Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sormak istediğim bişey var okadar diyet araştırdım kadınlar kulubunde en çok faydasını gördüğünüz diyet hangisi acaba[/QUOTE]

Cok ogunlu ve herseyden az az yemek
Karbonhidrati sadce kahvaltida kepekli iki dilim ekmekle sinirlamak
Bol spor
Biz bu sekilde verdik
Bi diyet uygulamadik

sormak istediğim bişey var okadar diyet araştırdım kadınlar kulubunde en çok faydasını gördüğünüz diyet hangisi acaba

Bol spor
Biz bu sekilde verdik
Bi diyet uygulamadik[/QUOTE]

çok teşekkür ederim spor yapıyorum ama günde 45 dakka bisiklet sürüyorum 250 mekik çekiyorum bu kadar spor yeterlimi sence

Bol spor
Biz bu sekilde verdik
Bi diyet uygulamadik

çok teşekkür ederim spor yapıyorum ama günde 45 dakka bisiklet sürüyorum 250 mekik çekiyorum bu kadar spor yeterlimi sence[/QUOTE]

Tempolu yuruyorsn ve mekigi daha sogumadan yurus sonrasi yapiosan yetrli
Vuct yag yakmaya yirmi dk sonra basliyo
Yuruyusunu bir saate cikarmani oneririm yavas yavas

çok teşekkür ederim spor yapıyorum ama günde 45 dakka bisiklet sürüyorum 250 mekik çekiyorum bu kadar spor yeterlimi sence

Tempolu yuruyorsn ve mekigi daha sogumadan yurus sonrasi yapiosan yetrli
Vuct yag yakmaya yirmi dk sonra basliyo
Yuruyusunu bir saate cikarmani oneririm yavas yavas[/QUOTE]
çok teşekkür ederim en yakın zamanda sonuçları alırım inşallah

Kosu bandida sikici emin olabilirsin tv karsidinda benmki ama yinede zaman zor gecio
Belki yirmi dk yuruyus yirmi dk bisiklet olarak bolersen yada yarim saat yarim saat daha eglenceli olur
Bide kk daki egzersiz topiklerini incele
Cok faydali ve eglenceli fitness videolari onerileri var
Cok daha eglenceli

iyiyim canım tesekur ederımooo hamarattttt

Bol spor
Biz bu sekilde verdik
Bi diyet uygulamadik

çok teşekkür ederim spor yapıyorum ama günde 45 dakka bisiklet sürüyorum 250 mekik çekiyorum bu kadar spor yeterlimi sence[/QUOTE]

aynen 7511 e katılıyorum.Günde 45 dk bence yeterlı haftada her gun yapıyorsan,yasında bağlı spor gencsen kendını bıraz daha zorla.Ben trambolın alacağım(kosu bandı,kondıksyon bısıklete göre daha fazla kalorı harcatıp terletıyo)değişik vıdeolar zıplayıs daha eğlencelı olacağını dusunuyorum..Kosu bandına 1000 kusur lıra vereceğine 150 lıralık trambolınde ısını görur selulıt ıcın sıkılasmak ıcınde ıyımıs....

Sende hosgeldın (hosbulduk)iyiyim canım sen nasılsın

iyim canım
sabah kalktım ara sıra girdim topiğe kimsecikler yoktu.dün temizlik yaptım fazla işim yok gecede geç yattık uykum var.uyursam gece uykum kaçacak.kendimce oyalanmaya çalışıyorum

iyim canım
sabah kalktım ara sıra girdim topiğe kimsecikler yoktu.dün temizlik yaptım fazla işim yok gecede geç yattık uykum var.uyursam gece uykum kaçacak.kendimce oyalanmaya çalışıyorum

Ohh rahatsın bugün,bende bugun 10 da kalktımcok uyudum basım ağrıyor hala,malum gundeyım ağrılarım varr ne sıkıcı..

iyiyim canım sende yokdun bugün nerdesin bakıyım

Canim on gibi uyandim saat uce kadar evle ilgilendim bide tv falan takildim kafa dinledim
Sonra kendime bakim yaptim kisisel bisiler tam dus aldim oh oturcam derken esim aradi besmi altimi alisverise cikalim diye gttik geldik yerlestrdim atistrdim falan derken saat bu saat oldu esim suan karsida o cikti beni birakip takiliorm simdide

zaman çabuk geçiyor temizlik falan deyince.10 dakika dolmadığı için mesaj atamıyorum.çıkmam lazım abimler geliyormuş.yalancılarla uğraşma vaktini harcamaya bile değmez

görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…