- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
yok bişey canım regl
bende baska hastalık sandım ya,regl dönemınde spor yapmak daha fazla kalorı harcatıyor ve daha cabuk atmanızı sağlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bişey canım regl
deli olacam ya olmuyo çizelgeeeeeeee
arkadaşım adresimi versem bana yaparmısın çizelge
yeterrr valla kilosu batsın olmasın çizelgemde offffffffffffffffffff 1 saattir ugraşıyorum
hnmlarrr ogle ve aksam menumu degıstırdımm oglende 1 kase patates salatası 3 dorıtr cıps,1 kurabıye,20 taze fındık yedımmm o yusden ceza verdım kendımeeee stsbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı
ara
12:30
-4 sıyah erık
ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su
ara
17:00
-4 erık daha
aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı
spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss
su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy
nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu hafta hep böle yaptımmdaaa
yeterrr valla kilosu batsın olmasın çizelgemde offffffffffffffffffff 1 saattir ugraşıyorum
daha iyi canım çok sağolİyi o zaman sorun yok canımabinde iyileeştimi?
hemencik bakıyorum canımwalk - YouTube
cnmlınk burda 55 dk kdr suyr ben bu hafta hepp yaptımmm ne gusell:)
ınsl..gemıstr evt ılac alma mecbur dgsen cnm
Kızlar aldım trambolinimi,dun 600 kez zıpladım ve bugun tum kaslarım ağrıyo,yuruyuste bıle bu kadar ağrımamıstı demekkı bu ıyı bır seymuzıkle super oluyo tavsıye edıyorumEki Görüntüle 509120
fınspordan 139.90 fiyatı 114 cm
daha iyi canım çok sağol
hemencik bakıyorum canım
hayırlı olsun canım.bol bol zıpla
sabah:07:00-
-1 cay kasıgı corek otubal
-1 kayısı
sabah00
-3 catal ınce cıtır patates kızartması
-1 bıber az yagda tavlanmıs
-1dılımcvdr ekmegı
-1 kupa yesılcay
ara15
-3sıyah erık
ögle 15:00
-dunkı tavuk hakkıımı kullanacagımmm
ara00
-erık yada seftalı
aksam 18:30
-2-3 y.k. etlı kuru fasulye
-aztursu olabılır(belkııı)
spor:
-leslıe ıle 4 ml
-50 mekık
-50 bacak makas
-25 karınn mekık
-50 pedal
su%bıtkı cayı
-en az 3 lt su
-en az 2 kupa yesıl cay
nasıl hnmlarrmenummmm
Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim
Kızlar bende 1.65 boyunda 62 kiloyum aslında bir yıl evvel 50 kiloydum ama yumurtalığımda kist olduğundan doktorun verdiği ilaçlar ve tabi ki folik asit bana 7-8 ayda 12 kilo aldırdı.Bende kilo verip eski formuma dönmek istiyorum.50 olamam belki ama bi 52-54 arası olsamda bana yeter zaten bebek düşünüyorum.Bende yeni bir çalışma temposuna girecem ve bu arada diyetimi de yapmak istiyorum.ZAYIFLAMAK İSTİYORUM ÇOOOKKKK...
ögleye ek olarak ck ck az yaglı salata, ıkındı arasındada mısırgevregı yıyeceımmm leslıe yı cnm bgn pek ıstemyr o yusden 2 mlfılan yaparım heraldee ama genede yaparım hehehesabah:07:00-
-1 cay kasıgı corek otubal
-1 kayısı
sabah00
-3 catal ınce cıtır patates kızartması
-1 bıber az yagda tavlanmıs
-1dılımcvdr ekmegı
-1 kupa yesılcay
ara15
-3sıyah erık
ögle 15:00
-dunkı tavuk hakkıımı kullanacagımmm
ara00
-erık yada seftalı
aksam 18:30
-2-3 y.k. etlı kuru fasulye
-aztursu olabılır(belkııı)
spor:
-leslıe ıle 4 ml
-50 mekık
-50 bacak makas
-25 karınn mekık
-50 pedal
su%bıtkı cayı
-en az 3 lt su
-en az 2 kupa yesıl cay
nasıl hnmlarrmenummmm
hos geldın cnm kg degmesın ınslll supersın ama cok az zamanda vemsısın sanırım kolay verıp alanlardansınnn:26:Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim
hos geldın cnm tabııı hep bırlık te ınsl....... bende bebek dusunuyormm ve o yusden dıkkatlı yıyıpp spor yapıyormmm ınsl....hamıs oldugumda bbegımı kg suz karsılamak ıstıyorummmKızlar bende 1.65 boyunda 62 kiloyum aslında bir yıl evvel 50 kiloydum ama yumurtalığımda kist olduğundan doktorun verdiği ilaçlar ve tabi ki folik asit bana 7-8 ayda 12 kilo aldırdı.Bende kilo verip eski formuma dönmek istiyorum.50 olamam belki ama bi 52-54 arası olsamda bana yeter zaten bebek düşünüyorum.Bende yeni bir çalışma temposuna girecem ve bu arada diyetimi de yapmak istiyorum.ZAYIFLAMAK İSTİYORUM ÇOOOKKKK...
ögleye ek olarak ck ck az yaglı salata, ıkındı arasındada mısırgevregı yıyeceımmm leslıe yı cnm bgn pek ıstemyr o yusden 2 mlfılan yaparım heraldee ama genede yaparım hehehe
hos geldın cnm kg degmesın ınslll supersın ama cok az zamanda vemsısın sanırım kolay verıp alanlardansınnn:26:
hos geldın cnm tabııı hep bırlık te ınsl....... bende bebek dusunuyormm ve o yusden dıkkatlı yıyıpp spor yapıyormmm ınsl....hamıs oldugumda bbegımı kg suz karsılamak ıstıyorummm
ögleye ek olarak ck ck az yaglı salata, ıkındı arasındada mısırgevregı yıyeceımmm leslıe yı cnm bgn pek ıstemyr o yusden 2 mlfılan yaparım heraldee ama genede yaparım hehehe
hos geldın cnm kg degmesın ınslll supersın ama cok az zamanda vemsısın sanırım kolay verıp alanlardansınnn:26:
hos geldın cnm tabııı hep bırlık te ınsl....... bende bebek dusunuyormm ve o yusden dıkkatlı yıyıpp spor yapıyormmm ınsl....hamıs oldugumda bbegımı kg suz karsılamak ıstıyorummm
Evet farkındayım.Evde kondisyon bisikletim var.Birde güzel bir diyet uygulayabilirsem (en zoruda burası)verebilirim kilolarımı ama biraz motivasyona ihtiyacım var:2::2:Buradada onu bulabileceğime inanıyorum.İnşallah fazlalıklarımdan en kısa sürede kurtulurum...8-10 kılo vermen gerekıyor sağlıklı beslenıp bol spor yapmalısınspora vakıt ayırırsan verırsın.
Evet farkındayım.Evde kondisyon bisikletim var.Birde güzel bir diyet uygulayabilirsem (en zoruda burası)verebilirim kilolarımı ama biraz motivasyona ihtiyacım var:2::2:Buradada onu bulabileceğime inanıyorum.İnşallah fazlalıklarımdan en kısa sürede kurtulurum...
Evet canım ben zaten asla diyet yapamam diyetten kastım azaltmak ve özellikle beyaz ekmekten kopmak, çaylar içmek vs.ıns..cnmmm bu arada bıs dıyet lısteyı degll azyıyerek saglıklı seyler yıyerek ve spor sun yasamayarakkkg lerımızı verıyoruzz cnm bnmm muckkkk