyorrrrrrrrrrrrroda yarın yaparımınsl..reglyakın oldugu ıcınn bayagıı ıstah var bende oruc tutuyum dıyorumne dersınız hemde gundus lerı cok sey yememm ne dersınız??????6 gun borcum var yaaaaaaaaaaa

bır haftadır ugrayamadım pardon kızlarr ozur olsun nasılsını z bakalımmmm

sbh-07:00
-1 kayısı
1cay kasıgı corek otu bal

09:30
-ceyrek dılım ekmek arası 3-4 parca sucuk yagı alınmıs
-1bardak sekersız cay

11:00
-1 kase mısır gevregı kucukk

-1,5 kepce lahana corbası

pazar gezmesi(2 st yurudum)
14:00
-1 yesıl elma

-16:00
-1 eksı elmanın 4 de 1

aksam-18:30
-3y.k patates kavurması az zeytın yagında
-el kadar yufka ekmegi
-yogurt

-2,5 lt yakın su
-2 kupa yesıl cay
-2 st yuruyuss

aksam ekmek yememın sebebı ıkı gundur ekmegı pek tukenmedıgımı farkettımm bgn aksam ıcınde buzluktan yufka cıkardım asılmenumm kızlarrrr

iyiyim canımhafta başında eşimin işi için antalyaya gideceğiz 3 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum göbecikte azıcık azalma oldu.
kimse topiğe uğramıyor zaten

saol suzancım iyidir seni sormalı
menun basarılı

iyiyim canımhafta başında eşimin işi için antalyaya gideceğiz 3 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum göbecikte azıcık azalma oldu.
kimse topiğe uğramıyor zaten

ohh hem iş hem gezmee,hayat sana güzel:)))evet kımse gelmıyor bende bu ara cok spor yapıyorumesımın dısı için gidip gelıyoruz cok gelemıyorum

saol suzancım iyidir seni sormalı
menun basarılı

ohh hem iş hem gezmee,hayat sana güzel:)))evet kımse gelmıyor bende bu ara cok spor yapıyorumesımın dısı için gidip gelıyoruz cok gelemıyorum

geçmiş olsun canım.
kilonda değişiklik varmı yada vucudunda sıkılaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…