sormak istediğim bişey var okadar diyet araştırdım kadınlar kulubunde en çok faydasını gördüğünüz diyet hangisi acaba
Cok ogunlu ve herseyden az az yemek
Karbonhidrati sadce kahvaltida kepekli iki dilim ekmekle sinirlamak
Bol spor
Biz bu sekilde verdik
Bi diyet uygulamadik
çok teşekkür ederim spor yapıyorum ama günde 45 dakka bisiklet sürüyorum 250 mekik çekiyorum bu kadar spor yeterlimi sence
çok teşekkür ederim en yakın zamanda sonuçları alırım inşallah[/QUOTE]Tempolu yuruyorsn ve mekigi daha sogumadan yurus sonrasi yapiosan yetrli
Vuct yag yakmaya yirmi dk sonra basliyo
Yuruyusunu bir saate cikarmani oneririm yavas yavas
Pardon bisiklet
Yuruyus yazmisim
anladım ama bisiklette çok sıkılıyorum ama genede yapıyorum koşu bandı almak istiyorum en kısa sürede alıcam inşallah ama bisiklet çok faydalıymış dahada internette öyle yazıyordu ama çok sıkılsamda yapıcam
merak ettim seni canım iyileştinmi?
bende çalışmıyorum canım kpss ye
patlıcanı nasıl atıyorsun canım kararmıyormu yada ne kadar süre buzlukta kalıyor.kızartıp buzluğa atınca bozulmuyormu?
bende buzluğa çok şey atarım.
dün yaptıklarımı yazayım
3 kilo kırmızı biber doğradım.3-4 kiloda birkaç hafta önce attım.
20 mısır haşladım temizleyip tanelerini ayırdım.
annemin gönderdiği kuru kayısılarıda dün buzluğa attım.
Cok ogunlu ve herseyden az az yemek
Karbonhidrati sadce kahvaltida kepekli iki dilim ekmekle sinirlamak
Bol spor
Biz bu sekilde verdik
Bi diyet uygulamadik
eylülüm hoşgeldin nasılsın
Sende hosgeldın(hosbulduk)iyiyim canım sen nasılsın
iyim canım
sabah kalktım ara sıra girdim topiğe kimsecikler yoktu.dün temizlik yaptım fazla işim yok gecede geç yattık uykum var.uyursam gece uykum kaçacak.kendimce oyalanmaya çalışıyorum
Ohh rahatsın bugün,bende bugun 10 da kalktımcok uyudum basım ağrıyor hala,malum gundeyım ağrılarım varr ne sıkıcı..
çok uyumakta kötü
aksama ne yemek var?
nohutlu pilav tavuk baget salata turşu.
bu haftadan ümitli değilim vucudum bi garip havalr soğumaya başladı rejim olayım bi garip hallerde
önümüzdeki haftalara bakıcam
Naber fistik nasilsin
iyiyim canım sende yokdun bugün nerdesin bakıyım
Canim on gibi uyandim saat uce kadar evle ilgilendim bide tv falan takildim kafa dinledim
Sonra kendime bakim yaptim kisisel bisiler tam dus aldim oh oturcam derken esim aradi besmi altimi alisverise cikalim diye gttik geldik yerlestrdim atistrdim falan derken saat bu saat oldu esim suan karsida o cikti beni birakip takiliorm simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?