Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ara:2 erık,yrm mısır
--2 st yuruyus ve pzar turu)
ögle
-1 cıft sarısı yumurta haslaması,1 kasık bulgur pılavı(pişmişmi die baktımda)
-el kadar tazecıkk pıde
-yrm ltsu
-yesıl cayyy

ara
-mevye yrm belkıı (3-4 s.erık)
aksam
-2-3 y.k patateslı beselye
-1-2 y.k.sebzelı bulgur pılavı(yenı tarıf buldum bol baharatlııı)

**spor:leslıe ıle 4 ml(55 dk)
**2 st yuruyus
**20mekık+20+20 yan bacak hareket+10 sırt kas hareketı(pilatesden alıntı):70 bunun aynısını bır daha yaparım belkııı aksam yatmadannnnn
**2 kupayesıl cay
**3lt su en azz

ayy gecmıs olsun umarım onemlı brsy dldırr evet alerjısee gıtde ılacını al cnm beklıyorummben burdayımmm

Çok çok geçmiş olsun canım abınede sanada
sağolun kızlar aile hekimine gittim hamileyken gitmiştim kürtaj oldum falan dedim.kadında dediki şimdi iyileşiyo görünüyo alerjin tekrar çocuk düşündüğünüz için ben sana ilaç vermeyeceğim dedi merhemde yazarsam içinde kortizon var dedi beni gönderdi

canım afiyet olsun

leslie ile 2mil bende var 4 mil hangisi linki varsa atarmısın.

İyi o zaman sorun yok canımabinde iyileeştimi?

walk - YouTube

cnmlınk burda 55 dk kdr suyr ben bu hafta hepp yaptımmm ne gusell:)

ınsl..gemıstr evt ılac alma mecbur dgsen cnm

merhaba, 5 aylık evliyim ve yaklaşık 8,5 kilo aldım...bugün itibariyle diyete başladım ve desteğinize ihtiyacım var. çünkü yemek yemeyi çoooook seviyorum. bu konuda iradem çok zayıf. herkese kolaylıklar diliyorum.

kızlar beşli çayı da deneyin ben bide karanfil koyuyorum içine çok güzel oluyo günde 2+3 kere yemekten 1 saat önce metobolizmayı hızlandırıyo ayrıca günde 4+5 kere lavaboya çıkarıyor ve ödem atıyor

hosgeldın,5 aydamı aldın bu kıloyu?

5li cay nasıl oluyorkı bıraz anlatırmısın?

kızlar koydugum adrese bakın 3 ayda 20 kilo vermiş kadın dogumdan sonra

Su hazır 5i bi yerde doğadanın var ondakı bıtkıler ıcmıstım,ben mecbur hazır kutu aldım aktarcı yok cevremde hep market:18:karanfil güzel olur evet hatta tarcında olur.Ben ara sıra doğadan 7 otlu ıcıyorum oda guzel tavsıye ederım.30 kılo mu sadece cayla olmaz kı spor yapıyomusun?

Kızlar aldım trambolinimi,dun 600 kez zıpladım ve bugun tum kaslarım ağrıyo,yuruyuste bıle bu kadar ağrımamıstı demekkı bu ıyı bır seymuzıkle super oluyo tavsıye edıyorum

fınspordan 139.90 fiyatı 114 cm

evet spor ve sıkı bir diyetteyim şuan spor yapmıyorum hastayım

vayyy hos geldın aramıza cnm ıradesızcansan eger buraya takıllbaknalsıradenn olur kopma burdann cnm
kg cızelgenıdee yapp http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınn
denıycem sekerr ben gunlukk 2 kupa yesılc y ıcıyormmm
30 muuu nasl aldın o kdrınııı ne kdr zamanda yanııı suan kac kg sınn kg cızelgesıyaparmısınn cnm öle gorebılırızz kg nııı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabılırsınnnn

cnm hayırlıolsundaa al komsunn ne dyecek bu durumaa hehhe
sporu sakın bırakma cnm basarılarrr

sbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı

ara
12:30
-4 sıyah erık

ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su

ara
17:00
-4 erık daha

aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı

spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss

su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy

nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebu hafta hep böle yaptımmdaaa

gecmıs olsun neyınız var?

Aşağıya ses yapmıyor tatlım sessıztesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…