Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydınlarrr :126:sevgili çıtır cıklarımmmm bal peteklerııı,sevgi polenleriii,gununuz aydın ferahh kalorısiz ,bol huzur dolu,bol sevaplı geçsin ınsallahhhhhhhhhhhhhh:103:

hepinizi çok sevıyorum uleynnnnnnnnnnnnnnnn
haydin spor zamanııı uyumayınnnn:118:

:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::111::111::111::111::111:basım donduuu heheh ben esımle kahvaltımı yaptımm yeedıklerım
07:00
-1 cay kasıgı corek otu bal
-1 kuru kayısı
-1 bardak suuu
07:15
-1 ınce dılım börek peynırlı(eşime yaptım hazır yufkadan bayagı ınceydııı)
-2 catal peynır
-yarım dılıme yakın cavdar ekmegii
-2 catal dometesssssssss

bol kalorısız gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:118:
:118::118::118::118:

afiyet olsun canım

Kizlar nasilsiniz
Eylul nerdesin
eylülü bende merak ediyorum.

afiyet olsun canım

selam günaydn kızlar,

dün 2 de yattık sabah bir iki defa uyandım 7:30 gibi uyandım üzerimde yorgunluk var temizlik yapmam lazım kalkamıyorum koltuktan

kimseler gelmiyor topiğe

dün doktora gittim sonrada ismek kurslarına yazıldım düşünen varsa pazartesi kayıtlar başlamış.ingilizce kursuna kayıt oldum yanında sadece diksiyon kursu alınabiliyormuş bende hangisi olursa gideyim diye düşündüm ekimin ilk haftası dersler başlıyor

perşembe günü leslie ile yürümeye başladım hergün 2 mil yapmaya çalışıyorum.
dün evden 2 de çıktım akşam 8 i geçiyordu eve geldiğimde o kadar ayakta kalmama rağmen eve geldiğimde hiç yorgun değildim sanırım sporun etkisi ilk başlarda bacaklarım ağrıyordu şimdi yürüyüşten sonra daha enerjik oluyorum

Suzan bu ne pozitiflik banada yolla
Nehircim masallah spor yapman cok iyi ismek kursunda hayirli olsun
Spor yokmuydu plates falan ona yazilsaydin

İngilizcen ne sewiyede...

başlangıç seviyesinde daha önce zamanım olmamıştı normal kursa gideyim diye 1-2 yıldır düşünüyordum ama bi atak yapmamıştım şimdi ismek kurslarının ücretsiz olduğunu öğrenince bi şansımı deneyeyim dedim.içimdeki cevheri arıyorum

Suzan bu ne pozitiflik banada yolla
Nehircim masallah spor yapman cok iyi ismek kursunda hayirli olsun
Spor yokmuydu plates falan ona yazilsaydin

beğen tuşumuz eklenmiş faceden beğenebiliyoruz e hayırlı olsun

nehırcım;ısmek kursları cok gusel bende bekar ken ıngılızce 1 -muhasebe-arapça(bir bunu bıtıremedım) kursuna gıttım cok gusell ogretımı bırde ucret olmayıncaa burdada yanı kayserıdede gecen hafta kaymek ı aradım cocuk gelısımı ve egtımı (ana okulunda calısmak ıcın)ama benım burda yok en yakın 2 otobusluk yer olunca esım ızın vermedı cok uzakkk dıeee yakın bır yer acılıncaya kdr askıya aldımbendeee:)

7511 cım spor dun yapmadım gece yatanaca dert oldu sbh da uyumadım 6 da kalktım heheh oglen dede markete gttım geldım sonra 25 mekık cektımm amaaaaaa

aksam yemegınde
-2-3 catal patates kızartması,piliç döner 2-3 catal,ıncecık dılımmm el yapımı yas pasta komsum yapmıs cnm cektııı 3 catal ancak gelırrr(bir yanım sısmesınnn)
-1 kasık salata, ceyrek ekmegın yarsı kdr beyaz ekmegıde goturdum hee bırde bır lokma bıber dolmasııı nasıl yaaaaaaaaa ama sporummm

