Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet mersındeydım 1 ay kaldım bayrama yakın esım geldı arabayla bende annemıde aldım hatta anneannemıde hep beraber dönduk(anneannem kendı kızında kalıyo)annemde benle

Son düzenleme:
evet mersındeydım 1 ay kaldım bayrama yakın esım geldı arabayla bende annemıde aldım hatta anneannemıde hep beraber dönduk(anneannem kendı kızında kalıyo)annemde benle

çok güzel vallahi bende özledim annemi.
kız kıza takılırsınız artık
anne yemekleri gibiside yok.

avm ye gidiceksin diye okumuştum alışveriş kadar güzel birşey yok

doğru okumussundaayuruyus amaclı olcak alısverıs yapmıcam Mersınde ve gelınce cok yaptım para bırıktırmem lazım,kurban bayramında tatile gitmek istiyoruz,sonra 17 eylulde evlılık yıl dönumu ve 12 ekımde doğum gunum var cok para lazım cokk he bide eylul sonu ımplantı bıtıyor esımın dısının protez takılcak oda para:))

sımdı dıceksın bır sey dedım borclu cıktım

Watsonsa gıdıcem ordan yüz temizleme jeli alcam,bendekını Mersınde bıraktım..Garnıer 3 u bır arada alcam ınsallah ıyıdır

yok canım haklısın.bizde bi birikim yapamıyoruz bazen diyorum dönemsel 6 aylık falan çalışsam mı diye.harcamalarımız baya fazla kredi kartı taksitleride var herşeyi kredi kartları ile alıyoruz.ara sıra bakıyorum netten ilanlara uygun birşey olursa başvururum.

hem yürüyüş yaparsınız hem stres atarsın.

Olabılır esın ızın verıyorsa calısabılırsın,benım öyle bır ımkanım yok ama:))

Kod:

Garnier i ben kullandim canim memnun kalmdim kahve telvesiyle peeling yap ayni

hee almıyım ne alıyım ama kahve telvesını bacak masajı yaptım selulıt ıcın yuz ıcın denerım de söyle cıldımı ferahlatıcak fresh bısey ıstıyorum nıtrugena mı alsam

Ferahlik werio ewet ama siyah noktalari falan yok etmio tatlim ya
İstersen sende bi dene kisiden kisiye fark eder

Watsonsa gıdıcem ordan yüz temizleme jeli alcam,bendekını Mersınde bıraktım..Garnıer 3 u bır arada alcam ınsallah ıyıdır

netten araştır istersen canım.
benim avon ürünleri var atmakta istemiyorum bitirip bende almayı düşünüyorum.
kaç yıldır avon temsilcisiyim ama laf aramızda hiç kimseye satmadım kendime ve arkadaşlarıma bana gelen fiyattan aldım artık almak istemiyorum üyeliğimi kapatmak isterlerse kendileri bilir

Ferahlik werio ewet ama siyah noktalari falan yok etmio tatlim ya
İstersen sende bi dene kisiden kisiye fark eder

yok sıyah noktaları hıc bırı gecırmıyokı bı cok marka kullandım peelıng falan yaptım tonıklerle baktım gecmedı:))banyodan sonra bıraz tırnaklıyorum sonra yıkıyıp arındırıcı tonık suruyorum aksam yatmadan öncede gul suyu hepsı bu ben gunluk bakım temızlık olsun ıstıyorum bakarım hangısı kafama yatıcak en son loreal kullandım ehh ıdare eder yanı..

Kımı ne göre iyi kımıne göre kötu kısıden kısye fark eder ama su gercek yazılanları tam anlamıyla hıc bır urun gecırmıyor palavra:))avon bıkac kez kullandım para vermedım hedıye gelmıstı vasat,kurus verıp de almam:))

benimde siyah noktalarım var ve sinir ediyo beni.

evet canım avondan kaliteli birşey beklemek zor.denemeden alıyosun falan.benimkilerde bitsinde alışveriş yapayım

benimde siyah noktalarım var ve sinir ediyo beni.

evet canım avondan kaliteli birşey beklemek zor.denemeden alıyosun falan.benimkilerde bitsinde alışveriş yapayım

öylede zaten diğer markalardan iyi verım alamıyoruz:)bı nevi bosa gidiyor paracıklar işte ben bazen soda ıle yıkıyorum yuzumu(bazen sodayı bıtıremıyorum kalanıyla cıldımı yıkıyorum:)yada buz yapıpı kompleks falan yapıyorum sıyah nokta ya sıkıcaksın sonra sıkılastırıcı cok ıyı tonık lazım,sırf onun ıcın cılt bakımı yaptırdım sonuc daha berbat oldu gözenekler acıldı

benim cildim karma cilt.siyah noktalar için çözüm yok yada biz henüz karşılaşmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…