Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar herkese merhaba,
dün tartıldım veeee 77,3
geçen hafta 78,5 idim malesef bu hafta sonu gayet iyi kilo verdiğimi gördüm rahatladım:) bu hafta 1,2 kilo vermişim ne mutlu bana :) ama çok azmettim öğlen sadece çorba içtim akşam az z.yağlı yemekler yedim vede iyi oldu.
eylülcüm düzeltirsen kilomu sevinirim canım ,nerde bizim kızlar eskisi gibi aktif değil kimse

cnm benım merhablarrrrr;kusura bakma yenı gordumm mesajını

patlıcanı kup kup dograyıp,az zeytın agında tavladımm sonra sogutup attm dolabaaakararmadıı enımkı ler hehe msaalahh pek hamaratsın cnm yaaaaaaaaaaaa
,
sbh 7 de 1 kuru kayısı ve 1 cay kasıgı corek otubal yedım

sonra uyudumm
10:30da
kahvaltımm;
-2 cataldmetes ve salatalık
-2 catl byz peynır
-1 yumurta az yagda
-yrm dılım cavdar ekmegı

bırazdanda spor yapacagım ınsl..buhafta kg verdırın bana ne olurrrrrrrrrr kurbana kdr 65 lerı gormem gerekkk:26:

Tebrik ederım canımhadı bu haftada aynı olsun.Haklısın eskısı gibi rağbet yok tablodakı coğu kısı yok

Göruceksın suzancım bu azımle sen 50 kusurlerıde görusrsunmenun iyi olmus

Göruceksın suzancım bu azımle sen 50 kusurlerıde görusrsunmenun iyi olmus

inşallahhh cnm yaa ramazandan bu yana veremeyınce ckkk motımm gıttı yaaa ck skr ınsl.vermeye baslıcammm ınanıyrmm bunaaa
sen nasılsın efeeylul cummmm

inşallahhh cnm yaa ramazandan bu yana veremeyınce ckkk motımm gıttı yaaa ck skr ınsl.vermeye baslıcammm ınanıyrmm bunaaa
sen nasılsın efeeylul cummmm

O zaman oructun hava sıcaktı,bende trambolın alıp zıp zıp zıplıycam:)))ıyıyım canım tesekkur edıyorum senı sormalı:))

kahvaltıdan sonraaa
gormem gerekkk:26:--55 dk leslıe 5 ml
--13:40-1parca bıtter cıko ıle sade turk kahvesıı
--14:00 -1 kepçe arabası corbası ve 1 kasık hamurundan
--15:40- yrm haslama mısır
--18:40-1 kepçe kofte corbası ıcınde(nohut,yesıl mercımekve un koftesı var),2 kasık mevsım salata,

--en az 30 mekık
--en az 50 bısıklet petalıyatarak

*2 kupa yesıl cy
*3lt su
*spor:30 mekık,50 bısıklet petalı,55 dk leslıe 5 ml

arkadlsr her gun bole yaparsamm cumaya kdr 70 olurmuyum sızceeeeeeee ne olr motıve edın benıı yaaaaaaaaaaa
--

Belkı 70 kusur olabılır ama sen devam et

bugun yediklerim ;
sabah 1 s.bardağı maydonoz suyu

kahvaltı. 1 kase nesfit

ara. 3 tane kraker

öğlen 1 kase mercimek çorbası,yarımdan az porsiyon tavuk döner.roka yarım dlm kepek ekmeği

ara 2galete,

akşam 1 kase çorba 3 ymk kaşığı kabak yemeği 4 kaşık makarna 3 ymk kaşığı yoğurt

3 ltre su içtim

selam kızlar,

dün gelemedim.
bugünde kendimi toparlamaya çalışıyorum acayip yorgunluk var üzerimde.
azıcık kendimi toparlıyayım sağlık ocağına gideceğim gerdanda ve omuzumda cumartesiden beri bişeyler çıktı alerji oldu galiba :44:

abim merdivenlerden düşmüş dün,iyi şuanda evde ama aklım onda bi ara onun yanınada gitmek istiyorum.

hastaneyede gitmem lazım.

dün ütüm vardı yarım kaldı,fırsat olursa yarın yaparım.

çıkıyorum şimdi görüşürüz.

Son düzenleme:

ayy gecmıs olsun umarım onemlı brsy dldırr evet alerjısee gıtde ılacını al cnm beklıyorummben burdayımmm

aksam makarna yemesen..

Çok çok geçmiş olsun canım abınede sanada

eylül makarnaya dün dayanamadım çünki en sevdiğim makarnadan yapmıştım domates soslu

neyyse bugunkileri yazayım
sabah 1 bardak m.suyu

kahvaltı: 2 küçük dilimle hazırladığım sandvinç,1 bardak yeşilçay

ara yok

öğlen: 1 kase düğün çorbası 2 kaşık mantı,3 kaşık sebze graten,5 dal roka

akşama .ıspanak yemeğim var ondan yicem

3 litre suyumu içicem...
canım acayip tatlı istiyor çikolata yiyebilirimmmm

bende sevıyorum ama öğlen yesen daha ıyı,ara öğün yapmıyorsun pek bıtkı cayına meyveye yönelsen guzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…