70 dkve 25 mekık(50 yaparım yatmadan
su
3,5 lt yakınn

yesıl cay

2 kupa

nasılll

Hadi bakalim
Basarili olursan iyi bi kursa gidersin ins

Ben face kullanmiyorum siz begenin ehehe

anladım canım bazı yerlerde istenilen bölümler olmuyor.kpss yede az kaldı çalışıyormusun derslere ne zaman sınav 23 eylül diye gördüm nette baktım henüz sınava giriş bilgisi görünmüyor:44:

Hadi bakalim
Basarili olursan iyi bi kursa gidersin ins

Ben face kullanmiyorum siz begenin ehehe
sağol canım ben ara sıra giriyorum ama faceden beğenmem :13:

Dikkat et sakatlanma ole mekik cekilmez isinmadan

Hafta sonu esım ızınlıydı yoktumsonrada hasta oldum kızlarr gelemedımm.Napıyosunuzz

Kimsecıklerde yok mankenn gercı suan kahvaltıdasındır,nehirrr huuu huuuuuuuuuuuu

evt daha bellı dgl yerlerııı yok ya ne calısması vakıt yokkkıııı ya sen???

Dikkat et sakatlanma ole mekik cekilmez isinmadan
tmm cnm dkkt ederımmm

Hafta sonu esım ızınlıydı yoktumsonrada hasta oldum kızlarr gelemedımm.Napıyosunuzz
gecmıs olsun cnm ıyısındır sımdı ınsll
MERHBALAR sehırler ıcın cok uzgunum cokda yorgunnn esın haberını okuyunca netten baktımm serefsızler neler yapmıs yaa rabbım kıza zamanda fıravun gıbı yapar nlarıda ınsallahhhh yeter artık bıtsın bu ıllet yaaaaaaaaaaaaa

kızlar sbh 10,5 gıbı atıstırdım bgn ısım coktu cunku
1 domtes
2 catal peynır
yrm dlm cvdr ekmegı
1 cay bark.nazo ıctım sonra

işe kyudm
buslugu temsıleyıppp
karnıyarıklık,musakkalık,guvec lık patlıcannn kızartımmm bır suruuu yaaa dolaba yerlestırdımmm sonra tum evı sıldımm salonunperdesını yıkadım camını sıldımmm hopp gerı taktımmm makına bıtmıstı sansdann sonra mutfagımn camını sıldımm toslarımı aldımmm ama spor yapamdım bgn bırazdannn dusa gırmeden oncee leslı ıle bırazyuruycemm ınsl...

sonra ögle yemegı yıcemm ara yok zatenn yıyemedımm vakıtım yoktu hee 1 tane ulker bayram sekrı yedım sekrım dusmesın dıe komsum ıspanak pısırmıss dustan sonra onu yıcemmm yogurtla ve kavun karpuz la
aksamada 5 kg fasulye gelecek onu hazırlayıp buzluga atıcammm yanı gorumcelee paylasıcazzzzzzzzz ınsl... aksamada dunku plıc doneden var cok az,buzlukda pancar yapragı sarmam vardı onu cıkardımmm yaınada corba yaprımm esımleee yerız ınsl...tabı ben cok hafıf yerımbu arada esımde az yemeye baladı dun ılk olarakkk aksam ekmekk yemedı cayın yanına bısku
vı fılan koydum hıc dokunmamıs hehehhe

eee sız naslsnzz ck konustum parmaklarım agrıyrrrrrr

iyiyim canım tesekkurler..esınıde zayıflatcaksın hahah

Kimsecıklerde yok mankenn gercı suan kahvaltıdasındır,nehirrr huuu huuuuuuuuuuuu

merak ettim seni canım iyileştinmi?

bende çalışmıyorum canım kpss ye

patlıcanı nasıl atıyorsun canım kararmıyormu yada ne kadar süre buzlukta kalıyor.kızartıp buzluğa atınca bozulmuyormu?

bende buzluğa çok şey atarım.
dün yaptıklarımı yazayım
3 kilo kırmızı biber doğradım.3-4 kiloda birkaç hafta önce attım.
20 mısır haşladım temizleyip tanelerini ayırdım.

annemin gönderdiği kuru kayısılarıda dün buzluğa attım.

[/QUOTE]
sormak istediğim bişey var okadar diyet araştırdım kadınlar kulubunde en çok faydasını gördüğünüz diyet hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…