• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

HAYDIN KALKIN KIZLARR BIR HALAYA DURALIMDAA UYANIN HEYY TEYY TEYYYYYYYYYYYYYYY KALKSANIZA BEEEEEEEEEEE KG LER NASLGIDECEKUYUNURSA BU ST KADAR HUHUUUUUUUUUUUUUU HERKES ARTIKKK YEME ICME ST YAZSIN UYUMA UYANMA ST DEE TAMAM MIIIIIIIIIIIIIIII ONA GORE MOTINIZ KACTA KALKIYRR ANLAYALIMMMMM HADII HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:64::64::64::64::64::64::64:HAYDINN GAYRII YAHUUUU BUSRAAAAAAAAAAAAA KLAKKIZ GELIPSU DONEKEMM YOKSAAAA

BEN YESIL CAYIMILE DIGER TOPIKCANLARIMI DOLANIPGELIYORUMMM:68::79:

BU ARADA 09:30 kahvaltım
-2-3catal yumurtalı mlemen
-1 catalucu acılı bıber sos(aksam komsuma yaptıkk tadına baktımdapek acııı uyyy)
-k.kutusu yrısı kdr beyaz peynır
-1dılım cavadr ekkkmegı
-1 kupa yesılcayyyyyyyyy

ara:2 erık,yrm mısır
--2 st yuruyus ve pzar turu)
ögle
-1 cıft sarısı yumurta haslaması,1 kasık bulgur pılavı(pişmişmi die baktımda)
-el kadar tazecıkk pıde
-yrm ltsu
-yesıl cayyy

ara
-mevye yrm belkıı (3-4 s.erık)
aksam
-2-3 y.k patateslı beselye
-1-2 y.k.sebzelı bulgur pılavı(yenı tarıf buldum bol baharatlııı)

**spor:leslıe ıle 4 ml(55 dk)
**2 st yuruyus
**20mekık+20+20 yan bacak hareket+10 sırt kas hareketı(pilatesden alıntı):70 bunun aynısını bır daha yaparım belkııı aksam yatmadannnnn
**2 kupayesıl cay
**3lt su en azz

ayy gecmıs olsun umarım onemlı brsy dldırr evet alerjısee gıtde ılacını al cnm beklıyorummben burdayımmm :34:

Çok çok geçmiş olsun canım abınede sanada
sağolun kızlar aile hekimine gittim hamileyken gitmiştim kürtaj oldum falan dedim.kadında dediki şimdi iyileşiyo görünüyo alerjin tekrar çocuk düşündüğünüz için ben sana ilaç vermeyeceğim dedi merhemde yazarsam içinde kortizon var dedi beni gönderdi :37:

ara:2 erık,yrm mısır
--2 st yuruyus ve pzar turu)
ögle
-1 cıft sarısı yumurta haslaması,1 kasık bulgur pılavı(pişmişmi die baktımda)
-el kadar tazecıkk pıde
-yrm ltsu
-yesıl cayyy

ara
-mevye yrm belkıı (3-4 s.erık)
aksam
-2-3 y.k patateslı beselye
-1-2 y.k.sebzelı bulgur pılavı(yenı tarıf buldum bol baharatlııı)

**spor:leslıe ıle 4 ml(55 dk)
**2 st yuruyus
**20mekık+20+20 yan bacak hareket+10 sırt kas hareketı(pilatesden alıntı):70 bunun aynısını bır daha yaparım belkııı aksam yatmadannnnn
**2 kupayesıl cay
**3lt su en azz

canım afiyet olsun :16:

leslie ile 2mil bende var 4 mil hangisi linki varsa atarmısın.

sağolun kızlar aile hekimine gittim hamileyken gitmiştim kürtaj oldum falan dedim.kadında dediki şimdi iyileşiyo görünüyo alerjin tekrar çocuk düşündüğünüz için ben sana ilaç vermeyeceğim dedi merhemde yazarsam içinde kortizon var dedi beni gönderdi :37:

İyi o zaman sorun yok canım:16:abinde iyileeştimi?

walk - YouTube

cnmlınk burda 55 dk kdr suyr ben bu hafta hepp yaptımmm ne gusell:)

ınsl..gemıstr evt ılac alma mecbur dgsen cnm

merhaba, 5 aylık evliyim ve yaklaşık 8,5 kilo aldım...bugün itibariyle diyete başladım ve desteğinize ihtiyacım var. çünkü yemek yemeyi çoooook seviyorum. bu konuda iradem çok zayıf. herkese kolaylıklar diliyorum.

