ara:2 erık,yrm mısırHAYDIN KALKIN KIZLARR BIR HALAYA DURALIMDAA UYANIN HEYY TEYY TEYYYYYYYYYYYYYYY KALKSANIZA BEEEEEEEEEEE KG LER NASLGIDECEKUYUNURSA BU ST KADAR HUHUUUUUUUUUUUUUU HERKES ARTIKKK YEME ICME ST YAZSIN UYUMA UYANMA ST DEE TAMAM MIIIIIIIIIIIIIIII ONA GORE MOTINIZ KACTA KALKIYRR ANLAYALIMMMMM HADII HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAYDINN GAYRII YAHUUUU BUSRAAAAAAAAAAAAA KLAKKIZ GELIPSU DONEKEMM YOKSAAAA
BEN YESIL CAYIMILE DIGER TOPIKCANLARIMI DOLANIPGELIYORUMMM:79:
BU ARADA 09:30 kahvaltım
-2-3catal yumurtalı mlemen
-1 catalucu acılı bıber sos(aksam komsuma yaptıkk tadına baktımdapek acııı uyyy)
-k.kutusu yrısı kdr beyaz peynır
-1dılım cavadr ekkkmegı
-1 kupa yesılcayyyyyyyyy
ayy gecmıs olsun umarım onemlı brsy dldırr evet alerjısee gıtde ılacını al cnm beklıyorummben burdayımmm
sağolun kızlar aile hekimine gittim hamileyken gitmiştim kürtaj oldum falan dedim.kadında dediki şimdi iyileşiyo görünüyo alerjin tekrar çocuk düşündüğünüz için ben sana ilaç vermeyeceğim dedi merhemde yazarsam içinde kortizon var dedi beni gönderdiÇok çok geçmiş olsun canım abınede sanada
ara:2 erık,yrm mısır
--2 st yuruyus ve pzar turu)
ögle
-1 cıft sarısı yumurta haslaması,1 kasık bulgur pılavı(pişmişmi die baktımda)
-el kadar tazecıkk pıde
-yrm ltsu
-yesıl cayyy
ara
-mevye yrm belkıı (3-4 s.erık)
aksam
-2-3 y.k patateslı beselye
-1-2 y.k.sebzelı bulgur pılavı(yenı tarıf buldum bol baharatlııı)
**spor:leslıe ıle 4 ml(55 dk)
**2 st yuruyus
**20mekık+20+20 yan bacak hareket+10 sırt kas hareketı(pilatesden alıntı):70 bunun aynısını bır daha yaparım belkııı aksam yatmadannnnn
**2 kupayesıl cay
**3lt su en azz
sağolun kızlar aile hekimine gittim hamileyken gitmiştim kürtaj oldum falan dedim.kadında dediki şimdi iyileşiyo görünüyo alerjin tekrar çocuk düşündüğünüz için ben sana ilaç vermeyeceğim dedi merhemde yazarsam içinde kortizon var dedi beni gönderdi
canım afiyet olsun
leslie ile 2mil bende var 4 mil hangisi linki varsa atarmısın.
walk - YouTubesağolun kızlar aile hekimine gittim hamileyken gitmiştim kürtaj oldum falan dedim.kadında dediki şimdi iyileşiyo görünüyo alerjin tekrar çocuk düşündüğünüz için ben sana ilaç vermeyeceğim dedi merhemde yazarsam içinde kortizon var dedi beni gönderdi
canım afiyet olsun
leslie ile 2mil bende var 4 mil hangisi linki varsa atarmısın.
merhaba, 5 aylık evliyim ve yaklaşık 8,5 kilo aldım...bugün itibariyle diyete başladım ve desteğinize ihtiyacım var. çünkü yemek yemeyi çoooook seviyorum. bu konuda iradem çok zayıf. herkese kolaylıklar diliyorum.
kızlar beşli çayı da deneyin ben bide karanfil koyuyorum içine çok güzel oluyo günde 2+3 kere yemekten 1 saat önce metobolizmayı hızlandırıyo ayrıca günde 4+5 kere lavaboya çıkarıyor ve ödem atıyor
5'i 1 Yerde Çayında Bulunan Bitkiler
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekik 5'İ BİR YERDE ÇAYI NASIL KULLANILIR? - Faydalı Bilgiler - Elif Güveloglu - www.XprodoksiT.com ayrıca ben bide karanfil kattırdım içine hoş kokulu oluyor kapalısını almayın kızlar aktarcıdan isteyim zayıflama 5 li çay diye çokkk faydasını görüceksiniz hem vermeniz gereken kilo fazla degil hızlanır bu çayla benim kilom çok fazla 30 kilo vermem gerekiyo
vayyy hos geldın aramıza cnm ıradesızcansan eger buraya takıllbaknalsıradenn olur kopma burdann cnmmerhaba, 5 aylık evliyim ve yaklaşık 8,5 kilo aldım...bugün itibariyle diyete başladım ve desteğinize ihtiyacım var. çünkü yemek yemeyi çoooook seviyorum. bu konuda iradem çok zayıf. herkese kolaylıklar diliyorum.
denıycem sekerr ben gunlukk 2 kupa yesılc y ıcıyormmmkızlar beşli çayı da deneyin ben bide karanfil koyuyorum içine çok güzel oluyo günde 2+3 kere yemekten 1 saat önce metobolizmayı hızlandırıyo ayrıca günde 4+5 kere lavaboya çıkarıyor ve ödem atıyor
30 muuu nasl aldın o kdrınııı ne kdr zamanda yanııı suan kac kg sınn kg cızelgesıyaparmısınn cnm öle gorebılırızz kg nııı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınnnn5'i 1 Yerde Çayında Bulunan Bitkiler
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekik 5'İ BİR YERDE ÇAYI NASIL KULLANILIR? - Faydalı Bilgiler - Elif Güveloglu - www.XprodoksiT.com ayrıca ben bide karanfil kattırdım içine hoş kokulu oluyor kapalısını almayın kızlar aktarcıdan isteyim zayıflama 5 li çay diye çokkk faydasını görüceksiniz hem vermeniz gereken kilo fazla degil hızlanır bu çayla benim kilom çok fazla 30 kilo vermem gerekiyo
cnm hayırlıolsundaa al komsunn ne dyecek bu durumaa hehheKızlar aldım trambolinimi,dun 600 kez zıpladım ve bugun tum kaslarım ağrıyo,yuruyuste bıle bu kadar ağrımamıstı demekkı bu ıyı bır seymuzıkle super oluyo tavsıye edıyorumEki Görüntüle 509120
fınspordan 139.90 fiyatı 114 cm
sporu sakın bırakma cnm basarılarrrevet spor ve sıkı bir diyetteyim şuan spor yapmıyorum hastayım
evet spor ve sıkı bir diyetteyim şuan spor yapmıyorum hastayım
vayyy hos geldın aramıza cnm ıradesızcansan eger buraya takıllbaknalsıradenn olur kopma burdann cnm
kg cızelgenıdee yapp http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınn
denıycem sekerr ben gunlukk 2 kupa yesılc y ıcıyormmm
30 muuu nasl aldın o kdrınııı ne kdr zamanda yanııı suan kac kg sınn kg cızelgesıyaparmısınn cnm öle gorebılırızz kg nııı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınnnn
cnm hayırlıolsundaa al komsunn ne dyecek bu durumaa hehhe
sporu sakın bırakma cnm basarılarrr
gecmıs olsun neyınız var?
Aşağıya ses yapmıyor tatlım sessıztesekkur ederım
yok bişey canım regl
yok bişey canım regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?