kızlar beşli çayı da deneyin ben bide karanfil koyuyorum içine çok güzel oluyo günde 2+3 kere yemekten 1 saat önce metobolizmayı hızlandırıyo ayrıca günde 4+5 kere lavaboya çıkarıyor ve ödem atıyor :34::34:

merhaba, 5 aylık evliyim ve yaklaşık 8,5 kilo aldım...bugün itibariyle diyete başladım ve desteğinize ihtiyacım var. çünkü yemek yemeyi çoooook seviyorum. bu konuda iradem çok zayıf. herkese kolaylıklar diliyorum.

hosgeldın,5 aydamı aldın bu kıloyu?

kızlar beşli çayı da deneyin ben bide karanfil koyuyorum içine çok güzel oluyo günde 2+3 kere yemekten 1 saat önce metobolizmayı hızlandırıyo ayrıca günde 4+5 kere lavaboya çıkarıyor ve ödem atıyor :34::34:

5li cay nasıl oluyorkı bıraz anlatırmısın?

kızlar koydugum adrese bakın 3 ayda 20 kilo vermiş kadın dogumdan sonra

5'i 1 Yerde Çayında Bulunan Bitkiler
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekik 5'İ BİR YERDE ÇAYI NASIL KULLANILIR? - Faydalı Bilgiler - Elif Güveloglu - www.XprodoksiT.com ayrıca ben bide karanfil kattırdım içine hoş kokulu oluyor kapalısını almayın kızlar aktarcıdan isteyim zayıflama 5 li çay diye çokkk faydasını görüceksiniz hem vermeniz gereken kilo fazla degil hızlanır bu çayla benim kilom çok fazla 30 kilo vermem gerekiyo :50:

Su hazır 5i bi yerde doğadanın var ondakı bıtkıler ıcmıstım,ben mecbur hazır kutu aldım aktarcı yok cevremde hep market:18:karanfil güzel olur evet hatta tarcında olur.Ben ara sıra doğadan 7 otlu ıcıyorum oda guzel tavsıye ederım.30 kılo mu sadece cayla olmaz kı spor yapıyomusun?

Kızlar aldım trambolinimi,dun 600 kez zıpladım ve bugun tum kaslarım ağrıyo,yuruyuste bıle bu kadar ağrımamıstı demekkı bu ıyı bır sey:52:muzıkle super oluyo tavsıye edıyorum $imagesCAYMP854.jpg

fınspordan 139.90 fiyatı 114 cm

evet spor ve sıkı bir diyetteyim şuan spor yapmıyorum hastayım :50::50:

vayyy hos geldın aramıza cnm ıradesızcansan eger buraya takıllbaknalsıradenn olur kopma burdann cnm
kg cızelgenıdee yapp http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınn
denıycem sekerr ben gunlukk 2 kupa yesılc y ıcıyormmm
5'i 1 Yerde Çayında Bulunan Bitkiler
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekik 5'İ BİR YERDE ÇAYI NASIL KULLANILIR? - Faydalı Bilgiler - Elif Güveloglu - www.XprodoksiT.com ayrıca ben bide karanfil kattırdım içine hoş kokulu oluyor kapalısını almayın kızlar aktarcıdan isteyim zayıflama 5 li çay diye çokkk faydasını görüceksiniz hem vermeniz gereken kilo fazla degil hızlanır bu çayla benim kilom çok fazla 30 kilo vermem gerekiyo :50:
30 muuu nasl aldın o kdrınııı ne kdr zamanda yanııı suan kac kg sınn kg cızelgesıyaparmısınn cnm öle gorebılırızz kg nııı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınnnn

Kızlar aldım trambolinimi,dun 600 kez zıpladım ve bugun tum kaslarım ağrıyo,yuruyuste bıle bu kadar ağrımamıstı demekkı bu ıyı bır sey:52:muzıkle super oluyo tavsıye edıyorumEki Görüntüle 509120

fınspordan 139.90 fiyatı 114 cm
cnm hayırlıolsundaa al komsunn ne dyecek bu durumaa hehhe:52::52::52:
sporu sakın bırakma cnm basarılarrr:34:

sbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı

ara
12:30
-4 sıyah erık

ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su

ara
17:00
-4 erık daha

aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı

spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss

su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy

nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:8::8::8:bu hafta hep böle yaptımmdaaa:30::30:

gecmıs olsun neyınız var?

vayyy hos geldın aramıza cnm ıradesızcansan eger buraya takıllbaknalsıradenn olur kopma burdann cnm
kg cızelgenıdee yapp http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınn

denıycem sekerr ben gunlukk 2 kupa yesılc y ıcıyormmm
30 muuu nasl aldın o kdrınııı ne kdr zamanda yanııı suan kac kg sınn kg cızelgesıyaparmısınn cnm öle gorebılırızz kg nııı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınnnn

cnm hayırlıolsundaa al komsunn ne dyecek bu durumaa hehhe:52::52::52:
sporu sakın bırakma cnm basarılarrr:34:

Aşağıya ses yapmıyor tatlım sessız:52:tesekkur ederım

Back